Гришо поведе класация за най-сексапилен тенисист

Българинът Григор Димитров и приятелката му Мария Шарапова са убедителни водачи в класация за най-привлекателните тенисисти за 2013 г. на tennisreporters.net.

Обратно в новината

Коментари - Гришо поведе класация за най-сексапилен тенисист | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой пък в света е по-сексапилен от нашето момче? не си кривете душата, злобари!!! посочете поне един да е по-по от Григор!

Надеждите ни са той да бъде номер1 като тенисист, а не като Анна Курникова по сексапил!

Мислех, че е тенисист и има амбицията, да стигне по- високо в класирането, а не да се хвали с "баба" Шарапова. По света, има хиляди по-сексапилни от него.

Като не ви харесва Григор, тогава да дадем наградата на Серена Уилямс за секси мъжка ракета. В нея имаче повече тестостерон от първите топ 5 в мъжкия тенис. И ще кротнете вече ....:-)

Това е тенисистът, който спечели конкурс по красота сред тенисистите и конкурс по тенис сред фото-моделите! Както имаше един стар руски виц: - Абе ти знаеш ли, че победих шампионите по плуване и по шах! - А стига бе и как стана? - Еми много просто: тоя по плуване го бих на шах, тоя по шах, на плуване!

А така злобейте анонимни лузъри... изливайте помийните си душици срещу всеки доказал се и успял българин

Каква е тая смешна класация, защо не го викат да снима за Армани, за Ролекс? Никой не го керти освен Маша.

Ми то зависи, кой ще я прави тази класация. Ако питат разни чалга певици, сигурно най- сексапилни ще са Коко Динев и Делян Пеевски, а може и човека- слон.

Там нямаш конкуренция

хора, кво ви става! момчето е на 22 години, играе, добур е, печели си пари и естествено внимание, защото е хубав и талантлив и благодарение на него хората, които се интересуват от тенис, добиват добра представа за булгаря. иначе в англя се говори само за булгарските зигани. и вав всеки случаж момчето е от сувсем друго тесто, за разля от валери богинов, например. кво искате повече. сугалявам за правописа, но нямам кирилиза. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха-ха-ха-х!"Тихомир", "Стан" и "Канти", супер сте!Наистина се развеселих!За някои, щом Шарапова е буля Григорьцъ, това им решава всичките житейски проблеми!?Може да се каже и буля Григоровцъ, ама това пък, завършва на "-овцЪ" и хайде да не го ползвам като опция!?

Цвети Пиронкова ми харесва повече от фаворитките измежду жените.

Ако на Шарапова , Гришо е приличал на Федерер, то тогава Федерер трябва да е на първо място. А иначе - интересно- какво им е сексапилното на двамата - Шарапова и Димитров ??!! Има доста по- сексапилни тенисистки- жени , а при мъжете сигурно също има.

Не разбирам на Мария Шарапова кое й е сексито?

И на мен не ми е секси! Още повече, че Григор май носи по-малък номер обувки от нея ....;-)

Гришо е един голям тенис

Не виждам някой да е конкуренция на Гришо в тази класация. Така че пукнете от яд, Григор е млад, талантив, има си парички, печели класацията без да е плащал за това и най-важното е БЪЛГАРИН! Гришо, напред, момче!

Защо да пукаме, бе, Анелия? Човекът си е ок и това не е проблем за никого. Просто не всички го считат за сексапилен. Това какво виждаш или не лично ти си важи за теб и за теб единствено и далеч не е повод да мрем по тази именно причина, хехе

Като не ти се мре, не умирай, жено! Живей си! :-)

Какво му е на Гришо, бе хора? Момче като слънце. Вярно е, че вкусът на хората е субективен, но аз не намирам Рафаел Надал за привлекателен, даже се чудех защо Шакира чак в клип се е снимала с него. Нито пък Джокович, тая върлина :)

Вкусът наистина е субективно понятие и това е важно в случая. Това, че някои харесват Надал повече, не означава, че на Гришо му има нещо. А на Шакира, в крайна сметка, едва ли й пука за вкусовете на никого от нас и така и трябва:)

андрешковци, всичките сте красиви като ливански кедри и умни като градински леики и в добавка сте и наи *бливите, за ужас на враговете ви.

Начело с теб:)

Да такива сме,г-н Шушлек.

Когато се говори за сексапилни тенисисти, веднага се сещам за Марк Филипусис, както и за Карлос Моя (нищо, че вече не са активни състезатели). Макар и доста различни един от друг, и двамата имат подчертано секси визия и излъчване. Гришо, за жалост, на този фон доста издиша. Но пък по-важни са резултатите на корта, така че нека има повече успехи там.

Това, че тези пенсионери са твой тип, няма защо да ни го натрапваш!

Хехе, тези т.нар. "пенсионери" са на по трийсет и няколко години. Ти на колко си?:) И изобщо кой си ти, че ще определяш кой какво мнение ще споделя?!

Сега разгледах техни снимки, ами хубави мъже, доста даже. Не играят ли вече? Жалко.

фаворитите ти нищо не струват, доста парвобитни на вид. гришо е много по-чаровен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да е жив здрав и талантлив и красив българин...Много успехи през новата година...:))) Със здраве...

щом го харесват жените , какво че е тенесист , това не е класация на плейбой а на лейдиспорт , де и аз да бях като него , ама не

Тука чета разни мнения,че Григор бил прекалено млад за големи успехи в тениса.Проверих двамата топ тенесисти,които знам и какво се оказва-Надал на 22 вече е номер 1 в ранглистата,а Джокович на тази възраст е номер 3.А за сексапила му аз такъв поне външно не виждам,но щом е с жена жена като Шарапова може би хасковските разпоретини са му придали добри умения като малък.

Мамооо,мамо!Каква обида за сексапилните мъже.По-прилягя тази "титла"на Ице от Барса,от колкото на този див селянин.Не,че Ицо е по-малко див!

TIREX

като взе да пада и "класация" за красив му спретнаха. разни педерасти тук си умират да ах кат и охкат. няма да бъде никога номер 5 дори .на неговите години разни "грозници " бяха в топ 3 с по няколко титли.ще се запомни като псуващия на корта за което преди 2 г. го глобиха.

Чисто визуално повече ми допада Надал. По такива въпроси, като класации за сексапил, е абсурдно да се удря на патриотизъм.

Гришка има малка п..ш..ка

Като си анонимен хейтър е много лесно да се педставяш за хубавец и номер едно в тениса. Аре бегайте да си направите някоя снимка пред огледалото, или пред някоя кола на улуцата за фейсбука!

То и Григор не е 1 в тениса и засега може само да си мечтае за това.

Някой да е казал, че е номер 1? Той е едва на 22 години и вече е достигнал най-високото място на български тенесист. Колкото дали е хубавец - аз не съм ценител на мъжката красота, но след като Ана Иванович и Пипа Мидълтан казаха, че е най-сексапилен сред тенесистите, защо ние българите да казваме, че не е?

Хубавец е Гришо ! Без никакво съмнение . И талантлив . Браво , Българско юначе ! Много успехи и късмет през Новата година . Гордеем се с теб : )

Защото всеки знае, че най-сексапилен тенисист е Шарапова.

курникова -тенисист? а аз мислех, че тя е жена...поне така изглежда отвън...

шарапова!!! /обърках имената/

Сексапилна е Мария Шарапова. Гришо хич не е. Вече половин час го гледам и нищо не ми става.

Явно си фен на василка от Костинброд , не си спомням ника й ;))))

Не, просто не съм гей :)

На баба Ви хвърчилото. Кьорав да е човек, пак ще види, че е готено момчето. Ние българите сме такива - ще сложим на първо място някой чобанин-чужденец. С нашето не можем да се гордеем. Да е жив и здрав Гришо!

Като пишеш "готИн" с "е", дано извинението ти е, че си кьорав. Иначе е комплексарско да определяш някого като "най-убавия" само и единствено защото е българин. Хайде малко повече самочувствие, българите се проявяваме с качества и без да е нужно за щяло и нещяло да се бием в гърдите.

сега всичкото малоумен лузър ли ще се изтъпани у тая тема да си демонстрира дивотията и комплексите

затова прогресира не с тениса, а с пениса.

Не се съмнявам.Ние само на х... растем.Мислим си че там сме добри.Но сме далеч от истината.С това може да се похвалим.Той тенис ли ще играе или х... си ще мери.Това сме ние.Слагаме катенар на СУ и правим окопация.Това място е светиня на нау,ката и всеки4 който си помисли до го ползва за друго да си ходи.А тоя щее като Божинов.Нали само за Х...си мисли ,нищо и половина за таланта му

ОИ се гръмни !!Научи се да пишеш и въобще не се връщай тук .... Да ти обясним сега ...знаеш ли Това Тениса на корта е такъв спорт ...- Има една ракета това се наплита корда и се удря една топка и ...какво съм седнал тука на дебила да обяснявам утекай от сюда сволочь,,,,

"окопация с катенар", а за пияните професори нещо да имаш да кажеш?

Още преди да разбера, че е българин го харесвах, а сега да не говорим! За женската класация не съм съгласна за Мария Шарапова, има излъчване на кобила, тези които са на 2ро и 3то място са красиви и секси макци.

Мацки имаш предвид наверно ... а това ,че ревнивостта ви е пословична и това се знае за балканите ...така ,че не ни говори за този кон Азаренка молим те ...като ревнуваш прави го тихичко)))

Шарапова е изключителна дама, силна, умна и стилна.

Щом тоя е най- сексапилния тенисист, аз трябва да съм мистър свят!

Ти па оди се гръмни ...Оти не съм те виждал и нема и да е те видя ...и не се туряй де не улая пръстя ....барабар петко с мъжете Гришо си е супер и ще бъдье световен номер едно тенисист па ти си си бил и ке останеш световно безизвестен .....ади оди бегай сега и за много години

Личи си колко ти е пипето щом за теб значими са разни спортисти еднодневки. Айде, бегай в некой македонски сайт да си пишеш на родния Язик с некой!

С пожелания за големи успехи на корта /и в живота/ за Григор. Само с тази класация не мога да се съглася, защото лично според мен не е особено секси, но пък дано скоро завоюва челно място в тенис ранглистата.

А да попитам, ако Гришо не е секси, кой тогава? Надал, Ферер, Федерер, Джокович ли? Айде стига, моля ви се, от 10 кладенеца вода ще донесете само и само да не е Гришо. Шматки! Щото вие навярно сте много секси и сте на 22г. и сте в топ 20 за 2013г. в тениса, нали?!

От изброените - определено Надал. Не е необходимо да си велик тенисист, за да имаш предпочитания или не към нечия външност. Това пояснение е специално за определена "шматка" - Крис, ти си знаеш...

Анче, представям си каква си скочуба, освен това си световно неизвестна, освен това класацията се базира на проценти от гласувалите, единственото смислено и приемливо нещо в твоето изказване е, че хората имат различен вкус. Твоя опеделено е лош щом се различава от високия процент харесващи това прекрасно момче и голям спортист Григор Димитров

Доста първосигнални и злобни изказвания, основани не на друго, а на това, че нечие мнение е различно от вашето! А относно това чий вкус какъв е, направо е потресаващо как може да има такива, които да не осъзнават, че няма по-субективно нещо от вкуса. В този смисъл е и безумно да се "оценява" нечий вкус, че и въз основа на проценти. Тук може най-много да се говори за брой хора, чийто вкус съвпада /или не/. Още по-малко различният вкус може да е повод за обиди. Това говори зле единствено за обиждащия;)

Браво, много се радвам на Гришката! Истината е, че е съвсем земен и готино момче. Не знам тези, които пишат, че се правил на "велик" и др. такива имали ли са допир с него? Напротив, много симпатично и усмихнато момче. Успехи, Гришка! П.С. Само не разбирам Надал какво прави в тази класация на 2ро място?

О боже ,поне един човек с вкус да видя тук ...поздрави весели празници

TIREX

хахх класация на някакво умряло сайтче..ей умират си тука да правят от пръдня боя!

Ще си позволя на некъв дришльо да ти говоря на ТИ!!! Айде както казваше Батето "Абе не ме занимавай с глупости бе" па и ти некъв селяк ръсиш "мозък", като немаш айде оди си легай .... Щото и Тенис не знаеш наверно тва яде ли се пие ли се....мърда недна

ИСКРЕНО ИМ ЖЕЛАЯ ТОЧНО ТОЛКОВА,КОЛКОТО СА ГОТИНИ /но не по-малко/ ДА СА И УСПЕШНИ!...може би сме малко нетърпеливи по отношение на Гришо,но нека не забравяме, че е само на 22. НО, ДОРИ И С ТОВА,КОЕТО ПОСТИГНА ДО ТУК,МОЖЕМ САМО ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ Е БЪЛГАРИН!...А,ЗА ШАРАПОВА -ПРОСТО, БЛАГОРОДНА ЗАВИСТ!

Всичко беше много хубаво, до момента, в който момчето си повярва, че е супер велик... Взе да говори с акцент, да се превзема.. Дано това, което направи не беше върха в кариерата му и дано "слезе на земята" малко.

Да!За акцента и на мен ми направи впечатление още преди 2-3 години,почна да заваля думите.Между другото и при Пиронкова се забелязва същото.Живял съм 15 години извън България в това число първите 7, но никога не съм имал акцент,нито съм имал желание да се преструвам че имам такъв...

има голяма прилика между григор и валери божинов всички ни обеждават колко са добри а и от двамата нищо не става единия клуб няма другия парви втори краг наи много и всичко друго само празни приказки

еи,двоикаджята!!!пише се убеждават, а не обеждават.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Неграмотен и стилово и граматически.

тоз не е ли шмекера от под прикиритие

не е лошо, че е готин, но да вземе и да играе силно.тази година трябва да се опита вече за топ15- или поне топ20.