Договорената изневяра може да е рецепта за щастлив брак

Ако партньорите живеят отделно или си позволяват да спят и с други, бракът може да е много по-щастлив, твърди американски психолог, цитиран от "Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Договорената изневяра може да е рецепта за щастлив брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНОТО ОПРАВДАНИЕ НА СЪВРЕМЕННОТО ОБЩЕСТВО, ИЗПИТВАЩО НЕМОЩ ВЪВ ВСИЧКИ МЕЖДУЛИЧНОСТНИ ОТНОШЕНИЯ. ОБЩЕСТВО, НЕСПОСОБНО ДА ПОСТИГНЕ ЛЮБОВ. ОБЩЕСТВО ОТ СУЕТА, ЕГОИЗЪМ, МАНИЯ, ОМРАЗА, ЗЛОБА, ЛОШОТИЯ...

Този професор не е много наред? Ако двама души съжителстват отделно за какво семейство говори? Моя близка живя така 10 год. със съпруга си и когато заживяха заедно на 6-я месец се разведоха. За мен семейството трябва да е заедно .... както се казва в клетвата - в добро и зло, докато смъртта ги раздели. Никой мъж, който обича жена си не може да е равнодушен, ако тя му слага рога. И обратно - коя обичаща жена ще живее отделно от съпруга си, за да е свободна и да кръшка? Проф. Финкъл - добре, че не сте в България - гладен щяхте да стоите с тези изказвания.

Ама каква друга посока за сексуални апетити?! То е ясно че като не правят секс един с друг, ще го търсят другаде! Въпросът е че съпрузите ако си водят нормален и задоволителен сексуален живот всичко е наред. А тая простотия за 2 пъти годишно....моля ви се...има ли такива ненормалници.....то за мен и 2 пъти седмично е малко, та какво остава за другото.....

ВЕСЕ,НА КАКВА ВЪЗРАСТ СИ БЕ,РОЖБЕ,С ТЕЗИ ТВОИ ЛИТЕРАТУРНИ ПОЗНАНИЯ?! ЩЕ МЕ УБИЕШ,ПРОСТО! КАК ТИ ИДВА НА УМ ,ВЪОБЩЕ ДА КОМЕНТИРАШ НЕЩА ОТ КОИТО НЯМАШ И БЕГЛА ПРЕДСТАВА!? С ТВОЙТО ОТИВАНЕ В МАЛТА, ИЗТИЧАНЕТО НА МОЗЪЦИ ОТ СТРАНАТА Е ПРИДОБИЛО СТРАХОВИТИ РАЗМЕРИ!!!

Ами явно там нямя турски сериали и някои си ги четат на английски, пък и ги помнят да ги разказват

АЗ С МОЙТА ПРОСТА,НЕАМЕРИКАНСКА/НЕЕВРЕЙСКА/ ЛОГИКА, С БЕГЛИТЕ МИ ПОЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО, МУ ЗАЯВЯВАМ НА ТОЗИ ПРОФЕСОР, ДА ОТИДЕ НА М....ТА СИ! ТОВА НЕ Е РЕЦЕПТА ЗА ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО, А ЗА ОТКРОВЕН РАЗВРАТ! ПРОФЕСОРЕ,ДА НЕ СТЕ МАСОН,ИЛИ МОРМОН,ИЛИ СТЕ ПРОСТО ОБИКНОВЕН ПСИХАР,ПАРДОН,АМЕРИКАНЕЦ?!

Много отворени станахме. Чак на глупост избива.

А децата къде са? Как ще ги научим на доверие, обич, нормални отношения при такъв начин на живот?

Пълна простотия. Да поговорим за СПИН тогава а или Сифилис или Гонорея или .... т.н.т . Интересно как ли се хващат тези болести ... аа да верно предимно по полов път. Да лицензираме простотията и свободията понеже някой решил че тря да спи с които му падне и да има оправдание. Ако женати те кефи , друг/а няма да ти трябва , всичко е въпрос на разбиране , диалог и никой не е казал че не може да има разнообразние с един партньор , просто 90% са прекалено задръстени да си кажат мераците на половинките си...

Много е приятно да знаеш че жена ти са я чукали други. На нея също ще и е много приятно да ти лапа онази работа, след като е била в кой знае колко други места :) Изобщо супер яка рецепта за щастлив брак, тъкмо ще имате какво да си обсъждате вечер, кой, как с колко го е правил и т.н. рецепта за пародия на брак, не друго :)

и разсъждаваме по твоята логика - то никой на никого не трябва да го лапа или да си го слага...все някой някъде е влизал или така нататък преди теб....освен ако не сте били Ромео и Жулиета, но те останаха при Шекспир и неговата епоха.

Е, ако приемаш жена си като предмет и в този смисъл твоя собственост ще ти е крайно неприятно, че някой друг я е докосвал. В този смисъл е добре да си взимаш млада, девствена жена и да я държиш затворена в къщи.

От една книга не можеш да имаш представа за този начин на съжителство. Темата е съвсем друга, но можеш да прочетеш,, Не без дъщеря ми,,,, Една арабска принцеса разказва,, -по действителни случаи. В момента чета,, Самира,,- от български автор.

Учи се по анатомия , но да започнем от думите поли- много и моно- едно. Моногамия- еднобрачие или един партньор, полигамия- многобрачие или много партньори. Полигиния- един мъж с много жени, полиандрия- една жена с много мъже. :)

Кажи си го направо оргии и групов секс баце...:)

?

тоя професор е идиот

Зная някои неща от мястото на събитието-Америка. Там така се увличат от подобни не моногамни връзки, че забравят, ч е въобще са семейни. Щеше ми се да има нещо свято в Америка, ама няма.

Ах, амичи, амичи, значи откровена заблуда, драги! Или по скоро модерният напоследък антиамериканизъм. Ако има консервативно възпитани хора, то това са американците. Е, има вскакви, придошли от всички краища на света/ защо ли?/, има и лузъри/нали?/, които бръщолевят всичко, което им дойде, но правилата са други,darling. Пък и кога те допуснаха до себе си така, че да ги опознаеш? Или си чувал само....Агенция ЕЖК...

за тази цел се ползва изразът "содом и гомор", а не "брак"

Недоговорената изневяра как ще се отрази?

По зле.

Пропагандата на деградация продължава в пълна сила. Случайно професорът да е от еврейски произход?

Ели си е чисто еврейско име за мъж

Хахаха, ей на това му се вика щастлив брак - живеете отделно, спите с други хора! Странно е как така се е получило, но изглежда съм се бракувал с почти всички жени така да се каже.

В харема е точно обратното- жените водят битки коя да е с господаря. Тази, която първа роди мъжка рожба е обезпечена и обгрижвана. Ако си четеш изпадаш и отиваш да носиш кафето на останалите кадъни .

Харемите са полигиния, второто е полиандрия. И в двата случая липсва любовта, а секс без любов е сделка.,, Love Conquers All,,- Deep Purple

Още "научни" изследвания в името на разврата.

Психиатърът е за психиатър. Няма такова понятие немоногамна връзка. Всяко отклонение от моногамията е полигамия. При полигамията може да се стигне до полиандрия или полигиния. Моногамна връзка може да съществува извън брака, но това вече не е брак, а когато има договореност не е изневяра.

Има логика.

Подозирам, че озовият слой над Америка значително е изтънял...

През 19-и век не е било необходимо да познаваш душевността на партньора, за да се грижиш за реколтата или да построиш здраво жилище. През 2014 г. хората се надяват партньорът да им помогне да открият себе си и да израснат личностно" А бе то тогава май са били по-хора от колкото сега!