Сара Джесика Паркър обмисля участие в ”Сексът и градът” 3

Сара Джесика Паркър разкри, че обмисля участието си в третата част на емблематичния филм "Сексът и градът".

Обратно в новината

Коментари - Сара Джесика Паркър обмисля участие в ”Сексът и градът” 3 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, НЕ УЖАС ! Жена ми ще полудее и ще ме накара да отидем на кино и ще трябва да изтърпя за 3-ти път тази боза...

игралните филми са толкова жалки, че те досрамява

Понеже аз съм може би единственият, които е видял Сара Джесика Паркър на живо, ще споделя мнението си за нея. Тя е родена в малко градче в Охайо, но официално се счита за родно място Цинцинати. Идва в града за реклама на нейни дънки. Тя има нужните качества за това. Това, което е интерпесно е, че всички мнения за нея са верни, макар и различни. Харизматична и очароватлна е, щом е била със сина на Кенеди. Независимо, че вече е на възраст, определено става за секс. Който го може, го може. И в същото време, ако попитате човек защо я харесва и той сам не знае. Абсолютно нищо особено няма в нея. Някаква митология. Но мнозина, които я критикуват, не биха се отказали една селска авантюра с нея.

Dear Senior Don Amichi, Ти не си единствения, който я е виждал на живо. Виждал съм я много пъти и съм я гледал на Бродуейски театрални постановки. Тя не блести с нищо особено като жена, нито като актриса. Още от самото начало на кариерата й -- тя има страхотен PR , и я промоутват навсякъде, защото е еврейка. Еврейското лоби в Холивуд е наи-силното възможно и затова тя ще има хубави роли докато е жива.

Аз лично я харесвам, като Кели най-много, но чак пък да има супер роли?!?

има ли красиви евреи, а тя /сара/ изглежда като ритнат в лицето кон, краката и са отвратителни, няма за какво да се хванеш, а за качествата и като актриса - пак нищо особено

Hедеи,мила ,моля те!!!

На злобарите да кажа, че всички ще остареем, дори и вие... На 48 години човек не е за боклука да ме прощавате! Има го и това гадно отношение към жените, примерно към 50 годишните мъже никой не би коментирал така грозно че не стават за секс...

Всички стават за секс. Но има граница, след която вече не е за показване. Не, че хирургията и пластиката няма да имат главна роля във филма, но е време да смени жанра. "Сексът и градът" вече е по-подходящ за други актриси. Освен ако не го преименуват на "Да поговорим за секса"

в третата серия ще снимат Тимур и неговата команда как разснасят безплатно лекарства на възрастната Кари

в третата серия вероятно кари и приятелките и ще са в старческия дом и ще си ловят гаджета от другия етаж

Могат да влязат в ролите на баби.

Стига с този град. Снимайте Секса и селото, та да видите Кольо Кривокракия (в ролята на Тузара), какво може.

Ами да, в селата да не са на пост и молитва, да направят и такъв филм...

Искам да има трета серия.

Толкова е грозна, нито лицето, нито тялото й са хубави. А и сигурно цвили!! :-))

Сексът и Градът 3 възраст Очаквайте много гламурни бастуни, инвалидни колички и катафалки

Уахахааа, наборката ще прави филм за последиците от старостта. За нея - само филм за мумии и хоръри. Иначе конят ми цвили от смях като я види...

не я харесвам нито фиически като като артиска. Лицето й ес формата корнишон, а дали ролята й в Секса и града го предполага или това са данните й, но ми изглежда да преиграва. Ркламата за мен не я прави прияна.

Трябваше да се спре още след първия. Втората част беше толкова тъпа, че не бих се навила да гледам още продължения. Явно на Кари... пардон!, на Сара не й предлагат други роли.

Последен шанс! Може би трябва вече да потърси друг вид роли.

Колко хубаво! Любим сериал!!!Чакам гооооооооооо

В топ 3 на най-противните жени, "вдъхновителка"на цяло поколение от индивиди, за които най-точното определение е: на бодлива крава, Бог рога не дава...

Но те одъртяха много вече.. Какъв секс..Кой ще ги...неправдоподобен ще е филмът

Секс не се прави само от младите. Филмът вероятно ще показва сексуалните отношения на хората от третата възраст.

bufalo_bil@abv.bg

Каквото и да си говорим, секса на нейните години вече не става за в ефир. Младостта е красота. Зрялата жена е интересна. Бабата би трябвало да осъзнае, че "нощницата й е много намачкана" и по-добре да се облече.

тогава няма да е неправилно ако новият филм има и ново име - например, баби жадни за секс