Ива Янкулова излиза с гаджето на Кристина Милева

Ива Янкулова потвърди наскоро появилите се слухове, че се е влюбила в бившето гадже на най-добрата си приятелка Кристина Милева, като се появи с него на светско парти.

Обратно в новината

Коментари - Ива Янкулова излиза с гаджето на Кристина Милева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На фона на всички Ивета Григорова е ослепителна.

А с чие гадже излиза Кристина Милева?

няма никакво значение кои с кого се съвокуплява. и у царицата и у магарицата анатомията е една и съща. а тази на снимката е отблъскващо грозна и не сексапилна. богатите древни римляни са били толкова отвратени от жените, че са се съвокупявали с млади момчета, а със жени са го правели само за да се раждат деца. то така маи ще стане и в днешно време. много мъже са отвратени от ненаситната лакомия и подлост на жените и минават или на самообслужване или на други мъже.

няма никакво значение кои с кого се съвокуплява. и у царицата и у магарицата анатомията е една и съща. богатите древни римляни са били толкова отвратени от жените, че са се съвокупявали с млади момчета, а със жени са го правели само за да се раждат деца. то така маи ще стане и в днешно време. много мъже са отвратени от ненаситната лакомия и подлост на жените и минават или на самообслужване или на други мъже.

тази предпочита задните прашки и реве като котка.

ааааааааааа трябва и тази новина да се публикува, пропуснали са те в списъка с кой е спала

българiя е един голем публичен дом. всеки гледа да набе и пребе колкото се може повече сънародници, а чужденците са за десерт.

Ива Янкулова излиза с гаджето на Кристина Милева. забележка:не е важно с кого излиза, а е важно кои и влиза.

това българките умират за чужденци по на запад от нас. само да чуят за чужденец, особено италянец ili francuzin, моментално свалят гащите.

Николета и Алисия в друг арт вариант:-)

КОЙ СА ТЕЗ ДЕТО ЕДНАТА ЕБЕ НА ДРУГАТА, ПЪК ТЯ............ОБЪРКАХ СЕ

То не е задължително за всичко да си информиран. :)))

Ми нали от "Хайлайфа" е модерно да си ги менкат.

хммм ... не знам нищо нито за едната, нито за другата. Още по-малко за общото им гадже.

"Хвани едната, па удари другата."

А тия са нЕкакви известни така ли дир.бг? Или искат да станат известни? Разяснявайте. Даже имам предложение за нова рубрика "Търсещи регионална слава".

Голям праз, като излиза.Коя е тая особа?

Нещо не разбирам, "излизат" по двойки само в мериканските филми, също вдигат и шумни наздравици по народни веселия с кафе и кола, докато някои ближат гърлата на бирени шишета...

Когато някой ме попита какъв съм, аз му казвам всичко само с една дума-индивидуалист. За да не изглежда много абстрактно, ще го обясня.. Всички критикуват Лайфа, че ни поднася подобни писания, като тази, за новина. Защото на всички предварително ни е известно, че фотографите на такива "манекенки", редуват ред снимки с ред чукане. Е няма как да я събличаш в студиото и това да и се размине току така. Та мисля, че неправилно оценявате новината като пошла и незначителна. Дира просто отразява живота такъв, какъвто и - пошъл и жалък. И защо трябва да се сърдим на правилното огледало, а не на това, което е застанало прад него. Лонг лайф на Лайфа. Добър край-нали?

Ами стани фотограф че да си от.....еш

ама с ник си се барнал :))

Момчета, стегнете редиците малко. Такива квартални публикации едва ли имат място в уважавана електронна медия, като Вашата. Много поефтиняват нещата някак си. Уважение към тези момичета и всичките им гаджета, но нека да се оправят там някак си. Хайде моля Ви да не ни занимавате. Благодаря и УСПЕХ!

Имам съвет към авторите на статиите в разлел "Лайф': като пишете за Ива Янкулова, Кристина Милева и други знаменитости от подобен ранг, не е лошо да слагате по едно кратко описание за съответната ВИП личност. Не за друго, а за да ни напомните коя точно беше тази персона и с какво точно е известна. И един линк към wiki-то ще свърши работа, стига разбира се някой да си е направил труда да напише нещо за личности от подобна величина :)

Това не го приемайте като критика към работата си, а по-скоро като предложение за съответния раздел :)

А пък бай Киро от третия етаж, като видял кюлотите на простора на Тинка - лабавата се е напикал в градинката СКАНДАЛНО СЕКРЕТНО ТОП НОВИНАААА

То и циганките от долния етаж се скараха преди малко, но в дир.бг пише ли се за ромски скандали или има новини???

да отразиха ги и твоите комшиики -виж "андреа и николета отново в конфликт"

Ааааа..... То това си е за първа страница на всички Европейски таблоиди направо. Сигурно ще се появи в The Times утре сутрин! Покъртителна история!!!!!!

BREAKING NEWS!!!! ПОТРЕСАВАЩА НОВИНА! БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ СЪЩАТА!..... Мнооого битово..... Тази две момичета, за които очевидно никой не знае нищо (а както се разбира - няма и нужда), спокойно е можело да се разберат на Лични Съобщения във Facebook вместо да черпят от енергията на автора на тази "статия".... Много авангардна идея на link.... Адмирации..... :)

Дир-а, защо най- накрая не извадите списъка с тарифите си на видно място и всички да знаем колко ще ни струва, ако някой поиска да пишете за него. Независимо дали е известен или не. 90% от хората тук питат кои са тези. Просто няма начин как да са известни!!!! Или са ви платили, или са ваши ''популярни'' роднини.

Ква е тая феликощерица?

Не знам какво е ''феликощерица'', ноооо и аз се питам кои са теа?? хахахахаха ;))))

филикощерица: дъщеря на скопен дявол и ялова вещица ;-)

Кои са тези девойки и кого интересува изобщо с кого излизат.... да правят каквото искат. Има толкова много хора, които също излизат с накой си.... е не може да се съобщи за всички срещи поименно, нали?... Иначе това е една мнооого интересна новина... Ще си легна замислен и леко тревожен от ситуацията....

Защо не завъртят една сапунка,документирана още от раждането им....та до наши дни.

И аз да се включа към невежите... Та кои са тия двете.... много интересно. Освен и аз да си платя на дир.бг може и за мен да пуснат нещо.... пък може и по-инетересен да съм :) :) :)

Колега,недей ми оспорва първенството в невежеството.

Влюбвания, бивши и настоящи гаджета, тая с тоя, оная с оня, кой ги знае бе? Кво ни занимавате с простолюдието, все пак утре хората ще ходят на работа и не им е в този студ до гащите и чаршафите на фльорците. Мерси.

А коя е Ива Янкулова!? Кристина Милева!? А тоя Донев ли, Донков ли!? Имаше един футболист на Локото с подобна фамилия, ма би трябвало да е дърт за гаджета!? Поне обяснявайте за кого пишете, тия имена са ми известни точно колкото на сирийските бежанци

Chefo77

Да не знаеш кой е Деян Донков, но да знаеш някакъв пропаднал футболист говори само за това, че си от кварталните любители на кръчмарско надпиване и приказки от типа "Тая ше а скъсам". Деян е един от най-добрите Български актьори в момента и да не си гледал филм или постановка с него не е повод за гордост. Но какво да ви прави човек - ограничени сте и такива ще си останете ... Кристина Милева е модел, работещ за едни от най-големите модни агенции в италия, Ива пък е нещо като актриса ... Но тези неща ги няма във всекидневника с топката отпред, нито на етикета на бутилката бира ... Друг е въпросът дали изобщо трябва да ни занимават с такива новини и доколко са истина ...

Деян е виден български алкохолик. Съмнявам се ,че някой ще го помни с някоя велика роля....той ще си остане запомнен с това, че е ку*вар и почти денонощно е пиян/надрусан. Милева е поредната опитваща се да пробие моделка, която няма капка талант в нея (Янкулова е същата между другото...). Не знам защо ни ги пробутвате за страшни звезди тия алкохолизирани типажи без никакъв талант в тях.

Desislava

Не знам кое е по-вярно - Кристина ли не случава на приятелки или общо взето на мъже... но във всеки случай ако бях аз щеше да хвърчи перушина

ще ше да се скубеш и депресираш,заради някъв италиянец ли?

Клиентът италияно - манджаре ги е подкарал наред нашите "известни" манекенки. А пък те тъпанарките взели че се хвалят.

Най-точно казано.

Този италиански фотограф май си пада по манекенки. Първо с една, после с друга. Сигурно ще има и трета и четвърта. Защото както изглежда и манекенките си падат по италиански фотографи. Даже приятелството не може да ги спре.

Даже и аз не ги знам .

ослепителни са!

Коя е Ива Янкулова ?......А коя е Кристина Милева ???? Дира , защо ни занимаваш с някои тотално неизвестни моми? Нищо ли не можеш да изсмучеш от пръстите?

а кои са и другите споменати персони?

Това се питам и аз! За 1. път ги чувам тези!

Nina

докато лудите се налудуват, ...симоне се забавлява! горкичките момичета...

a vsushtnost koi sa tiq???

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО,СЕРИАЛЪТ "ДЪРЗОСТ И ПРОСТОТА " ПРОДЪЛЖАВА!!!

Че съм прост е ясно но някои би ли ме светнал кои са тия

Aми не, че нещо, но и аз не знам кои са тези. Сигурно са поредните, които си мислят, че са ''мега известни'' и целият свят ги знае, но ни е двамата изоставаме от инфото за тези ''супер'' личности ;))))

ТИЯ НЕЩО ИЗВЕСТНИ ЛИ СА ИЛИ СА ВИ ПЛАТИЛИ ДА ИМ ПИШЕТЕ ИМЕНАТА ДА НЕ СТЕ ЕСГРАОН.