Джони Деп и Амбър Хърд са сгодени?

Холивудската звезда Джони Деп е сгоден за американска актриса Амбър Хърд, съобщава сп. People.

Обратно в новината

Коментари - Джони Деп и Амбър Хърд са сгодени? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от филмите, които си спомням с Дж..Деп е "Защо тъгува Гилбърт Гейп"Това беше много добър филм. Особено ми хареса Леонардо Ди Каприо.Може би това беше първия му филм, не съм чувала за него преди това и като го гледах си мислех, че това момче е наистина леко гламаво. След това никого не съм чула за де говори за тази роля на ЛКаприо, а се оказа, че за тази роля е била първата номинация за Оскар/Уикипедия/

Ех Джони много си готин и тази овца не е за теб. Не че ще ме прочетеш ама насила хубост не става. Щом веднъж те е разкарала не е трябвало да настояваш. Тая сливо-пръчко трошачка не е за теб ама ти си знаеш.

пък да не е за него?

Джони с умиление ще си спомня за Ванеса.Но...всеки шета на собствения си акъл.

жалкото е , че деп вече няколко филма не е на ниво и е еднообразен. може би започва да остарява, а има и проблеми с очите. трябва му по-улегнала жена за семейство. но животът си е негов и ако иска ще си го прецака.

Струва ми се,че тези двамата няма да ги бъде като двойка. Готини са,особено Деп.

Като станат известни и забравят семейство, деца- всичко. Удря ги славата по главата и започват да падат надолу.

Ами то си е за завист, тая се уреди лесно и чудесно, ами ние какво ще правим.

Ами роди се като Амбърт Хърд красива и ти ще се уредиш, просто е :)))

в българия амбъри няма, има само празни амбари, много тъпанари и завистливи злобари.

хубава жена с гейзер, е това е западното общество и за жалост нашето вече

Но всъщност тя е гейзер.

питаj някоя ромка какво харесва в господин ром....баче някои неща са необясними примири се с житеjската необяснимост и си измиj зъбите и краката че мнението ти смърди...но оффенце

Cool.....iz4etoh 1 ton prostotii...smqh se ot syrce...tva bg sa pulen bullsshit bahti mneniqta..:)bravo jonka that bitch is amazing inne

на вас в българия голямата ви грешка е, че преценявате хората по облеклото и външния им вид. нямате акъл за повече.

А на вас в чужбина проблемът ви е, че за да си създадете вътрешен комфорт против носталгията се оправдавате с това, че в България всичко и всички са на едно елементарно, първобитно ниво. Проблемът ви е, че като се върнете тук, ВИЕ започвате да се държите като пълни неандерталци. Пример: съседите ми отсреша, които си дойдоха за Коледа, тази седмица си заминаха, но преди това оставиха по стълбите на целия блок кал и един чувал с иглички от елхичка.

Мале, мале! Къде е този цвят на нацията, дето се е изнесъл в чужбина?

Няма как да го разбереш от клоаката, където едно време имаше България.

Прав си, такава им е културата. Ако не беше такава нямаше утайката да е на повърхността тук. Добре облечени пре.с.тъ.пн.и.ци да те управляват като мутри и т.н. Дядо Добри е друга работа.

Не, съдим ги също и по грамотността.Особено по това, как пишат името на родината си.Изводът:Простият си остава прост, независимо в коя държава живее.

Само където една тоталитарна държава не може да има много ценностни хора, повечето са все такива, които са расли в гората.

словесен буламач, от които не се разбира нищо, кои кого е напуснал и кои при кого се е върнал. ясно е само, че това е поредната холивудска бомба за известност. лесбииката хауърд едва ли ще стане хетеросексуална, ако ли не за парите на джонни деп. жените са наи големите мъжки парисмукачки. колкото и да имат не им стигат и искат още и още и още.

Хубава пичка е тая Амбър. Малко я отпира съчмата, ама то и Джони не е много далеч от това състояние, така че търкулило се гърнето...

И Джони не лъже. Хубавец!

bez t

.I tova e do vreme

Ебаси кефа. Хубаво миче, така се е родила красива и вече удари джакпота. Въобще уреди си живота така, както други хора не могат за 50 години.

Амбър Хърд има един от най-красивият, изящен и прекрасен нос на жена, който съм виждал :) Ако имах възможност бих и направил колкото може повече деца, да и вземат великолепният нос, а и генофонд :)

това само носа да е - тяло и то тяло дето и без дрехи изглежда добре - Хърд не се притеснява да сваля дрехите по различни филми.

Генотип. Генофонд е на цяла популация.:)

Е то на Фъва майка му целия генофонд е събрала, ти какво си мислиш...

Носът на Джони Деп есъщо великолепен.

Дюд, как ще унаследят пластично коригиран нос??? Гугълни ако не верваш, няма дори една смотана и неизвестна звездичка, която да не си е коригирала носа. Нито една!

винаги ме е радвало общественото мнение в бг :))) брад пит не бил красив джони деп не бил красив ми кой е красив? коцето и тони стораро :))))))) коцето ли беше тоя с кравепкия поглед??? тва са хора който в цял свят са смятани са красиви хора и са талантливи и могат да си ходят с която си решат общо взето кво ви яде киселината в злобните стомаси :)))

Ти май не различаваш реклама на заинтересовани лица от световно обществено мнение.

Джони Деп може и да е бил симпатичен в началото, но отдавна главата му не е на раменете си. На Брад Пит също. Там сектите не прощават. Няма пари, ако не им играеш по свирките.

а ето това е мнение на типичния български тъпанар (в този случай овца), който няма собствено мнение и желание да си изгради собствено такова, ами ти обяснява как след като всички еди какво си, значи трябва и ние така. Ето аз питам без да се заяждам, защо Джони Деп е красив? И да го сравняваш с Брад Пит е смешно. Онзи нито се облича като парцал, има хубави черти на лицето, рус със сини очи е май, има хубава усмивка... А остави другото, ами и тази Амбър Хърд е прекрасна и ме е яд, че се хваща с такъв каун. И съм сигурен, че ако някой БГ се облече като Джони Деп няма да има койда го погледне по улиците.

Е, не може всички да са брадпитовци.

има хора и в парцали да се облекат, пак ще бадат харесвани, зашото имат излачване, талант и са интересни, таи като са големи личности. а простакат и тапакат в пера и флионги да се турят, си остават безлични и безинтересни /за голямата част от обществото, разбира се/.

обичайно мнение на типичен български простоват селяндур, който като отива "на бар" задължително облича вталена ризка, а на "нова година" в сепарето ризката освен втелена трябва да и лъскава, защото "така се прави"; за ценностната му система да не говорим, че темата е дълга; за такива индивиди небрежният ежедневен стил на доста от чуждестранните известни хора е непонятен, защото момчето може да избяга от малкия град, но малкият град от него - никога

Отговарям веднага - всеки има вкус. Джони Деп е най-сексаплиният сред всички известни личности според моето мнение. Брад Пит е красив, но е малко "захаросан". Може някоя жена да намира друг за по-сексапилен от Джони Деп, но няма да отрече сексапила на Джони Деп. Ако разгледаме въпроса по отношение на жените - всичи красиви жени ли са сексапилни? Тези, които мъжете масово намират за сексапилни идеални черти на лицето ли имат, или се търси друго, за да определи сексапилът?? Начинът на обличане е нещо, с което по-интелигентните хора израсяват себе си, защото характерът им е в унисон с външния вид, а не си подбират външния вид от модните тенденции. Съжалявам, че има хора, които могат да разсъждават като теб...

Аз много харесвам Брад Пит.Любимец ми е.Джони Деп също много харесвам - макар и малко нестандартен, но много ме кефи.Но ме дразнят разни индивиди, които умират с клишета да правят глобални изводи.Ама много ме дразнят.

LikeABird

олее, тва недоразумение как ще му го върнее! щастливка е Ванеса, че се отърва! то нито е мъж, нито е баща... фукнАл след некво сбъркано лесби... добре, че поне като актьор го докарва... хубавото е, че кой-каквото си надроби сам си го сърба - виждам как ще му се вгорчи попарката сам и изоставен на дърти години...

С тези пари не може никога да бъде сам и изоставен. Е виж как Майкъл Дъглас, дето е на 70 години иска да се раздели с Катрин Зита Джоунс, пък тя как го преследва и не ще да го зареже, въпреки че е на 40 и няколко години. Такива хора ВИНАГИ могат да си купят свежа, 20 годишна плът с парите си.

LikeABird

да си купят могат всичко - да, но всъщност почти - любов и грижа няма как да си купиш, а тези неща се усещат ;)

Каква жалка измет.

Тая си уреди живота, вече ще има пари, слава, ангажименти без да се пъне много.

LikeABird

не е луд който яде баницата ;)

добре де , искам да попитам жените като мъж, какво намират в Джони Деп. Ок, добър актьор е, ама като визия, нито е красив, един такъв парцалив и гнусен. Ако мине тук в БГ по улиците ще го помислят за мангал. Просто питам, ако може някоя да обясни

link

Парите, ма!

Има излъчване - интересен, различен, с фино лице и маниери, загадъчен - да ти се прииска да го опознаеш. Освен това притежава и много таланти, жените се впечатляват от това. Има интелигентно излъчване, забавен е, с много приятно чувство за хумор и на много жени това им харесва - за разлика от глуповатите, еднакви, облечени скучно и част от масата мъже. Това е - просто и ясно.

И акъл, поне от теб, със сигурност има повече. Как да не е красив, разкошен е! Стилът му ми харесва, не мисля, че е парцалив.

Обяснението е много лесно - не всички жени си падат по напомпани индивиди с тясни тениски с надпис Долче и Габана и голи глави.Много жени /вкл. и аз/ не харесват чалга-културата.И ако видя някой, подобен на Джони Деп ще се обърна след него със симпатия.