И Виктория Джумпарова тръгна с ММА боец

Манекенката Виктория Джумпарова се оказа поредната родна красавица, чието сърце беше спечелено от ММА боец.

Обратно в новината

Коментари - И Виктория Джумпарова тръгна с ММА боец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

009 ( нерегистриран ) 03.01.2014 12:32 Зашо поне една манекенка не тръгне с някой учен или някой художник, писател или просто с някой обикновен чиновник? Защото манекенката е станала такава заради идеята да си намери някои мангизлия, но тои не се занимава с празноглави селянки и обикновено е женен, може да изчука някоя ,но няма да си развали семеиството заради нея.Наи - много синчето му да да се позабавлява с някоя от тях, но не и да се ожени за нея. После тя не може да излезе от тази игра и става проститутка, и попада в среда на наркотрафиканти, сводници и така наречените ММА бойци, които са биячи на мафията на най-ниско ниво. Те не разполагат с пари, реално те работят за големите баровци, но могат да си чукат манекенки на воля, защото те са охрана на сводниците, а те са началници на проститутките. Така че една манекенка или фолкпевица ( проститутка) няма къде да се запознае с библиотекар, инженер, икономист, художник, писател...Остав ММА боеца и футболиста, който е по добра партия защото разполага с повече кинти. Така че манекенката първо търси баровеца ( бизнесмен, политик) , следва футболиста и накрая ММА боеца като краен вариант да не е съвсем капо.

Звучи правдоподобно, но изглежда имаш опит от първа ръка?

sur4iceto

Толкова съм развълнувана.Дали ще мога да заспя се чудя???Тази госпожица с какво е известна ,че да четем чак с кои ходи.Другите поне пеят с толкова силикон...

То сега май голяма мода стана да се ходи с ММА бойци

ако може два въпроса : - тези ММА " бойци " - в някоя ферма ли се отглеждат , че всеки безврат подстриган не знам кой си номер , се нарича гордо ММА боец . това е нещо ново , също като ужасно противната фраза от няколко години наса " Хубав дееен !" - защо това е новина ?

кратка характеристика на джум парова: няколко килограма силикон, няколко грама мозък. на боиците е нужно месо, както на изгладнело куче. мозъка е без значение, даже обратното, колкото по малко, по добре.

....така е, родния ни "елит" се изчерпва с "манекенка, красавица и..ММА мутра".....това е действителността в БГ, уви. Това го има навсякъде, но тънката разлика е, че тук ни го навират в очите по всяко време....горе-долу е ясно за какво мечтае всяка средно-статистическа ученичка и "студентка".....

Дойде един и ми каза, че е ММА боец. Не се възпротивих, пуснах му и стана работата, сега сме гаджета. И аз искам да стана ММА боркиня !

Еми те са си от едни и същи среди - наркотрафик, проституция и тн. ММА бойците са синоним на мутри.

В нащо село ММА бойци, колкото щеш. Ако ще е за едно мандрисане, то е така де. Щот кат та гледам за друго не си хванала момъка, освен са това. Яла у назинка, ща запозна с 10 от наща улица. Все ЕМЕМЕЙЦИ, на кило ракия ща шляпат цяла вечер

Кое е това недоразумение с неустановен пол?!

Тая пък коя е?!

Мяза ми на нещо средно между лелка и травестит. Сори ММА боецо, знам че ще кажеш че гроздето е кисело.

Фройд е прав ! Слаби и неуверени жени гледат да хванат , като компенсация в живота си , мъж , як и силен като бик и почти толкова умен . Сексът им е дори мършав , защото със стероиди и анаболи , в повечето време , той е на шест и половина.

И я съм готин бе що нема за мене некоа такваа убавица?И я сам боец мноо пием-мноо се бием,съ щангата от камионо а... Сички ме знаат... Че вече не аресвам Магда Сервитьорката,сека вечер я гледам-требе некоа да ми готви дома.

Ха ха, какви отчетливи силиконови купички, кой ги прави манекенки тия ?

Ми падат си по "лоши момчета".

И двамата са безкрайно неизвестни и незначителни за човешката история. Все пак й пожелавам да не я бие ... много.

Дори и не подозирах за тези две "звезди" в родното риалити преди да прочета тоз материал. Ограмотяваме се ежедневно за важните неща, ей!

хайде сега всички подрастващи момчета да стават ММА бойци,а всички момичета манекенки,жална ти майко Българио

И какво от това? - Много важно.

Какво е това ММА боец, някой ще ми каже ли че не вдявам нещо???

Tarikat

Това е мъжки индивид с два полови органа, при това с впечатляващи размери! За това са двете ММ-та - два пъти мъж!

А ДАЛИ Е ДЕВИЦА?

Да, и при това желязна!

Ще повърна!!

През последната година явно е почнал да печели повече и така е успял да мине дългите километри до сърцето ти. Проста кукумявка.

Модата вече е ММА сводници!

Коя е пък тази....?

Е - това е въпроса.

Тази без грим прилича на загубил битка ММА боец...

Супер! Това е много полезна информация за и без това затъпяващата ни нация...

Така, каква е тази манекенка, която е участвала в едно ревю на "световноизвестната" марка Жени Стил? Не искам да злорадствам, ама когато някой няма никакви забележителни постижения, няма смисъл да ни занимавате с него. В това число и с гаджето й. Да си ММА боец към момента в БГ е все едно да учиш право (всеки втори!)

НА СНИМКАТА КОЙ ОТ ДВАМАТА Е?

СЕГА ТОЗ ПО-СКЪПО ЛИ ЩЕ Я ПРОДАВА ?

Мастии!

Бъдещето на България - Олигарс(к)и, манекенки и батки... А в съседната статия се притесняват за раждаемостта :D

Не проумявам как може да има хора, които да се интересуват от такива новини.

Бай Иване, никой не се интересува от такива новини, защото тези са никои. Това е просто пи-ар, хората си плащат, за да са по кориците.

Зашо поне една манекенка не тръгне с някой учен или някой художник, писател или просто с някой обикновен чиновник?

Ще ти кажа защо. Защото нямат пари и никой не ги знае. Една жена очаква от мъжа материална подкрепа и социално положение в определена среда. Един художник какво може да и даде с ниските си доходи и неговите познати алкохолизирани самодейци.

Току-що описахте онези жени, които накратко наричаме кви.

Да така е.Мъжа трябва да е добре финансово.Но това се постига с труд,талант,ум.Всички тези качества са характеристика на хора учили,работещи и можещи.ММА боецът е маймуната в мафията.Той е момчето,което пребива някой не платил или ,дето е нарочен за бой.Дори и в подземния свят,маймуната не е господар.Тя има шефове,които и плащат да пребива и убива хора.ТАка както манекенка,плейметка,певачка и други евфемизми за представителките на най-древната професия,не са еталон и стремеж на нормалните жени.

Повечето ни днешни "творци" и "интелектуалци" са не по-малко фалшиви от т.нар. "ММА" мутри,само парите си изкарват по-трудно и в по-малки количества. А че днешните пикли,гордо наричани "манекенки" са си чисти проститутки,за които парите са над всичко.Така че Господ събира краставите магарета,а останалите точат лиги,но не могат да си купят от излъсканата стока.Лошото е,че примерът за младите ни наследници е заразителен,още повече,че много акъл за подобни професии не е нужен.

Явно не ти върви с жените.

оле боже, "боец". Манекен пред камерите

Лика - прилика са си ! Колкото тя е красавица , толкова той е боец : ))) Които и да са тези индивиди...

Добри, айде да не си избиваме комплексите. Мадамата си е страхотна. Друг е въпроса, че никой не я познава и новината е абсолютно нелепа.

Тази новина ми подеиства като зелев сок.Браво!По добре ми е

"Той направи първата крачка, както и извървя многото други километри, които бяха нужни, за да достигне сърцето ми" Направо ще ми се скъса сърцето ... толкова много километри изминал човека:) и то за какво ?

Манекенка + Мутра. Нищо ново под слънцето.

Я някой знаещ тука да вземе да обясни на нас от шоплука като какво ще да е това ММА борец, че ние тука простите не вдеваме? Да не би да е нещо като Мързелив Млад Апаш Борец?

Много Малко Акъл борец.

Снимка 11 дали е Викито, а?!