Мъжът и синът на Жана Бергендорф ще живеят у нас

Жана Бергендорф се похвали, че мъжът й - датчанинът Стефан и синът й ще дойдат да живеят при нея в България през февруари. Голямата мечта на певицата беше да се събере с детето си, което сега вижда 3 пъти в годината.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът и синът на Жана Бергендорф ще живеят у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе тези Нова ТВ са собственост на някаква скандинавска медийна група Modern Times Group - ясно защо я пробутват тази в датския съпруг. Пълен фалш е всичко. Мадамата врещи ужасно, лигави се и декламира. Тотално неадекватна история.

Жана. С този глас бих започнал да уча оперно пеене. С такъв талант и един добър агент можеш да достигнеш наистина върхове. И ще се докажеш пред целия свят, а не само пред студените скандинавци, които са те предизвикали :) . А модерната музика можеш да упражняваш като хоби !! След като и "хип-хопа" и говоренето е пеене и музика - от нея с малки изключения не остана нищо? Само промотъри, пари и зомбирани младежи ! Trust me !!

pompai

Голям праз ,че щели да живеят тук.Като ще живеят тук,с колко ще живеем по добре?

Определено, ти ще си по-зле.

Не съм виждала никога в живота си мъж, който да изглежда по-злобен и глуповат от жена от Заки.

Добре.Ще гласувам за теб, ако ми обещаеш да си махнеш тези нарко-ски обеци. Иначе харесвам как пееш.

Разберете хора, договорът е база/няма нищо общо със ЗЗД и Законът за авторските и сродни права.../ това си е чисто властническо волеизявление с абсурдни задължения и неустойки. Всичко е фасон, за да богатеят измислените продуценти зад формата. Няма нищо общо с английския вариант или американския. Преди две години беше под румънски фирмен статут...

Жалко за Теди!Заради Пипи дългото чолапче я изхвърлиха макар че е класи над нея!

Ако това свлекмо занимава съзнанието на хората, наистина няма надежда.

СТРАХОТНА Е! АМАН ОТ ИДИОТИ КОИТО САМО ПЛЮЯТ! ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ! ТЯ Е СТРАХОТНА!

обмислена PR акция преди финала ! Всъщност тя не е спирала. Като глас и присъствие на сцената обаче, е наистина страхотна !

и на отказ от кариера ли ? И защо тогава трябваше да се стигне до тази семейна криза, за да го кажеш ? Остава и да го докажеш. Инъче си страхотна певица и наистина заслужаваш успешна кариера - въпрос на добре дозирани приоритети !:)

Прегледайте изпълнението й на песента на Alicia Keys "Girl on Fire", послушайте малко припева и се убедете, че тя пее немърливо, т.е. пее "This Gir is on Fire" и го повтаря с грешки непрекъснато, при все че журито не и направи коментар! Май повечето в шоуто са глухи!

Датския не е лесен. Другия език, на който може да се оправиш в Дания е английски. Моето заключение: Купи си клечки за уши.

Може и да пее хубаво, но визията и е ужасна. Всички тия татуировки и пиърсинги ми идват в повече. Все пак трябва да се доставя наслада за всички сетива. Ако и направят тест за наркотици какво ли ще покаже?

Пеенето да доставя наслада за всички сетива?Ми пусни си диск с музика и Private spiсe за гледане, че да ти дойде насладата.Тогава няма да и гледаш пиърсинга.Бахти задръстеняците.

Нов формат за Х Фактор. Вече няма да се избира кой има талант, сценично поведение, глас и визия, а ще се избира човек, който иска да си вземе детето от разделения родител или да подскача декламирайки стихотворения в стил рап. Представете си , каква майка е била, щом не са и дали детето. Дори и да може да пее, както казват журито, то тя първо няма сценично поведение, второ с нашареното с татуировки тяло ще дава прекрасен пример за подражание на младото поколение.

Хубаво,пее,ама аман вече от това преекспониране на личния й живот и сълзливата драма! Първо,рева,че не си била виждала детето и,ако спечели,ще си го върне,после, взеха,че дойдоха,изправи се на сцената да обяснява как била много щастлива с двамата си "любими мъже", две седмици след това " се развеждаше" със студения датчанин и днес,вече той ще се мести тук,защото много се обичат. Айде стига вече драма и театър. ако е музикален формат,да е музикален,а не турски сериал,че става дразнещо нагласено

Интересно ми е на какъв език си говорят толкова много с този неин мъж Стефан, след като тя не знае датски и не може, поради тази причина, да общува с детето си.

Питам се защо пълните тъпаци и злобари се чувстват длъжни да си натрапват скапаните мисли и да коментират каквото им падне. За всеки, който не е чалга-олигофрен беше ясно още от кастинга, че тя е най-добрата. А вие коментатори, по-добре си направете една сбирка да си ръсите глупостите без аудитория.

Искам тя да победи!!!

"Питам се защо пълните тъпаци и злобари се чувстват длъжни да си натрапват скапаните мисли..." Защо ми се струва ,че това правиш и ти ?!

Тази наистина вече е фаворит, след като остана да се бори на финал с Наско (не може да пее) и Ана-Мария (пее еднотипно, затворено, леко мънкащо). Отпаднаха доста добре пеещи участници и затова у мен остана усещането, че някак си Жана я пробутват напред, че някой продуцент стои зад нея и ако вотът може да се манипулира, то това се прави.

А тя навела ли се е пред продуцента.

Договорът който сключват участниците/ако се води като такъв, ама не е.../ е унизителен и заблуждаващ!

Има сатанинско излъчване!

държа, версията на господина от Дания е друга! Всичко е за пред НАС "уважавания" зрител! Важното е Жана да спечели! Това и журито вече на няколко пъти Ви го подсказа. Ще проследим по нататъшното развитие на Жана и .... Някои вече писаха какво ще излезе от Жана! Но да не забравяме че като нация сме и КЪСОПАМЕТНИ!

Защо ми се струва ,че на някой участници се прави "скрита"реклама,а на други не? :)

Не само на тебе ти се струва. Та дете та мъж важното е да е във фокуса на прожекторите. В Б-ия всичко е измислено предварително. Тъпанарите да блеят в един екран и да пускат повече есемеси.

Аз не разбрах от самото начало-каква връзка има х фактор,за да живее детето и при нея?Според мен ги манипулира и ще и дадат титлата.

Не съм я чувал тази. Някаква "петолъчка" ли е?

Ами гледаѝ предаването и ще а чуеш!Като започнете-не съм чувал тоя,не съм чувал оня..Или изкажете мнение,ако я познавате,или кажете,че не сте гледали предаването.

Кое предаване?

Извинявай ако съм те засегнал като не я знам.

горкото дете

Великолепна е !!!

Пее фантастично. Но това че датчанинът ще издържи дълго тук не ми се вярва.

Да, да...датчанин да живее в България. Трябва да изпаднал в умопомрачение, че да си зареже подредената държава и да заживее тук. Относно вокалните качества на Жана - не ми допада, много викане, много дране. Най-пеещото момиче в това шоу беше от Бургас - Таня. Просто беше малко свита и свенлива на сцената, но пък гласът й е неповторим за тези географски ширини.

Shte se uchudish, no datchanite mnogo haresvat Bulgariq, a i veche dosta ot tqh jiveqt postoqnno v Bulgariq. Daniq e mnogo krasiva, no ako pojiveesh tam s tehniq klimat i tymnica, syvsem skoro shte psihqsash. Bulgariq e strashno hubava strana, no trqbva da si pohodil po sveta, za da go osyznaesh.

ХУБАВА НОВИНА ,...А ДАНО!

Тоя, датчанина Стефан, ако знае към каква държава е решил да идва да живее, сигурно ще скочи от самолета в движение.

ТЕ ТИЯ СЕВЕРНИТЕ ИМАТ ИЗВЕСТНИ ОТКЛОНЕНИЕ В НЯКОИ ПРОЦЕСИ!

Повечето коментари тук са насочени за това колко хубаво пее Жана и как тя трябва да спечели, а дали щяхте да сте с толкова големи симпатии към нея ако не беше драмата с детето и! На мен лично ми идва в повече това нейното викане на сцената в повечето песни, които изпя. Определено и трите други момичета които стигнаха до полуфинал заслужаваха да са на финал, няма да коментирам коя как е пяла и как изглежда, който е гледал всичките концерти може сам да си направи извода. За пореден път се убеждавам, че предаванията в България се печелят не от хората, които са най-добрите в това което правят а от тези, които режисьорите и сценаристите нагласят да спечелят!

Това добро западно шоу беше идиотски изкривено от журито и продуцентите.Как иначе да си обясним присъствието на смешника Наско на финал?Явно водещото в България са парите,а не таланта.Колкото до Жана,пее си момичето,но аман от проблема с детето,по-добре е майка му да смени визията си на жрица от публичен дом и тогава да се бори за дете и певческа слава!

Жана е фаворит ,толкова силен глас хяма равна на нея!!!

БРАВО...ТАЗИ ТАЛАНТЛИВА ,КРАСИВА, ТРУДОЛюБИВА МАЙКА ,ЗАСЛУЖАВА ТОВА РЕШЕНИЕ НА СЪПРУГА И. ТОЙ МНОГО щЕ ЗАГУБИ ,АКО ОТДЕЛИ ДЕТЕТО И СЕБЕ СИ ОТ НЕЯ, ОСОБЕНО ДЕТЕТО.ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА, КОЕТО И СЕ Е СЛУЧИЛО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛОШАТА СВЕКЪРВА.МНОГО щАСТИЕ И УСПЕХИ В БЪДЕщЕ.

Жана ми харесва като певица, но вече ми омръзна това развяване на детето в публичното пространство. Все едно иска победата заради детето да и бъде дадена, но Ана мария е също гласище, а Наско просто има страшно много фенки, които си гласуват за него. Колкото до датчаните, хората са го казали по -долу, няма такъв филм да седят в къщи да слугуват, може би към арабките да добавим и източноевропейките, които се превръщат в слугини от незнаене на език и др. По-скоро желанието и на всяка цена да пее, та било то и извън Дания им е влошило отношенията, но горкия човек дали ще издържи в нашата "уредена" държава?

И това шоу се компрометира. Наистина всички участници са много добри но прекалено много шум и реклама около Жана. Това е музикално шоу и всички се оценяват по гласови възможности а не по семейни проблеми. Единственото шоу дето гледах и то се превърна в сапунка. Пак казвам наистина всички до момента бяха и тези които останаха са с много добри гласови възможности.

хахахаха, няма такава идиотка. "датчаните принципно са с други разбирания. Те вярват, че жената трябва да си е вкъщи, когато стане майка и да се отдаде на семейството." НЯМА, ама абсолютно НЯМА, такъв филм. 3 години съм живял в Дания, само забулените там "се отдават на семейството". то бива човек да приказва глупости, ма чак толкова. иначе една от причините датчаните да взимат моми от източна европа е, че датчанките изобщо не искат да се отдават на семейството.

Честно казано, не ми се вярва, че един датчанин би могъл да се адаптира към живота в България. Датчаните и скандинавците изобщо имат коренно различен манталитет и възприятия за живота от този на българите. Дания е много добре уредена държава във всяко едно отношение, която предлага прекрасни условия за живот, докато в България постоянно сме свидетели на всевъзможни абсурди и в ежедневието си се сблъскваме с множество трудности и неуредици. Един чужденец, който е израснал в коренно различна среда, не би могъл да се адаптира и приспособи към българската реалност. Освен това, детенцето на Жана би имало по-добра и по-градивна среда в Дания, където детските градини, училищата и социалната система са перфектно уредени, а децата са много добре възпитани и с обноски, докато тук в България знаем как е, от малки българчетата се научават на куп "магарии" в детските градини, освен че придобиват и някои много лоши навици. Съжалявам, но според мен би било по-добре, ако Жана се премести в Дания и положи усилия да научи езика. Тя е талантлива певица и би имала успех и там - в най-лошия случай ще си намери добре платена работа като певица в някой клуб, докато тук в Б-я музикалния бизнес е много малък и шансовете за кариера (освен в поп-фолка) са доста рисковани и недоходоносни.

Абсолютно правилно.Егоестично е да искаш на всяка цена да станеш известен за сметка на доброто развитие на детенцето.А определено в Дания то има шансове за много по-добро развитие.

Те всички чужденци живеят подреден и бих казала скучен живот. Но като дойдат в бг и разбират, че имало лайф. И то под лайф не се разбира само кесене по чалготеките.

Жана е моят фаворит! Успех за нея!!

Ми не стой пред компа,ми пиши СМС-и!Иначе няма Жана!

хахаха...не познавам тази Жана, но и тя явно и представа няма за датчаните и в частност за положението на жената мака в семеството и в обществото. Жените +домакини в Дания са само арабските и африканските имигранти. Повечето жени датчанки са с мачинство до 6 месеца, след което се връщат веднага на работа. много малко са тези, които ползват едногодишно мачинство. Мнемието на Жана е в синхрон с мнението на жените фенки на чалга културата в БГ.

баси, някой ме е преварил.

Нямам нищо против момичето, не пее лошо, чаровна е, но целия този шум около нея, постоянни интервюта и споделяне на личните й драми май целят да й помогнат да стане новия Х фактор. За мен лично, най-добра е Теодора, която снощи изгониха по изключително нелеп начин. Но защо ли се учудвам...

Какво й е хубаво на Теодора. Има хубав глас, но нищо впечатляващо, освен това е като ритната от кон в устата, обратна захапка от горе на долу и това я прави антипатична. Също така я съсипва отвратителното сервилничене към всички и най-вече към журито. Правилно я изгониха. Жана, когато влезе в шоуто изглеждаше много зле, много евтино. От шоуто й излъскаха визията, омекотиха простоватото излъчване, но пее убийствено и дано да спечели!

Всеки има своите разбирания за чар и гласови данни. Освен това, познавам Теодора лично - интелигентно момиче, сервилничене за нея е доста груба и неподходяща дума. Това, че умее да се изразява добре и възпитано не означава, че се подмазва на някой. За Жана няма да коментирам - певческият й талант е доста спорен. Драмата с детето й натежа при избора на зрителите. Но дали изобщо някой си задава въпроса - като обича толкова детето си, защо живее отделно от него? Явно се премълчават много факти покрай нея, за да й се създаде ореол на майка мъченица.

Към zkr:1.Ако кон ритне човек...последният просто остава БЕЗ зъби.2.Обратната захапка е отдолу нагоре.3.Теодора има стоматологичен проблем,който засяга само нея и стоматолога й.4.Харесвам Теодора,но гласувах за музицирането на Жана-детето е друга тема...