Лили Иванова и Ваня Костова на сцената на ”Като две капки”

Къци Вапцаров в образа на Лили Иванова изправи журито и публиката на крака по време на втория лайв на „Като две капки вода”.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова и Ваня Костова на сцената на ”Като две капки” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за пари и на маимауна ша са направи даже - вече нема шов невада

И Къци и Стефания бяха-а-а-а-а- МНОГО ГОТИНИ!!!!!!!!!!!!!!!

Този път имаше няколко гениални изпълнения - от кого по-напред да избереш, от "Роксет" ли, от "Звезди" ли, от "Дъфи" ли, от "Лили" ли....Бяха страхотни исме се смяли цяла вечер. Предаването се оказа направо "трепач" и убиец на други телевизии! Евала! Дано стане още по-щуро.

Ма тоя по-добър от оригинала ма!

Ма той умрял ма.

злобар

Аз лично харесах най-много Павел.Съдиите много го подцениха. Той се оказа изключителен чаровник с доста добър глас и актцорски талант.

Ей, големи зевзеци сме ние в България - и камъни да падат, пак ще намерим за какво се хилим като за последно! Ама зевзек май е турска дума... ;))

Какво ти пука каква е щом ти върши работа!? А и какъв синоним има?

Вчерашният лайф беше уникален, а Къци ме изкефи на макс! Това е единственото шоу, което гледам - забавно, позитивно, кара ме да се усмихвам! Единствено водещите са малко не на място с непрекъснатите си лиготии, но и това се преглъща на фона на останалата атмосфера :)

На физиономия Къци го бяха докарали повече като Мими Иванова, но с иначе той се справи много добре.

Къци е номер 1, Нети във второто предаване беше най-зле, но я избутаха напред. И останалите участници ми се вижда, че недолюбват Къци.

Браво Къци! Разби ги ! Супер си !

Браво на Къци! И в първото предаване беше 1, но го ощетиха за сметка на жената на продуцента Нети.