Райна: Константин не е голямата ми любов

Фолк певицата Райна разкри във VIP Brother, че не Коцето е бил голямата й любов, а момче от родния й град Сандански.

Обратно в новината

Коментари - Райна: Константин не е голямата ми любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази не може да разбере колко е спестил Коцето като се е отървал от нея. Пожелавам и един добър Мехмед за мъж който да и върви по акъла.

krokogil

Без грим е много грозна.

МАЛЕЕЕЙ ТАЯ Е КАТО ГРОЗЕН МЪЖ

Започнала е да прилича на баба Яга.....

Какво да коментираме Райна- красива и зла македонка.

Райна е поне певица.Застаряла и без мъж.Питам само ,за да съм наясно.Защо се лансират двете Златки.Магито също.Значи едната е ужасно тъпа-това го видяха всички-Черната.Но Черната поне не е зла.Русата е тъпа и много зла.На моменти е като змия.Две проститутки ,които станали на 30 са амортизирани и вече нямат толкова клиенти.Сега станаха готвачки.Това ли е бъдещето на България.Докато си млада си парцал,като застареш с парцала.Как не намериха едно красиво,младо момиче или жена с образование ,с култура с любов.Знаете ли ,защо Запада е силен.И там има боклуци,но хората с пари и авторитет са лекарите учените и тези които са елитни спортисти или откриватели.Тези които нещо правят и могат.ЗА това имат Нобел,Пулицър,Грами,Оскар и т.н.

На кого от всичките жена му? Ама много хахахахахахахах

И аз да обобщя казаното от повечето от вас досега: 1) Никой не го интересува коя е голяма любов на Райна. Ако е споделена да са живи и здрави, но до толкова. 2) На тази снимка е пълен минус от естетическа гледна точка. Не знам, защо е решила да се подлага на подобни интервенции. Спомням си я, че беше естествена във времето, явно пазара/годинките го изискват. 3) Директно следствие от 2) е, че Коцето определено е на далавера от тяхната раздяла, предвид, че жена му е по-красива и по-млада 4) Дир-а, не ги обвинявайте :) Те работят с каквото има налично, а нашите си "звезди" са от този калибър - фолк певици, манекенки, плеймейтки, водещи, реалити звезди :) Както и хибридните- фолкаджийки - водещи, манекенки-реалити звезди и.т.н.

Само с точка 3 не съм съгласна. това че жена му е по-хубава и по-млада нищо не означава. За повърхностният мъж може да означава всичко, но не всички са тъпи парчета.

Е това на какво прилича! На колко години е, да не би да е в 3-тата възраст, вече пенсионерка?

Моля, напишете нещо и за другите селяндури в Биг/Вип/Бай Брадър. Така ще осмислите деня на хиляди българи!

Who cares? На всички певачки първата и единствена любов им е микрофона... кожения...

С двете малки колонки отдолу:)))

Ами то и на тая снимка дето е с грим си е срашничка...

ела в чикаго пиле с джуки на птицечовка , ше ти намерим некой црн дето определено щи е големата любов )))

Стой си там и не се плоди В НИКАКЪВ случай !

Ха, ха ...крейзи...годинките не прощават на никого .......

А кой и е голямата любов? А кой го интересува? Смучене на пръсти за никому ненужни писания.

Голямата любов ба Райнето е Пламен, или Пламеноско, заради големия нос ,поне тя така го наричаше.И колко много е напълняла , беше 45 кг на 170 см, сега е тлъста пуйка ,за съжаление ....

красивите жени са красиви и с наднормено тегло, Райна не изглежда зле заради килограмите, теглото й е нормално, но нещо много неприятно се е е изписало върху лицето й

ама тя и с грим е стаховита.....като гледам снимката и ...........

олеле, тя била много страшна тази райна, аз мислех, че е голяма красавица

Константин: Райна не е голямата ми любов........................е и?

Не на всяко лице вървят джуки като на Мара Отварачката. И веждите и те не са си на мястото. Дир-е моля ви избирайте малко по-добри снимки следващият път. Все пак това не е форум за пострадали от козметични намеси. :)

Това със голямата любов е някаква простотия - няма такова нещо - или си влюбен или не - няма средни положения. В който си влюбен в момента той e голямата любов. Все едно да кажеш - голямата ми бременност

тази по-големи обеци не може ли да си сложи...що не си окачи направо баскетболни кошове...сувсем ще и се издулят ушите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Nina

ми естествено, че не и е голямата любов! иначе щеше да е сега до него и да е тя маиката на неговото дете! раине, остави константин на мира - вече е мъж на друга жена! забрави за него!

тая Райна освен, че е много елементарна е и много Проста! И не обиждайте един от най - красивите градове в България като му натрапвате поредната чалгаджийка! Райна не от Сандански. Тя е от село Кръстилци. До това населено място доскоро нямаше и асфалтов път?

А ти си някой грозен завистливец! Ама много злобен!

Имам апел към българките : СПРЕТЕ ДА СЕ ПОДЛАГАТЕ НА ТЕЗИ УЖАСНИ ТУНИНГОВАЩИ ПРОЦЕДУРИ, при които буквално ви съсипват физиономиите. Само пълните джоба на разни пластични хирурзи, които без вашата суетност няма да се фръцкат като най-проспериращото семейство по страниците на дира. Разберете, че природата създава човешкото лице с негови пропорции и хармония и когато без нужда се намесите ,си засирате целия образ. Каква е тази устна като кокоша клоака? А иначе щом чувства момчето от родният си град като най-голямата си любов, значи е най-голямата и любов. Какво има да се обсъжда това?

Много се развълнувах.Тази новина ме накара да преосмисля целият си живот.Нека да се побликуват по-често такива неща от живота на Великите

Райна,Константин е супер мъж,не го изпускай,пък е и надарен и талантлив не само на сцената?

ами като е изстинала към него и не е голямата и любов как да стане

Искрено съчувствам на голямата й любов.

Tалантливо и амбициозно момиче,такова е впечатлението ми от нея,гледаики танцувалното шоу преди време,което тя спечели.

' гледам снимката започва да прилича на ваня червенякова

и на Валя Червенкова ако им се поразместяат собствените имена и джуките.

ЯВНО СИ ГОЛЯМ СЕЛЯНДУР! СЕЛЯНДУРА ВИКА - ДРЪЖТЕ СЕЛЯНИНА! АМИ ЗЛАТКА РАЙКОВА - КАКВА Е???? ПООБИКОЛИЛА ВСИЧКИ ПРОДУЦЕНТИ!!!! И ТЯ Е ОТ ПАЗАРДЖИШКО! МАЙ ВСИЧКИ ТУК СМЕ СИ СЕЛЯНИ - СЛЕД КАТО ПИШЕМ ПОДОБНИ ИДИОТЩИНИ!

Селянка беше, селянка си и остана...

Хем да сме публични личности,хем да не ни коментират,а на тая снимка е грозна

ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО ОМРАЗА И ЕГОИЗЪМ??? ТА БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДИМНО СЕЛСКА ДЪРЖАВА. СОФИЯ СЪЩО ПРЕДИ 130 ГОДИНИ Е БИЛА СЕЛО.КОГАТО СТАВА СТОЛИЦА - ИЗНЕСЕНИ СА 13 000 ТАЛИГИ ВОЛСКА ТОР И КАЛ!!!! РАЙНА НА НИКОЙ НЕ Е НАПРАВИЛА ЛОШО. ВСЕКИ СИ Е С ХАРАКТЕРА. ЩО ЗА ХОРА СМЕ???

Какво значи "ромка"? Прилича си точно на циганка на тази снимка. И то позастаряла.

раина е супер тъпо парче. какви дрехи само облича и как се кълчоти във вип брадър а наи-смешна беше когато трябваше да се подреждат по красота и сексапил в къщата сама заставаше отпред като толуп.

Тва съм го изпуснала...кога е било?Искам да се посмея малко!

Много важно кой е голямата и любов.Хайде стига вече с тази ,с грим,без грим все тая .......

РАЙНЕ,ЗНАЕШ ЛИ Я ТАЗИ ПЕСНИЧКА , ПЕЕ СЕ В ТАКТ 3/4: ТИ СИ СЕЛСКО МОМИЧЕ И МИРИШЕШ НА ТОР ИМАШ ВЕЖДИ ГОВЕЖДИ И СПИШ В ОБОР...... ПРИПЕВ: ТРА ЛА ЛА.....

Тия джуки естествени ли са?

Естествено, че са естествени - подарък лично от д-р Енчев. И как да няма да я критикуват доброжелателите за това, че се явява без грим- ми тя има петна по лицето, естествено, че й трябва грим, щом ще се изживява като "публична".

исках да кажа "до дентист". Sorry пфу :)

писна ми от тия!!!

Райне, белким е Миро от Сандански ?

КАКВОТО БИЛО,БИЛО.........НАЗАД Е,МИНАЛО Е..........МИНАЛО И ЗАМИНАЛО-ЕДНО Е СИГУРНО 'БОГ ТИ Е НАПРАВИЛ ДОБРО!ГЛЕДАЙ НАПРЕД И НЕ СПОМЕНАВАЙ МИНАЛОТО НИТО ИМЕНА,СВЪРЗАНИ С НЕГО!АКО ЛИ НЕ ТО ЩЕ ТЕ ДЪРПА НАЗАД,А ТАМ НЯМА КАКВО ДА НАМЕРИШ...БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА!!!

заприличила е на някоя лелка, а в същото време се мисли за ГОЛЯМОТО нещо!!!

Много е надебеляла и тъй като е проста, постоянно си показва дебелите бълдъри. А устата и е като разбита мутра. Тези тъпи парчета, нямат интерес да се показват във формати като Брадъра, защото им лъсва недодяланата същност.

"ГОЛЯМА ЗВЕЗДА" много на сериозно се е взела, ареееееееее в Сандански, където и е мястото

при Митко Пайнер-а трябваше да кажете, понеже той създаде тези "красавици-певачки". А колкото до Сандански, той си е красив град, европейски курорт с прекрасен чист въздух, с лековита минерална вода и липса на промишлени замърсявания! А самите санданчани са готини, не са Райна! Нея там си я знаят... :)))

Голяма селска пръчка!

Гледам снимката, чета казаното и единственото, което мина през ума ми е "Проста пръчка, помислила се за звИзда".

минава*

"Мина" е по-добрият вариант, защото "Минава" предполага продължителност ;)

на мен пък ми харесва Райна, онзи огнен македонски характер, точност , талант, красота , която не можеш да баламосваш и манипулираш, да заблуждаваш с пари и известност