Българска педагожка прати финалист на ”Сан Ремо”

Днес започва фестивалът в Сан Ремо. Българка е учителка на една от звездите, които са класирани във финалната надпревара.

Обратно в новината

Коментари - Българска педагожка прати финалист на ”Сан Ремо” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А риза Б гащи

Jeni

Дариана Куманова - много красива жена!

Каква красива жена, колко е е приятно като се види и подобна вест за наистина стойностни българи по света, не сме малко да, някои известни, други не, но всеки в своята област носи....позитивното, и носим България в сърцето си макар и далеч от нея...

Аман от демагози! Носите България в сърцето, но гледате да ви е по-далеко от очите!

Браво! Поздрав с,, 24 mila baci,,- Celentano Има много добри италиански певци, но той е Бог.

Еми ето един стойностен човек, за когото не съм и чувал, досега. Но иначе с разни златки, патки, николетки, крокодили... ни проглушиха ушите.

Само на мен ли ми прилича на Салма Хайек?

Не.

и какво може една красавица, която се откъсне от отровната прегръдка и задиша свободно. Браво и на двете, бъдещи успехи и заради нас.

Za Ariza moze da se kaze vsicko,no ne i krasiva......

Не те познавам, за да мога да кажа всичко за тебе. Но от мнението си правя изводи, че не би могло да се каже, че си умна.

защо да не сам умна? защото казвам це ариза не красавица ли? страхотен глас,талантлива....не мога да споря,но не красива.....и тук не оплувам твореца,а коментирам само лошо избраното прилагателно...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.