Избраха новите водещи на ”Сблъсък”

Любомир Жечев и Юлиан Константинов делят уикенда начело на шоуто. Иво Танев остава в ролята на острието.

Обратно в новината

Коментари - Избраха новите водещи на ”Сблъсък” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От трън та на глог. Юлиян що не пее в някакъв хор? А тоя спортист как ще връзва двата лафа? Най-добре беше Черната Златка, много е бойна, както и кака й Златка Патрашкова, да са на ринга.

Нямах представа, че изобщо го има това "предаване". А че сменяли и водещите даже не ме вълнува. Явно ТВ7 е терен за всякакви простотии. Ей за това ще продължа да не я гледам.

Любомир е по-добре от другите, пък този Юлиан е много противен. Като е толкова кадърен, защо не се изявява като певец или шменти -капели. Много груб и нелицеприятен човек. Оставете само Любо млад и надежден- то другите ......

Леле, леле, изключително неприятни и двамата!!!

гледам го това предаване от скука, ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД УШИТЕ МИ, иначе трябва да слушам мъжа ми....

Че има същества които гледат ЗОМБИ ТВ7. Ужас.

Не гледам ТВ7,такаче......

Иван и Андрей- дърти, малоумни и богати.

Жалко, много жалко. Съсипаха и този формат. Този Любомир не го познавам, но Юлиян е изключително неприятен тип. Тотален комплексар.

Zhalko ,che Iulian veche ne go vizhdame i chuvame na opernata stsena ! Za posleden pat go gledah i slushah na Martenskite muzikalni dni v Ruse, no ne tazi godina !

Спрях да гледам Сблъсък заради малоумните опосуми. Зрадвах се че пак ще мога да го фледам след като те се отказат да го гледата и отиват и се прибират в дупките да си ближат задниците. Обаче с тези изключително неприятни водещи(изключая Иво Танев) пак ми се разминава срещата със сблъсъка.

Юлиян Kонстантинов е симпатичен, но има лек говорен дефект. Kато интелигентен човек би трябвало сам да прецени този факт и да не се пробва за водещ.

Заради Юлиян Константинов и аз преставам да гледам Сблъсък. Този е много комплексиран тип.

едно от многото малоумни предавания!

Когото и да сложат пак няма да ги гледаме. Тази телевизия е зачеркната от менюто. Чудя се Карбовски какво прави още там?

Това предавне едва ли се гледа от някой.

Продуцентите отдавна са най-големите чалгаджии - всичката им продукция е такава. И са здраво навързани един за друг, няма значение в коя телевизия работят, едно цяло са, никаква конкуренция, една продуцентска чалга-мафия.

Вече си включвам "телевизора" само, когато съм сама. По навик. Но, задължително с изключен звук. Преди години, когато наистина имаше какво да се гледа и чуе, телевизията беше средството ни за осведомяване и развлечение. В първите си години шоуто на Иван и Андрей - "Сблъсък", беше наистина TV ринг. Имаше обществено наболяла тема, имаше спорещи, казваха се в ефир неща, които се коментираха само сред приятели. Те бяха млади, напористи, необременени, некомерсиални. Бяха ми симпатични. Вече не са! Винаги съм се питала - какъв е този зор да бъдеш водещ на TV предаване?! Какъв е този неистов зор да гледаш лицето си на екран?! Какъв е този безумен мотив, дори вече да не си интересен на аудиторията като "палячо", да продължиш като "продуцент" да издаваш предаване, което нито е актуално, нито е забавно. Даже се търсят нови водещи! - Иво Танев - неуспял чалгаджия, изпял преди мнооооого години "хита": "Сто марки"; водещ на "Треска за злато":полуформат, полуигра, полукадърен!; - Юлиян Константинов - известен с това, че е брат на талантливия волейболист Пламен Константинов; бил оперен певец, а преди това член на рок състав с име "Кокаин"?!?!!!! - Любомир Жечев - журналист и бизнесмен. Смях в залата :)) Ето, за това си слушам любима музика, докато на екрана се сменят картинки. Понякога се получава невероятно "караоке" :)

Съгласен на 100%.

Има си хас да не уредят на работа този връзкар Юлиан Константинов. Болно злобен човек.

Този Юлиян Константинов е толкова противно същество, че се чудя как може да им мине дори през ума да го направят водещ. Наистина е много злобен, личи му отвсякъде, изписано му е на лицето. А и като съм го наблюдавала по разни предавания какви ги забърква, ми е повече от антипатичен. И както отбелязват повечето от коментиращите тук, какъв е той, откъде се появи и се намърда в ефира въобще?! Голяма грешка ще е, ако наистина го титулуват за водещ. А отделен е въпросът, че аз нямам и идея това предаване вече изобщо котира ли се, защото имам чувството, че си заминава и то... в небитието.

Това просташко предаване още ли съществува?!!!!!!!!!!!!Леле-мале,промиването на мозъци не спира!

И аз се чудя колко зле трябва да си, за да си причиниш това предаване?!

ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ най-големите неприятници ever...

жалко, че Иван и Андрей , са на път сами да си ликвидират предаването с тези водещи

радостно е ! всъщност дори не знаех, че още съществува (благодарносто на dir за голямата новина)

За съжаление двама НЕособено интелигентни ще водят това предаване. Да не говорим за този Юлиян, който освен всичко е и нахакан грубиян.

Hа двамата нови водещи желая успех.Hе съм предубеден и мисля,че трябва да ги съдим единствено по резултата,тоест след като ги видим и чуем на екран.

Юлиан - ОК , Иво - ОК , но ми е много любопитно кой е гласувал за този темерут Любо ?! Когато той водеше, аз толкова лапсуси, толкова сковано поведение отдавна не бях виждал .... Бас държа ,че е дал кинти на 10-ина "поддържници" да "въртят " като молоумни sms-и и да пишат по форумите .........

Е, всичките са се подредили! То други кандидати май нямаше .