Коментари - Вивиан Уестууд: Зеленчуците лекуват заболявания | Лайф.dir.bg
назад

Вивиан Уестууд: Зеленчуците лекуват заболявания

Британската дизайнерка Вивиан Уестууд смята, че вместо да приемаме лекарства, за да се поддържаме здрави, трябва просто да се храним с повече зеленчуци.

Обратно в новината

Коментари - Вивиан Уестууд: Зеленчуците лекуват заболявания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обикновено главните виновници са нишестето - картофи, царевица и т.н. За ревматизъм, а глутена доста често е виновен за много от останалите проблеми. Джокович стана номер 1 благодарение на безглутенова диета. Всичко обаче е индивидуално и затова човек трябва да си направи големия тест за алергии и да избягва опасните за себе си храни в него. Алергиите не е нужно да водят до обрив и подуване, могат просто да те оставят без сили както беше при Джокера, така че правете си тест и разберете себе си.

Веднъж завинаги запомнете, че всеки организъм е различен и това, което е помогнало на тази...особа, на вас може да не помогне. Особено зеленчуците в 21 - ви век. Нека е жива и здрава, но да не ни взима за идиоти. И ние имаме обща култура.

От опит и с годините видях и разбрах, че не месото и зеленчуците са виновни, а само и единствено силния организъм. Има хора, които са винаги болни или болнави и такива, които до 90 год. не са пили лекарства и са супер. Всичко е до ген и справяне на организма т.е защитните му функции.

И аз обичам месо, но за съжаление госпожата е права. Болестите са от употреба на животински протеини. Доказано е.

"Болестите идват от ядовете, а ядовете идват от гадовете."

Също така е доказано, че храносмилателната ни система не е сходна с тази на тревопасните и че храносмилателният ни тракт е комбиниран, което ни прави всиядни. Също така се смята, че именно консумацията на животинска храна е довела до еволюцията и уголемяването на мозъка ни. Не че имам нещо против зеленчуците, напротив, обожавам ги! Но ми е неприятно да се внушава на хората, че трябва да се лишат от месо, защото просто е неправдоподобно!

Тая трябва да я пратят на сериозно лечение! Аз пък си харесвам и месце и не бих слушаш изкуфяла кукувица и да се лишавам. От всичко по-малко, това е полезно, а не "гениалните" и съвети. Да лапа един морков и да рупа вместо да блещи глупости!

Да живеят зелените чукове! За бабата си много прав - тая яко са я млатили по главата!

Не знам за "бабата", ама вие двамата сте извънредно прости.