”Огледален свят” най-търсен от българите за 2013

Информация за турския сериал "Огледален свят" е най-търсената от българските потребители на Google през 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - ”Огледален свят” най-търсен от българите за 2013 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и още нещо - точно простите ги плюят! Комплекси

Аз не мога да разбера на кого пречи сериала? не мисля че това дали гледаш или не турски сериали е критерий за интелигентност. Доста хора, които ги плюят се кефят на биг брадъри и подобни глупости. Просто на нас нещо винаги ни пречи, винаги! Закостенял народ!

До desislava11,ти видяла ли си в този сериал какви туркини играят,говориш така защото им ЗАВИЖДАШ,красиви са нали.аз съм българин само да ти кажа,това е най хубавия турски сериал

Кога ще свърши това турско нашествие в бТВ,защото ми омръзна да гледам това късокрако и гъзесто същество Ферия ли е каква е.

Oбразованието и професията ми са отлични и изобщо не ми пука какво си мислят за моята интелигентност,когато гледам турски сериaл от 20'ч.Hе съм в див възторг от тях,но категорично ги предпочитам пред серuaли за ,убииства,секс -насилие наркомани.

Абе,хора никой не ви кара да гледате насила!Ако сериала не беше гледан и с нисък рейтинг отдавна да са го спрели!Факт е,че съседите ни правят качествени продукции,за които ние можем само да мечтаем!

Не. Факт е само, че това са рекламни филми за промиване на мозъци на не особено интелигентни хора, които не могат да съберат две и две. И е факт, съдейки по вашите писания, че успяват. За съжаление. Но когато ще трябва да говориш на турски в БГ, можже би ще се опомниш.

Как може да има толкова прости хора, които и елементарно разсъждение и сравнение не могат да направят?!

Къде освен в България или някоя арабска държава биха се пласирали тези смешни сериалчета? Гледала съм за малко някакви части и мнението ми е че са много елементарни, липсва всякаква оригиналност и са направени са за бабички над 60 г. възраст. Тъй като аз живея в Европа и се чувстват европейка за мен тези сериали са абсолютно нерелевантни за моя мироглед и действителност. Направо се чудя какви хора населяват България и защо ги тегли толкова към ориенталското, простото и примитивното.

дързост и красота не е ли също смешно сериалче,но се излъчва по целия свят иЕвропа и щатите,даже вече тук почти никой не го гледа.естествено че жените- пенсионерки и то някои,не всички гледат тези сериалчета,не е нужно да се изказвате така с насмешка и подигравателно.като сте от голямата интелигенция защо дори влизате тук да спорите с по-посредствените

стойте си в Европата,нали сте европейка/криворазбрана/ и не идвайте тук при простащината в България

Аман от такива като теб,дето забравят произхода си.

а когато излъчваха по всеки канал венецуелски сериали ,имаше ли страх да се венецуелизира България?.стига глупости.просто модата и на турските сериали ще отмине.нормално е сериалите да се харесват на част от хората.майка ми като ги гледа не значи че е заобичала Турция и иска да стане туркиня.

Огледален свят и Ахмед Доган - хидроинженера обича комисионни от огледала.

Какъв стойностен народ сме! Само още веднъж да видя някой да се осъмни в "матриала" го просвам на земята!

Осъмни???

Осъмнали сме и сме потънали в матриял до гушата

E,не е истина просто.

Desislava

Айде, честито на всички! Не мога да понасям турски сериали. По-добре да гледам руски, отколкото турски.

Вижте лицето на тази турска актриса.Вижте лицето на Черната Златка-победителката.Сравнете ги.Не е измислица.Хората се задушават от помията.И търсят нещо добро.

Desislava

Спокойно, на мене и Златка не ми харесва. Но никой не може да ме убеди, че нещо добро може да изпълзи от Анадола... Не искам да насаждам омраза, не целя и да обидя нашите турци, но не мога да разбера защо целия народ си е обърнал главата пак натам... към Анадола... хора, опомнете се малко!

това може да е най-търсеният сериал от турци. Продължава насаждането и пропаганда на турцизирането на България.

Очевадно е че това изследване е поръчано от BTV