Жените харесват повече лаконичните мъже

Жените харесват повече мъже, които използват по-къси думи и сбити изречения, смятат канадски учени.

Обратно в новината

Коментари - Жените харесват повече лаконичните мъже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка една жена иска секс и пари. Едното без другото НЕ може.

Като ти си обкръжен с такива, що правиш глобални изводи за всички?

Ко?Не!

Проф. Моли Бабел има много здраве, но не той, а жените трябва да се изказваме по този въпрос. Мъжът мълчи, когато: - няма какво да каже - ограничен, липса на дар слово Аз като жена никога не съм харесвала лаконичните мъже, това не е мъжкарство , по-скоро ограниченост. Чрез думите - мъжът трябва да "гали" ушите на всяка жена, ако не го умее - не може да бъде добър любовник. Гласът също е от значение, тембъра, но това си е природа и даденост и трудно можеш да го промениш. Докато думите .... дори и лицемерно ги кажи така, че да ти повярват.

Притеснява ме факта, че все повече българки излизат с цигани, подмамени от лесния и уреден материално живот.

На ку-р-вата не и пука с кво ще спи, щом и плащат. Може да е крокодил, сви-ня или черен и мръсен ма-нгал...

Те десетки хиляди се бракуваха за араби за кинти, ти за некви циганета си се захванал.

Света е пренаселен и без това. Трябва да се насърчават семействата от един човек, за да се постигне отрицателен прираст.

Когато една жена дълго време и явно парадира с даден мъж,в 90 процента от случаите прикрива истинския си любовник, стара неудобна връзка и истинските си намерения. Явно филма "Под прикритие" им действа положително Много е близко до логиката. Умните жени си мълчат,трябва само да се огледаш,ослушаш и ако няма .....- просто премини.

Същото може да се каже и за мъжете като прибавиш още 5% :)

Доста кифли с претенции мислят като тебе така че не се учудвам на глупостите ти.

Ето една хубава (френска) поговорка, с която можем да сложим капак на дискусията: "Жените харесват красивите мъже, влюбват се в умните, но се омъжват охотно за силните."

-Скъпа,Край!Утре и ние тръгваме към Терминал 2. -Съжалявам скъпи.Доверявам се само на Терминатор 2. Само той може да ни спаси.

Кучките предпочитат мъжете изобщо да не говорят, а само да им слушат глупостите.

Около кучките винаги се навъртат помияри.

изказванята и на 4ч,и на55 ца абсолутно верни.

Тя мълчи,аз мълча.Седим и гледаме се и чат пат някой каже нещо кратко сбито безброй пъти повтаряно и безобразно скучно.Пак мълчим.Скука тъпотия.По някое време се разделяме.На никой не му пука особено много.Можем прекрасно да не си говорим и сами.

.

Това не е вярно. Може някои да обичат, но други не. Аз предпочитам да разговарям пълноценно и ползотворно с мъжете!

хайде пак! Абе защо поставяте на първо място това, което на вас ви се иска, и имате само претенции към мъжете, вместо да е обратното, което е нормалнотко положение на нещата?!

И защо да поставям на първо място това, което искам аз?! Просто така е поставена темата: "Жените предпочитат..." И аз адекватно се изказвам: "Аз предпочитам...!" Какъв е проблемът?

Значи ти искаш мъжа да се обяснява с дълги съобщения, да пише фермани и прочие? (примерно ако комуникирате в интернет пространството)

Пак някой открива топлата вода! Ами естествено, че жените харесват лаконичните и неприказливи мъже: бърборенето е женска черта. Коя нормална жена би искала мъжът да прилича на нея?!

Дами, минусчетата ви само доказват, че човеко е прав, а вие отдавна сте загубил представа за нормалните неща! То и затова повечето от вас са на нивото или под него на "хостесите" от тв шоутата на БТВ и Нова ТВ.

Я стига! :) Мъжът трябва да говори толкова, колкото иска жената! И точно тогава, когато тя иска. Най- обичам да ми говори когато по телевизията върви футбол, тенис и F1 !

Глупости са това. Лаконичните мъже са добри за бойни действия където няма място за дълги обяснения. Жените си падат по мъже , които обичат да ги интригуват. Леко загадъчни, без да играят театър. А просто мъж с независимо мислене и по своемо оригинални. Това е дарба и не всеки я има. Даже някой таланти се губят в профилирането на бройлери от образователната система, не научени на самостоятелно мислене.

Най-общо и простно казано жените Жените обичат мъжете със свободен и непокорен дух и уверени в себе си. Т.е. онова, което на жената липсва. Така крайностите се привличат , за да се допълнят и станат цялостни. Всичко друго е жълта преса и телевизионни сценки за скучаещи и нискоинтелигентни женици. ПП. Работното ми време е от 9 до 19 ч. Адрес: Мол София, второто кафе след входа в дясно; зелен панталон с оранжев суитчър и очила police.

Но понякога се преобличаш, нали?

Жените харесват онези мъже, които държат на цената си и не се продават лесно. Имам пред вид истинските жени. В цената влизат : 1. Очите на мъжа- те са прозорец към душата му- независимо от цвета и формата. Важното е да са искрени и загадъчни. 2. Една хубава усмивка, разкриваща хубави, бели зъбки прави чудеса. 3. Широки рамена и хубава походка. 4. Истински мъжки глас, който на моменти става дрезгав... Не говорещ много, а казващ много.5. Добре премерено самочувствие 6. Ухаещ на чисто и подходящ парфюм7. С този дрескод и киснещ в кафенето на мола нямаш никакъв шанс...

Desislava

Мъжете във форума веднага видяха в статията г*йове, мутри и там подобни... А всъщност лаконични но на място изречения са - "Обичам те!", "Липсваш ми!", "Прибирам се!", "Не мога без теб!" и т.н. ;)

Стига се жалва,ами прави деца,нали си жена :)

Мъже във форума????

Абе, защо си мислите, че светът и мъжете в него съществуват, за да ви се харесват и да задоволяват претенциите ви ?! Странен е този ваш attitude!

Отговорът е в песента,, It`s a mans world,,- Grand Funk Railroad

Това са пълни глупости.Жените харесват няколко основни архитипа.1.Як,брадат,не говори много,гледа лошо,*бе много-с него тя се чувства истинска жена,дори и когато е заплашена да отнесе някой шамар или и вика-ела тука,ма.Когато я изостави заради друга тя плаче неутешимо и си спомня с любов шамарите му.2.Той има пари.Той има много пари,или най-малкото поне кара джип,така че сигурно има.Склонен е да купи и някоя и друга дрешка,а понякога и ако си изиграе картите да я заведе някъде на почивка.Той говори на финикийски,а жените обожават този език и го намират неустоимо секси.Когато ги зареже заради друга или поради старост,плачат от яд.После бързо забравят,ако намерят сходен.3.Той е душа човек.Може да те накара да се смееш.Да се смееш.Ох,чак да не можеш да си вземеш въздух от смях.Дава път,подарява цвете на 8-ми март.Той е човека от снимката-Да,мило (смях).Разбрах мило,ще измия чиниите,изглеждаш прекрасно днес (смях).След години архетипа губи обаяние пред жената и следват изневери и реплики-Мухльо,за нищо не ставаш,защо не взех Гошо от ..... (примерно Телиш),дето стана мениджър в Макдоналдс. Извод:жените са ирационални същества,които не знаят какво искат и не трябва да се съобразяваме с глупавите им критерии,ако искаме да запазим достойнство,та дори и с риск за по-малък КПД в тънката част..

Вие, може да сте всякакъв мъж, но в никакъв случай не сте лаконичен ;) :)

Какво е "бумеранг" по пернишки? Хвърляш чехъл по жена си, а тя се връща с ракията и салатката.

Ало, админчето, моля ти се бе брат, махни го тоя от снимката вече.

Защо ??? Нека си стои. Иначе трябва да изтрият цялата статия.

Тоя на снимката не беше ли някакъв измамник, които обарва жените ??? Лъжеше, че бил милиардер, или че е Елвис Пресли, лъжел и че е шампион по карате. А и още куп други подобни лъжи. Защо от полицията не са го задържали вече ??? Дори се обаждал на някакви баби, за да ги лъже, че техен познат е в болница, и искал да му дадат големи суми пари.

Бе, туй да не на цар Киро, някой от пра-пра внуците, на снимката. Има едно такова царствено излъчване. Тамъм оня ден Миролюба Бенатова се жалваше, че нямало кой да я иве.

Поредната глупост, винаги е по-приятно да поговориш с мъж, който може да състави поне няколко сложни изречения, а не речника му да включва само думите - да, не, не мога и не знам

Нинче, моме нещастно. Ти какво си си намерила? Тук става въпрос за мъж, който казва: Да! Разбира се! Ще го направя! Ще ти купя! Купи си, нали съм ти дал кредитна карта!

:)))))))) Жената иска кур а не уроци по философия БЕ .

Бе жената иска и едното, и другото. Хем, туйто в онуйто, хем пък и душата в рая. Затуй най-често от два стола, че на зъл прът.

Да бе да цял живот еби учи еби учи...нема такъв филм брат! Тая материя е за мазохистите :)

Много си прав, брато, ама по- добре к*ра да е в устата й, така поне и тя да млъкне малко ;). Мъжете ще ме разберат ;)).

Хорааааа, аз съм най- тъпата наивна овцаааааа......говорете ми за любовввввв....ох

В любовта няколко прошепнати мили думи от правилния човек носят много по- силни усещания от най- красивото многословно обяснение. Не вярвай на думи красиви... Този на снимката няма никакво излъчване... и вероятно няма никакъв чар в гласа... Без значение е дали ще каже една дума или цяла тирада:) Ц!

Жените са най-глупавите същества на света. Непрекъснато се мислят ,че мъжете си умират за тях и ще обърнат света за да ги задържат. Всъщност един мъж е готов на подвизи само за да влезе в леглото на тъпанарката от там нататък вече е забравил за нея.

Пак си объркал прерийния суек-ебач и човекът от мъжки пол.

От дълго време, упорито, по всички възможни канали се внушава, че примитивизъм и простащина са равностойни на мъжество и че интелигентността е женствена. Което съвсем не е така. Всъщност, интелигентността е мъжко качество, докато емоционалността е женското. Но в днешното време всичко се обърква от медиите на мармалад. Хората днес, особено жените, вече не знаят на кой свят живеят. Което е и видно по небивалия в историята на България цялостен упадък на обществото.

Много точно!!! И аз отдавна имам чувството, че нас, мъжете, се опитват да ни сатанизират! Все ние сме лошите, насилниците, а жените са херувимчета! А истината е по средата, двата пола взаимно трябва да се допълват, а не да воюват!!!

Виж сега. При т.нар. нов световен ред, кучетата са с предимство пред хората, циганите пред българите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мусулманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият ред е стария, с главата надолу. А, и ти не си ли чувал стратегията: "Разделяй, насъсквай едни срещу други и владей!" Това се прилага и за половете. Виж в България тази война какви тежки жертви дава - стотици хиляди неродени деца. А, жените, силни, горди, независими, еманципирани, стиснали здраво вибратора в джоба, вървят като изоглавени кобили, тропат силно с токчетата и гледат с ненавист и пренебрежение мъжете.

А ва ко ши ми гувори, ве. Аку ши мъ иве, да мъ иве...

провидението те е преИвало...

Ти да не живееш с Мара Отварачката...

Може и така да е, но не е лошо и да си поговориш с интелигентен събеседник, който не се изразява едносрично...

За приказки не е лошо, ама тука си говорим за друго.

Може и да е за друго, но и другото е добре да върви със сладки приказки. Приятният разговор си е важно нещо.

Може един мъж да е мъжествен, като говори лаконично. А може и да е просто тъп и да няма какво да каже. Бих попитал как един учен би могъл да обясни някоя теория, ако е лаконичен и говори с прости изречения? Това прави ли го автоматично не мъжествен. Според мен действията са по важни от приказките. И тембъра гласа, който зависи от мъжките хормони.

Е понеже учения не е лаконичен затова друг му ебе жената :)))) И ти ли си учен ?

Когато прочета нещо такова, като това, което си написъл, отново и отново се убеждавам, че средно-статистически мъжете са по-тъпата част на човечеството. Те такива като теб развалят класацията. Един такъм магарешки рев като твоя компрометира реториката на поне 20 "учени".

Айде махнете го тоя малцинствения бе, даже не е българин.

точн затова той е лаконичен

Извод: жените не обичат конкуренцията, само те могат да говорят много!

Ку.вите обичат парите да им говорят/шумолят.

"Да мила!", "Добре мила!," Разбрах, мила" -Ето това са добри и любими лаконични изрази!

Изказа на мъжете като този на снимката са лаконичните - Ко,не. Е,не блгодаря за такава "красота''.

Все по-малко е качественото, от което може да се избира. Скоро и избор няма да има.

се е заринало с качество, затова...

А най-много харесват когато парите говорят вместо мъжете.

Когато пиш..та е достатъчно дълга, дължината на думите и тебърът на гласа нямат значение.

Уважаеми, дългата пиш ... причинява болка, но нормалната и малко дебеличката е прекрасна! Много мъже се хвалят с дължината и са ... смешни, особено ако е като кремвирш.

Мъжът изглежда умен, докато си мълчи. Като си отвори устата и изтресе някаква дивотия на диалект и те лъхне на немити зъби, как да го харесваш?

то жената и да говори, и да мълчи, все на голяма бяла птица ударя

ударя?

а тъй аркадаш каза ли им го :) (ама тряааше да се сетиш че ще се хванат за пунктуацията за друго като не могат ама основната мисъл ти я фанахме де :)))

Мацка разказва на приятелките си след среща: - Е, как е той? - Ах, супер! - Хубаво ли се целува? Добре ли ухае? - Великолепно! - Вечерята вкусна ли беше? - Ах, много, много вкусна! - Ааааа... Имаше ли... секс? - Имаше, момичета... той е просто невероятен! ....................... Разказва младежът след срещата: - Е? - Да. - Браво, пич! :)

Абе ебаси майката бе.

:)))хехехех абе к'ви родители са те кръстили тебе бе :)))

Има нещо вярно. Ако един мъж говори дълго и напоително - започва да прилича на бърборива женка

Каквото повикало, такова се обадило.

Глупости жените са толкова Меркантилни , че изобщо не ги интересува дали мъжа говори много или е Лаконичен в разговора. Парите са важни това е истината за жалост

Iavno tvoite poznati sa vse takiva I ot tam si pravis razni gresni izvodi:( Vzemi protzeti za Ivo Arakov I Mika Stoitzkova :)

Българките гледат парата, лягат си и с мургави криминогени.

Брадясалите мургавясали бекове са много вървежни.

Какъв е тоя манго на снимката бе? Това да не е индийски сайт?

Не е вярно, жените харесват брадати, мургави бекове, като тоя на снимката ... даже и без пари, такива като тоя се харчат много.

Глупости...

Мда... за да си доизмислят отговорите :)