Мъдро родителство за умни деца

Когато родителите описват страховете си относно развитието на децата си, често започват с изречението „Моето дете е умно, но…”.

Обратно в новината

Коментари - Мъдро родителство за умни деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добра и полезна статия. Свръхамбициозните майки , които искат да се докажат чрез децата си непременно да я прочетат 2-3 пъти.

Добра реклама на поредната книга за възпитание на деца!

Моето дете е изключително глупаво, да не кажа тъпо...много неприятно, съжалявам, че съм родила такава куха кратуна

Детето ти не е тъпо.Видно е че си гадинка.Майката идиотко е за това да създаде усещането за обич,за това че си ценен сам по себе си,за това че си добър,умен ,красив.Майката е обич и подкрепа.Как може,да казваш така?Мисълта на родителите формира съдбата на децата им.Вие сама осакатявате детето си.

Всеки се ражда с късмета и мястото в живота.Родителите сме само с обич да отгледаме физически,психически и душевно здраво дете.ДА му помогнем да си стъпи на краката.Не бива да искаме много или пък да казваме по-кой път да върви детето.То е част от нас,но живота си е негов.Ние само можем да помагаме с обич.

Децата са гости у дома. Можеш да им дадеш, да им покажеш най-доброто от себе си. А дали ще израстнат живи и здрави и с какво ще се сблъскат навън - карма!

Децата трябва да бъдат самостоятелни, така се учат от грешките си и от тях стават отговорни хора ! Когато на едно дете непрекъснато му се стои на главата да учи, от него нищо не става, акъла му е другаде и прави много бели !

големи глупости..

ти не си от тия деца споко