Съпругата на Орлин Горанов: С него се живее леко

Един от най-обичаните български изпълнители – Орлин Горанов ще бъде специален гост в неделното издание на ток шоуто „Търси се“.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Орлин Горанов: С него се живее леко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А с Кристина Димитрова,какво става, още ли са гаджета

С Валя бяхме колежки в "Деспред"-едно изключително мило, усмихнато и позитивно момиче.Много често след работа Орлин я чакаше, и с толкова много любов я гушкаше.Желая им още много години да са заедно и все така щастливи!

Е той да не е малоумник, да се усмихва без приина на всеки срещнат. Усмихва се на жена си и това е нейното мнение, твоето никой не го интересува.

Динозавър, човекът казва, че тоя е суетник и лицемер, а ти не ни обяснявай глупостите на жена му!

Нещо ми е много мазен и сервилен! Като Веско Маринов е - от едно тесто! Даже е по-зле от него, защото е някаква шушумига и никога не е изказвал собствено мнение! Всеки като го напудрят е готин, а много могат да се дерат като него, но не всеки е личност!

Ами дери се и ти, да видим какьв ще е резултата. Бьлгарите сме си злобари и пьлни чалгари- не можем да понесем успеха на другите.

Ако трябва да сме обективни, той е грозен, изглежда и пее много мастито и има само стари песни. Има глас, но както се вижда от първото изречение, не е реализирал това добре.

КЛ от клитор ли идва?

ама и ти си нямаш понятие от музика , обаче изказваш мнения......хахахахх.........смешник. да казе че орлин горанов 'имал глас'..........не само глас , ами и талант има ....и ако балгарската поп музика имаше повече като него мозе би чалгата одавна щеше вече да е в историята.....обаче и ти си един от ония нереализирани злобари....или си чалгадзия..........

Е да беше изпял и някоя нова песен !!! Лежи на стари лаври и песни, от които ми е писнало.

като слушате чалга как да чуете новите му песни естествено че има!!!!Който иска да ги чуе ги чува...страхотен глас и на оперна сцена VVV велик

Много красив и талантлив певец!! Само суперлативи за него!! Върховен глас.

Страхотен е! И като мъж, и като певец! Класика! Този човек покорява със стил, ерудиция, възпитание, поведение ... Един истински джентълмен! Винаги лъчезарен, позитивен, общителен, достъпен. Радвам се, че те има Орлине!

Съгласна съм с мнението Ви поздравявам Ви за добрия вкус..А г-н Горанов само за песента"Светът е за двама"(една емблематична песен!) би трябвало да вземе награда"Грамми"..но уви нямаме никакво уважение един към друг,как тогава очакваме да ни уважават другите ...

Блазе му на Орлин Горанов за съпругата.Изглежда страхотно,има одухотворено лице и поглед и двамата правят впечатление на много добра двойка от интелигентни мъж и жена,допълващи се един друг.Ама явно си е отварял очите,пък и е певец все пак :)

Много готин мъж! А и талантлив! Винаги ми е харесвал! Само той остана с жена си толкова години. Страхотен е, само успехи му пожелавам!

Подкрепям казаното!

Орлин Горанов е пич! И е супер певец.

Петя, нещо сбъркано има у Вас. Орлин е прекрасен човек, много, много добър и доказан оперен певец, а също така и много добър естраден певец. Рядко са такива истински таланти.

браво Орльо, остана си готин какъвто беше и в "Бодра смяна"....

НЕВЕРОЯТЕН ГЛАС, НЕВЕРОЯТЕН МЪЖ, УНИКАЛЕН! МНОГО КРАСИВА ДВОЙКА - С ХОЛИВУДСКО ИЗЛЪЧВАНЕ, КОЕТО РЯДКО СЕ СРЕЩА! ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА ТОВА СЕМЕЙСТВО!

Така е - прекрасна двойка са ! Ама хайде без " холивудско" излъчване : ))) Двамата са естествени и красиви , интелигентни хора !

Мъж - мечта!!!

Вероятно в къщи имате хапльо.Но...можем да помогнем.

Страхотен човек и един от най добрите български гласове. Живи и здрави.

ЖАЛКО , ЧЕ НЕ СИ НАМИРА АМПЛОА , А СЕ МЯТА В РАЗЛИЧНИ КРАЙНОСТИ И ЕКСПЕРИМЕНТИРА СЛАБИЧКО , НАЛИ?

Грешиш, Петя! Той е утвърден оперен певец, който чудесно се справя и с естрадата. Притежава артистичност, обаяние и най-вече - великолепен глас. А към всичко това да прибавим и високия му морал. Така че, въобще не се мята в различни крайности, както ти твърдиш.

Разбира се и аз го харесвам, но чак пък УТВЪРДЕН оперен певец ?!?! В колко оперни постановки и класически концерти годишно участва според вас.

За какъв морал говорите! Смях!

НЕ БИХ МОГЛА И ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДОРИ,ЧЕ ЖЕНАТА ДО НЕГО БИ МОГЛА ДА СЕ ОПЛАЧЕ ОТ НЕЩО В СЕМЕЙНИЯТ ИМ ЖИВОТ...ОРЛИН ГОРАНОВ Е МЪЖЪТ МЕЧТА ЗА ВСЯКА БЪЛГАРКА- КРАСИВ,УМЕН,ТАЛАНТЛИВ И ИНТЕЛЕГЕНТЕН...ЖЕЛАЯ ИМ ЩАСТИЕ!

и похотлив

Един талантлив и много симпатичен човек ! Вярвам на дамата , че с него животът е песен : ))) Късмет и любов им желая !

Орлин го харесвах до момента в който трябаше да изрази собствено мнение за политическата ситуация в България - измъкна се като плужек.И това ми било КУЛТУРЕН ЕЛИТ.

Нужно ли е всеки да разбира от всичко?

Ей че те политиците си сменят мнението на 10 мин и си противоречът, а ти искаш той да говори за да го мразиш и заради позицията му ли!? Това се нарича дипломация и не е длъжен да дава мнения за някакви крадлъовци! Това не значи , че няма!!!

Освен чаровен е и много интелигентен. Гледах го в едно предаване, в което показа много познания в различни области. Същото се отнася и за Юлиян Вергов.

Старите му песни са невероятни, наисти много добър певец. Но точно в това предаване /"Стани богат"/ показа, че няма никакви познания в много области. Голямо разочарование от човек, който иначе изглежда интелигентен.

разкошен човек и певец!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рядка комбинация на красив и умен мъж.

И кое му е красивото?

Не е за слепци.

изглежда готин и позитивен, да е жив и здрав!!

Страхотен!

Валчето преди да го срещне живееше тежко......

Щото, ти живееш леко! Гръмни се от злоба! Те са най-уникалните хора, които познавам!

да живеех порядъчно и днес слава Богу,не мога да се оплача. И лекото си има цена

Е чак пък уникални, ако будят симпатия то е защото са обикновенни, въпреки таланта на Орлин