Сексуалните открития през 2013 г.

Въпреки че много хора мислят, че знаят всичко за секса, почти всеки ден учените разкриват по нещо ново за интимния ни живот.

Обратно в новината

Коментари - Сексуалните открития през 2013 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Секса отдавна има много по-голямо значение от средстро за размножаване и удоволствие.Той е проява на налагане на власт ,демонстрация на сила (както и парите)Хората които правят много пари карат мощни и скъпи коли за да се налагат над другите и да демонстриран превъзходство .Секса е другата сфера в която те се изявяват пак поради болните си амбиции да са най.Имат и възможностите да го правят защото богатството е магнит за жените.Жените спят с такива мъже за да си осигурят лек и безгрижен живот и удоволствията на парите.Защо например кварталния сваляч ще ляга и с последната продънена кофа -ако тя е женена той си мисли ,че по този начин се извисява и над мъжа и .-болни амбиции на комплексар.

Секс 4-5 пъти седмично, комбинирано с една друга раздумка, че чаша вино всеки ден държи доктора далеч от мен, е известно много отдавна, не беше нужно да стигнем до 2013-та и до великите сексуални открития на шепа празноглавци, които се чудят как да запълнят времето си.

Има гениални личности които не са имали време да практикуват секс - Никола Тесла например!

Голяма загуба е, че такива като Тесла, Нютон и т.н. не са оставили потомство. А дегенаратите се размножават обилно. Това води до израждане на вида homo sapiens, и е основната предпоставка за неговото изчезваване.

4-5 пъти седмично секс, ама ако те наемат за по цяла нощ - естествено, че ще направиш повече пари.

Тези "научни" "открития" от "Космополитън" ли ги почерпахте?

Изобщо дискусията по "статията" е "фърст" и напълно съответства на "откритията". Поради това, че навлизам дълбоко в същността на нещата предполагам нови революционни открития от същите откриватели. Предполагам ще открият, че при хетеросексуален контакт може да се забременява от женския индивид в изследването.

Такива изследвания провеждани с извратено мутирали и генетично дефектни подвидове примати като homo sapiens, винаги остават неясни. Същото изследване проведено с друг по-малко деградирал животински вид ясно би показало че при изобилие на ресурси в средата на даден вид той се размножава активно до пълно усвояване на ресурса. Но това е отдавна известен научен резултат.

Сексът при хората не се прави само в размножителния период и може би ние сме единственият такъв вид животно. Това си е факт, останалото е фанатизъм.

Освен това ние можем да създаваме ресурси. Не изяждаме това, което има, а го отглеждаме и произвеждаме. Цялата теза е лоша.

Естествено, който печели повече пари, повече за секс и други благинки си мисли. Да не говорим, че с пари и за пари можеш и по 4-5 пъти дневно секс да правиш. Много научно изследване!

Това е като да кажеш, че който празнува най-много рождени дни, той живее най-дълго. Извод: За да сте дълголетни, празнувайте много рождени дни! Голям смях!!!

Не съм мургава и не практикувам най-древната професия! Трудя се много и доходите ми постоянно се увеличават. Успявам в работата си, защото съм задоволена сексуално и мога да се концентрирам изцяло върху служебните си ангажименти. Задоволена съм, защото и двамата със съпруга ми имаме повишено либидо. То пък е резултат от няколко фактора, между които и самочувствието, което натрупвам с развитието и кариерата ми. Ако снижа секса до 5 пъти седмично, значи ще намалее работоспособността ми, следователно ще намалеят и приходите ми. Някой по-долу беше написал за яйцето и кокошката. Наистина, кое е първо?

Първо е яйцето, после е кокошката. Много преди появата на птиците други по-древни животни са се размножавали чрез яйца. Например динозаврите, от които произлизат птиците.

Учените са установили, че в структурата на черупката на яйцата се съдържа протеин, който може да се открие само и единствено в кокошите яйчници, следователно кокошката е произлязла преди яйцето.

Точно така. Напълно съм съгласна с гореизложеното.

А от толкова много работа и секс остава ли време за четене на книги например?

Пишеш глупости. Щом говориш за кариера, значи си на заплата, а не собственик на фирмата. В такъв случай изречението "Трудя се много и доходите ми постоянно се увеличават" е абсолютна глупост, с която може да заблудиш някой ученик или току-що започнал работа. Няма такова място където колкото повече се "трудиш" вземаш все повече пари - освен ако денонощието ти не расте постоянно и отдавна е надхвърлило 24ч.

Кариерата и либидото не се развиват право пропорционално. Кариерата е свързана с повишен стрес което влия зле на либидото и повишава риска от мигрена. Освен това жените които гонят кариера обикновено имат комплекс че не са красиви/привлекателни и се опитват да компенсират липсата на мъжки интерес към тях с удоволстието от властта. Така че нещо послъгвате мадам :)

Я първо разяснете що е то кариера и каква е разликата между човек, упражняващ професия, която му доставя удоволствие и в този смисъл може да работи много и човек, който гони кариера?

А аз съм установила, че сексът извън семейството е винаги по-хубав, отколкото вътре в него! Защо това не го чета никъде?

Защото не е вярно твърдение като цяло! При хората без морал е вярно, при тези с морал не е вярно!

И друго съм установила - моралът пречи на секса! И друго, че тези, които не са вътрешно свободни, са много морални хора!

Всъщност, за какво ти е семейство?

Специалистите установиха също, че хората, които правят секс по четири или пет пъти седмично, печелят повече пари. естествено, ако това им е занаята, които работи повече, повече получава. тези "учени" трябва да са много куку за да правят подобни открития.

Объркали са кокошката и яйцето. Опитват се да докажат, че с повече секс потръгва и бизнеса. А то работата е точно обратното и се знае от 1000 г - който печели повече пари, намира и какво да чука.

И не само, че ще намери какво да чука, ами и като го намери и лесно/с парите си и подаръците, които не са трудни неща за човек с пари/ -как няма да му се работи още по-усърдно и с концентрация, а оттам идва и резултата-още пари., НО, И С ЕДНО УТОЧНЕНИЕ-ТРЯБВА ДА СИ ЛАРЖ а не скрънза, като повечето богаташи!! :)))))))) Не е необходимо наново топлата вода да откриват тия с изследването си! Смях в залата :)))

Циганите най-печелят от практикуването на секс по4-5 пъти седмично. От социални помощи предимно.

Е на животните им идва два пъти в годината цикъла :)

последното твърдение е със сигурност пълна глупост, защото винаги примитивните социално са се размножават като хлебарки и няма нужда да подчертавам, че без секс това не става. всеки индиец, китаец, викате богаташ та дрънка...

Само последното изречение е вярно - т.е. сексът стимулира правенето на пари.

братята индо-българи щяха да са милиардери, още на по 10-11 г.

Естествено, както се казва: трябва и акъл!

Вярно е, ако е за пари...

В последното изречение се прави стандартна грешка - бърка се причината и следствието. По-скоро печелещите повече са "по-привлекателни" :)

По-скоро фактът, че някой е богат е често достатъчен, за да не живее под стрес, а щом стресът го няма хората са по-склонни да се отпуснат и да мислят и за развлечения.