Кои са най-популярните мъжки занимания в наши дни

Над 1000 мъже участваха в допитване, посветено на мъжкото поведение. Те отговориха на въпроси, свързани със семейството, приятелите и сексуалните нагласи.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значение имат някакви проучвания на чужда държава, където хората имат друг манталитет?

Войната срещу мъжката идентичност не е нищо ново. Едва ли не ако не си скубеш веждите, не си наред. И резултата е налице, няма пет кьорави мъже да пазят барем границата. Размиването на половата идентичност е и коренна марксистка идея, но това е отделна тема.

и какво?! излиза че сексът не е мъжко занимание...

Така излиза.

Много хубава тенденция! Един добре поддържан мъж е винаги с*кси, но невинаги мъжете знаят какво значи добре поддържан... Като видя момчета със силно окосмени ръце (външната страна на китката и пръстите), НО с оскубани вежди... ми иде да заплача...

Аз пък като видя жена да превключва скоростите на колата без да натиска съединителя ми идва да заплача. Иначе е много хубава тенденция една кола да бъде поддържана, а не да й се влачат карантиите отзад.

Моите най-популярни занимания са да се намуам, както си знам, да люснем неколко ракии и две три бирички, да ударим едно коленце и да загрухтя доволно между двете красоти на жената.

Не виждам нищо немъжествено в това един мъж да се грижи за тялото и здравето си, освен това кое точно не е мъжкото да кажеш на любимата си жена обичам те? С моя от години водим този спор... много е жалко да го знаеш и да не ти го казват...А по-хубаво ли е когато мъжа до вас мирише на пот, изпод мишниците му стърчат валка косми, не е подстриган и добре обръснат, сбръчкан (при положение че на повечето мъже лицевата кожа много бързо показва благодарността си само със съвсем малко грижа)? Тъпотии...Никоя жена не обича мърльовци и смръдльовци...а колкото до другите мъжки занимания - кое е точно мъжко занимание и защо е такова?

Ами животът на мъжа е мъжко занимание. А Вие ако се опитате да свършите поне малко от работата на мъжа не ще засмърдите, ами няма да се траете. Нищо че после ще вземете един душ, от който ще излезете традиционно полусуха.

Животът на някои мъже изобщо не е мъжко занимание. Имам един познат - "кифляк", както го наричат. Работи на място, където същата работа вършат и жени. Като свърши работа - фръц - с колата вкъщи, изкъпва се и си прави срещичка с някоя приятелка за секс. Така му минават дните. Е, от време на време на фризьорче, на шопинг, на маникюр и козметик, как... Тези, които се връщат от работа, залепват пред телевизора и очакват салатката и ракийката, не са нищо по-различно. И тези "мъже" със сигурност няма да издържат и един ден да свършат моята всекидневна "женска" работа :)

Аз съм мъж над 50, (хетеро и всеки ден жужча поне по 30 мин из сайтове за възрастни) но все още ме напъва да пратя SMS на кмета "Мое ли да та е...?" Туй как се тълкува он изследователите?

Сигурно, че си филантроп. :-D

Сега малко популярни занимания за средностатистическия български мъж: 1.Задължително да псува шофьори докато кара кола 2.Задължително да напсува поне 2-ма пешеходци докато кара кола 3.Да обсъди на висок глас колко са некадърни политиците ни и задължително да ги напсува 4.Прибирайки се вечер в къщи да напсува шефа, защото и той е некадърен 5.Да чопли слънчоглед докато гледа мача и да напсува съдията 6.Да отиде на шопинг за официален анцуг "Адибас" - щото е много яко 7.Ако е от по-вървежните може да се сбие в дискотеката, естествено след като е напсувал съперника.

Днес един в метрото отправи една сочна с майката, но не разбрах на влакчето ли на машиниста ли за това, че не уцели да закове вратата точно пред него...

какво значи да "закове вратата"? Може би това е още едно занимание на някои български мъже - да пишат глупости в интернет.

Най-популярното мъжко занимание и преди и сега си е едно и също, само марката вазелин или крем за ръце и кърпички за избърсване може би се променя

Аз като стана богата, ще си взема един мъъъж. Ще си го издържам, маникюр, педикюр, масаж на лицето.... и като се изнерви от процедури, веднага го пращам на шопинг да отпусне. Като го хване ПМС, ще му пускам романтични филми, че да се нареве на воля. Мечтииии

Ужас! Мъжете вече са по-женствени от жените, жените са меркантилни к*рви, а децата на 11-12 години водят сексуален живот!!! На къде отива този свят?? И как да възпитаваме децата си в него или по-точно да продотвратим да не станат част от "представителната извадка" по-горе??

Ако знаех как да ти отговоря, щях да се занимавам да правя деца, но се въздържам - не знам на какво ги обричам. А това със сбърканите роли на половете си е съвсем умишлено.

Набираме мъже с гъвкава мъжественост и с опит в работата с овлажнител за коса.

Ами епилацията и маникюра къде ги забравихте?

...и почистване на лицето.

... и онанирането...