Мик Джагър шокиран от смъртта на приятелката си

Американската дизайнерка Лорън Скот, дългогодишна приятелка на Мик Джагър, бе намерена мъртва в апартамента си в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Мик Джагър шокиран от смъртта на приятелката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОКАИНА, КОЛКОТО И ДА Е КАЧЕСТВЕН, НЕ ПРОЩАВА. БОГ ДА И ПРОСТИ!!

Бог да я прости, да почива в мир! Била е хубава жена, но какво ли е намирала в този сбръчкан дядо? Като певец отдавна се дере и е без глас, а като мъж ... нямам думи. На мен никога не би ме привлякъл такъв лилипут дори да притежава милиони. Те ... милионите не правят секс?!

Ко ли ще прави дядо Джагър, според мен ще забърши някоя нова фуста.

Бог да я прости!!!

За 67 години живот видях смъртта на стотици личности. Певци, артисти, учени, бохеми, кинодейци, икони на западната младеж, нерядко истински личности със собствен облик. Кошмарен парад от мъртъвци, за които животът беше мимолетен. Отидоха се цели вселени от характери и интелект, Сякаш гледам филмова лента със събития - от войната в Корея през онази във Виетнам и през разцвета на поп културата. Тъжно... А ние сме все още живи.

Ами високия интелект и талант не може да съществува в този грешен свят.

Пропускаш, че общото между изброените мъртъвци е НЕ интелекта и таланта, а пренасищането и отвращението от живота, съпътстващо самоунищожението чрез наркомания. Прегаряне е точната дума. Себеугаждане до смърт. Нула човещина и мъдрост. Ако само един беше отдаден на благородна кауза, щеше да живее.

Всеки умира рано или късно, дори и такива високо благородни хора като тебе. Гледай себе си и не плюй, особено по умрели хора.

'Не съди ако не искаш да бъдеш съден!'. Бог да прости жената.

Няма случайни неща. Едва ли е най - приятното нещо да си лягяш с един сбръчкан , откачен и с нестандартни наклонности дядка , колкото и богат и известен да е. И ако разбереш , че не си включена и в завещанието му , си е направо хабене на време и енергия .

И да разбереш, че не му се мре преди тебе.

Могла е е просто да го напусне. Колкото и да е богат и известен, както и да пее - ами противен е. Да не говорим, че е смешно дребен и сгърчен пред нея. Бог да я прости!

Пред нея всеки е смешно дребен и сгърчен, защото е 1,91 см

Много си материален 69. Мик може да не е пръв красавец , но е чаровен.А и една красива 49 годишна , вероятно и финансово независима жена не е проблем да си намери друг. Проблема е другаде .Бог да я прости

Суетата, слабостите в характера и развиващите се в грешна посока вредни навици след това дават и такива резултати върху ежедневието и живота дори на ''привилегированите'' да имат повече от материалното. За нещастие една от много често срещащите се крачки встрани е към наркотиците, а резултата за всички ни е ясен...за още по-голямо нещастие, граничещо с трагедия е на фона на случващото се в родната ни татковина все по-голям процент млади хора да посягат към леките наркотични форми, които водят към пристрастяване и тежки резултати - насилие, анархия, смърт.

Суетните като видят някоя бръчка и си теглят въжето.

49 годишна, красивите жени трудно преживяват раздялата с младостта и красотата

Да, а грозните трябва да се бесят на 20.

е то грозните нямат какво да губят, така че не преживяват подобни кризи

славата и парите, липсата на личен живот и лично пространство, показността, угодията и накрая полудяват, дрога, конкуренцията ги смазва на финала салто мортале

То май и хубав живот додява.

мдааааааам. за това жителите на факултето, столипинбург, максуда и комлука са най-щастливи. цял живот по-тежко от оная си работа не са дигали, не плащат за ток, вода, за нищо... а за това което се плаща крадат... естествено, е че работещите и крадените додява. а на по-работещите направо им иде да... си теглят въжето...

деер

Била е руски агент!

Горката жена. Изглежда страхотно на снимките. Жалко.

Бедния Мик. Дано не спре турнето. Жената беше малко длъгнеста за него,ама това вече няма значение. Бог да я прости!

Животът на известните не е лесен и това рано или късно си проличава. Да имаш пари и слава не стига

богатите разглезени целебритата търсят в самоубииството наи голямата си сензация.

Много е съмнително ! Едва ли е самоубийство .

Кой да ти обади какво е, до тези богати и известни личности достъпа е ограничен. Не, че много съм ги търсил де.

това е вторият известен дизайнер умрял/убит в америка, другия беше намерен удавен, смяташе се, че е бил пиян и е паднал от лодката - може някой малко да му е помогнал. Здрава жена с влияние и очевидно хубави лични трепети да се самоубие?!

А Джани Версаче кой е по ред?

msm има впредвид последните два месеца или там някъде, Джани Версаче преди бая години го убиха, Аликзандър Маккуин също се самоуби, айде да не правим черна класация.

По мои бегли впечатления съществуват упорити слухове за връзки на мафията с модния свят. Споменават, че тази красива дизайнерка имала гол. дългове и ако са били към мафията, нищо чудно да са я убили... А и тази версия, че тя искала семейство и дете, а Мик- не- не е ли по- логично да напусне и без това възвъзрастния си приятел, вместо да се самоубива? Истината е, че само можем да гадаем за истинските причини, ако изобщо е самоубийство.

То си е за шок.