Цвети Радойчева: Римите на Криско водят обществото до упадък

Рапърът Спенс и младата певица Цвети Радойчева пуснаха ново парче, осмиващо музиката на Криско.

Обратно в новината

Коментари - Цвети Радойчева: Римите на Криско водят обществото до упадък | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-накрая някой де се опита да го оттърве това дете от безплодните и болезнени опити да се прави на уапъу!

Не се ли пише "усмиващо"

Тая май не е много запозната с музикалните прояви на Спенс :-) Той не е като да пее църковни химни.

Аре, аре, че Криско е смотан, смотан е - спор няма . Ама "Наперено вървиш, Дупето въртиш и краката си на 2 без 10 обичаш да държиш..." кой го пя преди не много време.

Не мога да повярвам,че се хващаме на такива плоски рекламни похвати от 90 години! Нито единия-Криско, нито другите дварма анонимници заслужават внимание! Нека бъдат известни с песните и музиката си вместо с елементарната пиар стратегия. Ама по лесно е да си "Златка",отколкото да я вършиш някаква.

Ха-ха! Кисело е гроздето за Спенс. Грозно и жалко от негова страна. Та двамата с Криско са от един дол дренки. Само че явно Криско е по-талантлив и с повече нюх за пазара.

Криско е един "селски" "рапър". Кавичките са, за да не се засегнат хората от селата и рапърите, че го оприличавам на тях. Но явно момчето (момче ли е?) има големи протекции и все е набутан навсякъде. Суетен навлек - без кавички.

Какво повече да очакваш от нисък мъж като криско?! Забелязала съм, че няма по-комплексирани, по-лоши към жените и по-амбициозни в кариерата ,от ниските мъже. Изключения правят някой комици, но това не отменя правилото.Напълно подкрепям създателите на Кисело диско.

Дали си нисък или висок - когато си глупав е без значение, мой човек. Глупостта се разпознава още като си отвориш устата, без дори да е необходимо да те измерят със сантиметър...

Рапа е долен дори в Америка ,ма нигъ ,ма пистолс ,ама "G", сиреч гангстер ,гангстъ шийт , ма беч,фак дат -фак дисс ! Но има тъпаци по -гетата дето туй им е родната чалга ,то наща чалга е по симпатична на фона на Криско и ма нигъъ ! Браво на Цвети ! Аман от просто племе ,все ще прихване от грозното и пошлото ,бре как не прави разлика ,кое е стойностно ,кое не !??

Криско и Спенс и Цвети не ги знам и не ми дреме какво пеят. Но ако този Криско има повече почитатели от тях и прави човека пари с музиката си, да се опитат да го задминат а не да плюят. Нали целта е да събереш повече почитатели и повече пари. Едва ли някой от тях си мисли че прави изкуство.

Наистина си кретен. Тия безмозъчни, зомбирани хора не могат да се променят. такива като криско гидокарват дотам.

не познавам цвети но съм съгласна че рапа е най-грозното нещо което е измислено като музика че то не е пеене а вид караница и то с ужасно грозни текстове що се отнася до този криско ли е или дриско то фънки му каза че е нищо в нищото

А бе, що само една снимка на туй Цвети, да не би на другите да не е цвети за мирисане? Ам тоз Спенс де са беше загубил? И сега не стига, че пас се намери, ами и цвети си взел. То ако ставаше само с цвети.

готина мацка - хубава, кексапилна, че и възпитана на всичкото отгоре

СпенсА - свинята дива, да се връща обратно в архива, че осмърдя тук на лавандула и пак показа, к'ва е кръгла нула! А коя е тоя Цвети? Май става само за м.нети. Ама СпенсА е пед.лче и не ще м.нети!?! Я при мен елате ще ви ш.бам и дветИ!

Криско, вземи се скрий!

"голяма" рима,браво хаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цвети, колко китки си изпушила заедно с Криско по проекта на Спенс?

А коя по дяволите е Цвети Радойчева? Селска пръчка, която не може да стане известна с песничките си и затова се опитва да го постигне, като напада един успял артист. Да, Криско пее много вулгарни и гадни неща, комерсиален е, но прави хитови мелодии. Не е много достойно от страна нито на Спенс, нито на младата Цвети да излизат с такава песен

Не си му фен, нали? Чисто човешко възмущение те налегна :))))

Не съм. Знам 2-3 негови песни, защото не слушам основно такава музика. Просто смятам, че е долно да се опитваш да изгрееш на небосклона, оплювайки някой друг, очевидно по-успял от теб

Аз не съм фен на Криско, нито на рапа и другите там хип-хопи, ОБАЧЕ... същият този възмутен Спенс, преди пееше основно за треви разни и под треви нямам предвикд райграс... Пя, пя, пя и... вече никой не го слуша. Не знам за феновете, но поне аз не съм го чувал от години... Сега, обаче видя че друг прави луди пари от рап и какво - я дай да се поотъркам в него. Ами то оня другия пее "боли ма х.я", Мишо пееше "искам да е.а всички фенки"... Едно негърче Лил нам какъв си пее всичко с фак и факинг... Много долно от страна на Спенс според мен, ама много долно...

Добре, че не харесваш Рап-а... Доста обширни познания като за не-интересуващ се :)

През далечната 1986 за първи път чух Хеви Метъл и от тогава това е музиката, която гали ушите ми... Само че преди радио Тангра друго рок радио нямаше, та слушах и поп и рап и те така...