Ники Михайлов: Алисия е моята любов

От известно време е ясно, че вратарят и фолк певицата, която скоро празнува рожден ден, са се събрали, но нито един от двамата не беше коментирал новината.

Обратно в новината

Коментари - Ники Михайлов: Алисия е моята любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави!

Благодаря за новината! Гордея се,че съм съвременник на двете велики личности от снимката и на гениалното им дело! После кажете,че България няма световно значими таланти, има - Ники и Алисия са доказателството!!! Нейните песни ще се пеят десетилетия напред, а мачовете на Ники ще се запишат със златни букви в историята на спорта!

Сън не мога да спя като си помисля като са се разделили....

Любовта не пита и не се съобразява. Горките ние, няма оттърване от тези.

Кой е най големият вратар на света? Пу.ката, разбира се. Спира две топки и финтира център-нападателя едновременно!

... само се сети какво стана с Божинов, когато тръгна с тази...

то пък щото сега е цъфнал, като се ожени за онази

на Божинов не му е виновна Алисия.той е добро момче,но ранната слава,парите вниманието,го направиха много суетен.Той постоянно е обзет от мисълта как изглежда на терена,дали се харесва и пр.неща ,които идват като резултат, а не се влиза с тях в играта .Жалко,но това вече е неизлечимо при него.Не може в среда с Ванко1,Азис,съпругата му и останалите и приятели,да се изгражда сериозна личност.

Липсата на норамлно семейство му в детството се отразява и на него!

Имаме новина па макар и подгрята стара от типа "Цонке ле чушка червена три пъти в манджа турена два пъти на боклук хвърлена".Във Вакарел много я пеят.

В нашия случай е и два пъти в г.за завряна..............

Цял народ с изрезките си! Само дето не се разви като вратар!

А свекърите дали я искат? Най-добрата приятелка на Алисия Елена /бившата на Данчо Тъча/ беше любовница на Боби Михайлов и какво ли не знае той за Асето от Ленчето. А може и самите му приятели да са я поръчвали Вакарелската кокона. Как ще я иска за снаха? Да им заграби имотите и парите една необразована чалгаджийка.

Това за заграбването на "парите и имотите" само балкански прост мозък може да го измисли. Като добавиш и клюката за "Ленчето и "свекърите"" ми става ясно, че написалият го и след пет живота не ще излезе от село. На фона на това злощастно плюене, Алисия изглежда истински победител.

Човекът иронизира хората за които говори.

На Божинов цял живот трябва краката да миеш и водата да му пиеш, за дето те оттърва от проституцията с разни съмнителни типове по крайните хотели на София. Преди пускаше за телефон с капаче, а сега се шириш в луксозен апартамент, купен от Божинов, направи те известна, плати ти изкуствените зъбки.

Да ви имам новината!?

Николай Михайлов само чака да чуе какво ще каже Николета и той веднага същото. Тя се раздели с Валери и той веднага с Алисия. Тя се обясни в любов на Валери на Свети Валентин и той сега пак същото. Егати тъпака!

До DIRа След като ни информирахте за тези псевдо звезди сега дайте и нещо Туца, че доста време не сте писали за нея

Дано да е така, че това момиче се измъчи..............................

Все едно някой го пита...

Чудя се само, да го местя ли в другия крачол или не ?

Давай, от теб да мине :D

Радвам се, че Алисия и Ники са се събрали и отново са заедно. Мисля, че те са една от най-симпатичните двойки от БГ хайлайфа. Да, само преди десетина дни Алисия имаше рожден ден , който отпразнува с 501 торти - ето малко повече инфо за събитието: "На 1 март Алисия навърши 31 години. В навечерието на празника си звездата на "Ара Мюзик" имаше изява в клуб. Специално за случая от любимата ѝ сладкарница приготвиха 500 тортички, за да почерпи с тях феновете си. "Изкарахме си страхотно. За мен беше удоволствие да посрещна рождения си ден заедно с моите почитатели. А от "Papaya" се погрижиха освен весело, да ни е и сладко, за което изключително много благодаря на собственика Бисер Божилов" - сподели изпълнителката на "Добре дошла". Следващата вечер Алисия отново беше в центъра на купона, но на парти, организирано от хора от нейното обкръжение. Този път тя беше изненадана с тортата - на вид същата като корицата на мартенския брой на изисканото модно списание Harper's Bazar, на която е тя самата".

Защи си мислиш, че ни интересува всичко това, което си написал?

russev_plamen@yahoo.com

Предполагам, че след като сте влезли да прочетете новината, а след това и коментарите, по всичко личи, че сте проявявате интерес към личността на Алисия. Специално за Вас, ще издам още малко подробности ;-Р: "За събитието тя бе избрала дълга червена рокля, върху която бе преметнала малка модна чантичка Chanel. На събитието певицата беше поканила циркови артисти на кокили, които забаваляваха гостите с различни номера. Партито на певицата бе строго охранявано, като в заведението беше обособена специална ВИП зона, украсена с много балони."

Тортите ли те изпратиха да шепнеш от отвъдното?

Ето, така се поднасят едно събитие. Интересно беше, нищо че в стил жълт вестник, но на това инфо там си му е и мястото. Я, земи да пишеш...получава ти се

Мноооооооого важно съобщение! Може би най-важното!

Този на снимката си е типичен циганин! Същите черти, цват на кожата, та дори и лилави венци и джуки!

Rosemary

E, и?

турски сериал или бразилски, ама мазен..........

Toni

Айде пак се почна. Следва ответен удар от Николета. Тръпнем и тя каква глупост ще изръси. А как са Яна и Петкан ?

Със сигурност ще има ответен удар. Как ще остави съперницата да е по-обичана и по-щастлива? Утре още ще ни бъде разяснено, че тя пък е обожавана и на седмото небе от щастие.

А Кими Кардашиана?! Защо забравяте този култов голивудски герой))) а Тоца, верно, къде е Тоца?!

Ох, отдъхнах си. От толкоз дни ни вест ни кост от тези двамата. Взех да се чудя какво става с тях, притесних се, не можех да мигна по цели нощи. Мерси, че ме информирахте. А между другото Петко и Яна как са? А Мара Отварачката да си е купувала скоро нови прашки от Виената? Широката общественост трябва да бъде своевременно информирана за такива важни неща.

И Цвъчката ни скриха!

"От известно време е ясно, че вратарят и фолк певицата", не, от много отдавна е всеизвестно, че в главите ви е като в космоса - тотален вакуум!

Чудесно! Дръж си я! На мен ми е противна!

Чудесна новина! Действа ми добре на обмяната! Веднага ми се при*ра!