Откриха извънбрачен син на Майкъл Джексън

Певецът Брандън Хауърд, наричан "превъплъщението на Майкъл Джексън" заради приликата с покойния Крал на попа, е негов незаконен син, според ДНК тест.

Обратно в новината

Коментари - Откриха извънбрачен син на Майкъл Джексън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на комшията му откриха три незаконни деца, ама нема кой да плати за ДНК - тест. Тия тука ако може да помогнат на майките и да ги пишат и трите на тоя Майкъл, че комшията нема пари и да ги издържа, безработен е, само по време на избори припечелва нещо.

Да, "много прилича" на Майкъл Джексън, от една раса са, има нос на чернокож, две очи и уста. Ей, това парите са голяма работа и след смъртта, не оставят човека да има покой. А този много ми прилича и на едно цигане, дето събира боклуци по кофите, като две капки сярна киселина са.

На тоя не му требе тест... същият маймун е като MJ на младини... Според мен MJ много сбърка с тази "пълна промяна", вярно че беше маймун, ама какво от това, пак щеше да има милиони фенове...

Нещо май не си разбрала статията.. Човека не се е ровил никъде, а други са го проверили. Бахур казваш, а?! От коя страна го ядеш? Аре у лево.

МАЙКА МУ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЕ С КОГО СИ Е ЛЯГАЛА,И С КОГО НЕ.

С двамата.

Дано да е вярна тази новина и талант като Майкъл Джексън да има истински наследници на неговите гени, а дали ще го признаят за такъва няма значение. Ако е син на МДж. му е достатъчно че носи гените му.

най-глупавото при глупаците е че си мислят че като са цинични това ги прави умни :)))) поклон пред един от големите таланти на човечеството! събрал в едно: брилянтен танцьор изключителен чист глас от 4,5 октави страхотен композитор и музикант! кучетата винаги ще си лаят ;)

ТОТАЛНО!

Ми то тука в махалата има много такива незаконни деца на Джексъна бре ! Всичките са черни и са родени певци !!!

Да, прилича, но на подобрения Майкъл, след операциите. А както всичики знаем и сме виждали детските му снимки той си е бил истински негър преди.

Кьорфишек най-вероятно, но пък знае ли се... Засега има един ннаистина вече признат незаконен син на Майкъл, и това е певецът и танцьор Омер Бхати. Дори бащата на Майкъл в ТВ интервю призна, че наистина Омер е негов внук. Там приликата вече наистина е поразителна, както и таланта в танцуването... Напишете Омер Бхати в гуугъл и вижте за какво става въпрос...

Там има интервюта, на които самият Омер си каза, че "Това е чиста спекулация от медиите, затова не искам да го коментирам. Не мога да го контролирам. Ако кажа А, те ще кажат Б.". Според мен нито този пич от новината, нито Омер имат някаква роднинска връзка с МДж. Просто талантиви мочета, които за добро или зло приличат донякъде на МДж. Всичко останало е измислица и впоследствие "копи паста" на дир-а. :)

Има прилика! Дори в някой черти на лицето е доста голяма. емджей е полудувал май :)))

НЯКОИ СЕ ТРЕПЕ ДА Е НАСЛЕДНИК НА ОГРОМНИ ДЪЛГОВЕ КОИТО НЯМА ДА БЪДАТ ИЗПЛАТЕНИ НИКОГА. ДРУГИ ИСКАТ ДА ИЗКАРАТ ЛЕВ ЕВЕНТУАЛНО ОТ СЕНЗАЦИЯ.

първо се образовай после говори! джаксън беше с най-големите приходи за 2013г.! има хора които оставят следа в историята :)

Е и тоя НЯКОЙ остави бре самоче кафява. Поклоне пред великият М.Дж

Дооооста си проста Весе, добре че си в Малта.. Пича е доста богат, няма нужда от бизнес.. порови в нета. А ти и за дъщеря на Джон не ставаш, но виж за брат..

Luna0102

Ти пък за къв се взе бе боклук, че да казваш кой какъв е и какво да прави? Завирай се обратно в канализацията и не показвай глава!

Странно нещо са мъжете - не правят безопасен секс, а после ... не може да бъде, не е вярно ... ами уважаеми мъже - правете удоволствието ТАКА, че да не оставяте последствия. Според мен младежа е негов син и наследниците му би трябвало да се радват, че е наследил и таланта на баща си, защото не се знае какво ще стане със законните му деца - дали ще запеят като татко си?

и първата реакция на наследниците, като чуят, че имат братче, е да почнат да говорят за сроковете за предявяване на финансови претенции.

Не му е син то си личи,никаква прилика няма... все пак ако му липсваше носа по щях да приема.

в Столипиново има 5-6 най малко приличащи на този

Кой след като прочете тази новина си пусна някоя негова песен? Аз

И аз - невероятен е - абсолютно има основания да е син на Майкъл!!! И прилича и звучи като него........

упс, имах предвид песен на Майкъл Джексън, ама този Хауърд... няма нужда от ДНК тест, аз не приличам на родителите си, а този човек е взел всичко от баща си хаха глас, физиономия