Мадона на една сцена с Пуси райът

Мадона ще пее с освободените членове на руската пънк група Пуси райът в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Мадона на една сцена с Пуси райът | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОсле се чудим кой ги подкрепя тези извращения. Защо не ги подкрепи докато се праскаха по музеи бременни и тн? Егати гнусотиятеа драйфа ми се

Баба Мади пак се на.ра! На нейната възраст е позволено...

ПОпуляризиране на пошлостта и простащината и разврата! Мадона си пада по извращенията и сега пак и се удава случай да афишира простотията. НА КЪДЕ ОТИВА СВЕТА? ИЗКУСТВОТО Е В СВЕТОВЕН РАЗПАД .Няма вече истински творци ,всеки гледа да стане известен не сталан,а със голия си задник на първо място!

Тия са пък едни певици! Популяризираха ги заради това, че са срещу Путин.

Много и пука на т.нар. мадона, просто търси евтина популярност. Няма и как да е иначе, застаря вече, изчерпа се.

И защо ще пеят с Мадона само тези двете, които са били в затвора? А другите две? Те явно не са заслужили, защото не са ги осъдили.

Ако искате да видите върха на руската култура и изкуство, които същевременно са върхове и в световното, напишете само две имена -Диана Вишнева и Анна Потребко. Цял свят е в краката на тези изключителни таланти-само да нашият лайф не са достойни. Между другото тези рускини са дежурни изпълнители в другата цитадела на изкуството - Ню Йорк. Само едно написване на две имена и се пренасяте в друг свят-света на изящното и прекрасното. Що се отнася до тези руски "пусита", те са си един руски боклук, използван за политически цели.

Бе, остави ги тези, твоите! Друго нещо са си проститутките, да се поразчепатят да посерат ... да му се напълни душата и сърцето на скота ...

И да напълнят джобчето на госпожа Чиконе... която отвлече тлъста глоба и беше изгонена от държавата. По този начин си го връща.

Анна Нетребко

Ако не беше ползвала пуси, Мадона нямаше да стане известна... ако ме разбирате какво искам да кажа..

не, не разбираме.

Ле ле, не е за вярване колко шовинисти има в тази държава. Тези жени критикуваха Путин и бяха изпратени в лагер-и вие им се присмивате? А какво ви бърка Мадона, тя така вижда живота, а каква е на сцената и каква в реалния си живот са две различни неща. Като пееше като беше млада всички и се кефехте а сега изведнъж се изполват какви ли не епитети. Браво на момичетата от Пуси райът, и дано тези които пишат тук да не са българи, а платени клакьори за любимата Русия.

Я провери какво значи думата "шовинисти", защото се излагаш. Нищо не бъркат никого Мадона и Пуси раят, но те са публични личности и всеки има право да ги обсъжда, както и да ги фотографира. Така ги виждат хората така пишат. Кой си ти , за да им забраняваш?

калъф, ако това ти е съкращението- ти да знаеш някаква песен от тия тъй наречени певици, да си слушал техните изпълнения- да това не може да се нарече музика, защото не е. Та искам да ти кажа, ако ти образци на изкуството не се чекнеха, не си завираха пилета да не казвам къде, и не бяха направили тази простотия в катедралата никой , никога нямаше да им обърне внимание. Просто ако си бездарник, излизаш правиш едно-две малоумия и след това ставаш изведнъж скандален, репресиран и даже талантлив.

Е, те са от един отбор, какво да е, един дол дренки! Обидно е да се наричат первици, обаче, някакъв вид "изпълнители" може би, предвид изпълненията, които правят, но певици ...

Aми, дартата и погрозняла Mадона и онези пусита си правят взаимно реклама,застото нито едната става вече,нито онези боклучки.изобсто сте баде шоу на аутсаидери.

А така Дира! Ще се оплача в църквата на продънените лесбийки за дето ме цензурирате!

"Всяка бивша ку*ва с напредването на възрастта се стреми да чете на всички лекции по морал, особено по време на турнета и гастроли в чужбина", написа Рогозин в Туитър.

А казват, че визите за САЩ се вадят трудно.

Няма изкуство, няма шоу-бизнес - всичко бива използвано за политика. Жалко, но факт!

Деградация.

Нормално , боклуците се привличат със страшна лиса . Защо не си ги осинови бабата?

Би било интересно за американската публика Мадона и руските "разкрепостени" девойки заедно да продемонстират публично как се пъха бройлер в детеродния орган, което руските девойки вече направиха в Русия, показвайки смелост и революционно новаторство.

в 11 часа една новина и тя тъпа като тях...

свободата , равенството и човешките права, ако имат такова изродено лице и представления като на недоопусените, то да ВИ ....с извинение. Макар, че хората за пари и слава на всичко са готови. В Русия точно тези "героини и боркини с високо вдигнати поли" ги презират и ги коментират с отвращение, а тук Кеф ти зала, кеф ти Мадона, и "интелигентна публика" за подобно "стойностно" шоу. Боже прибери си вересиите, боклуците и отрепките. Другото ние ще приберем.

Краставите магарици през континенти се надушват! В случая, Мадона е метнала рускините, май, да и платят за да ги лансира на Бродуей! Те са получили сега в САЩ много пари от спонсори и ако нямат "меринджей", такива като Мадона, ще има много, които ще им профукат парите от националното предателство и поругаване на православието! Неща, които се много котират в САЩ.