Родните театрали със ”селфи” от наградите ”Икар”

Родните театрали си направиха "селфи" на церемонията по връчването на наградите "Икар", следвайки примера на призьорите от Оскарите.

Обратно в новината

Коментари - Родните театрали със ”селфи” от наградите ”Икар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уф - ама те май не са разбрали че оскарското селфи беше не чак толкова скрита реклама на Самсунг Галакси. Та с една дума - онези звезди на Оскарите поне са заработили пари от снимката. Нашите артисти на Икарите обаче като жабата дето видяла че подковават коня и тя вдигнала крак. Изобщо не са разбрали защо правят това което правят, ма нали така е модерно.

На са се старали да я крият много.

xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxx !

Аре бе да не сер.т виолетки?

Няма да е зле БГ артистите да се научат да говорят и пишат на български език!

А ако някой на Оскарите пръдне, нашите тук ще се насе.ат.

разликата в класата е повече от очевадна.....

и ние сме хора, бе братче, не така

Заради Ал.Кадиев, шиптърката Евро и селянката Гала, не гледам Телевизия.

Артистът има душа - на това място ти имаш каца с л...а.

Моля те, човекът е изброил имена, а сред тя и аз не виждам "артист". Хайде да не обиждаме артистите. Изброените наистина налагат халтура от родния екран. А и така нареченото "селфи" (какво и е на думата снимка?!), което са си направили тези е никаква новина, но явно единствената възможна, която могат да предоставят за себе си т. н. артисти.

Не че аз гледам кой знае колко телевизия, ама някой от телевизУрЪ, когото не харесвам да ми дава посока и дирекция в живота и заради неговия кеф да си хвърля телевизионния апарат от последния етаж на Хилтън... Айде не ги вземай толкова навътре гореспоменатите - живей си живота както и те техния и не ги мисли, както и те теб не те мислят определено.

е може ли на мама момчето да не изкопира нещо, че то за оригиналност му е трудно завалията..

Следват наградите Аскеер. Дерзай народе!

Копирачи такива. Тоя пък Сашко, на мама Кате златното дете, навсякъде беее.

Така е. Ако знаеха колко са тъпи и грозни нямаше толкова да ни се натрапват. Но те - майка и син са толкова алчни и нагли, че на всяка цена се набутват навсякъде. Не осъзнават колко са противни на зрителите и предаванията, в които участват губят рейтинг, заради тях.

Така е - тъпите и грозните са най-пробивни, за съжаление. Поне в Чалгария.

аре бе, к'во става с петко и яна, два дни без статия за тях

Ами Ива Екимова ?

Кви са тия днес, бе! Искаме си Майчето, Жениту и Тачу, НиЛо-ту и Алисия, Ирина и Иван, Мис Джуки и кЪрибскУту тялУ - Пенка или поне Дудука с гюбеците.

Жалка история е всичко. И то не само заради снимката. Самата церемония беше жалка. Сашо Кадиев, според някои, е идиот, но поне се беше облякал добре(един от много малкото), а не като Т.Москов, който беше само с една смачкана и стара риза. Мисля, че облеклото на жените въобще не трябва да се коментира, защотото липсата на вкус и класа се виждаше. Излизайки артистите да си получат наградата или се геха на техните колеги, или лице в лице им се извиняваха, че ги вдигат от мястото им за пореден път. В. Пеевски пък искаше да му хвълят наградата, защотото пак трябваше да вдига всичките си колеги. Цялата церемония беше изключително "суха". Ами самата сцена беше просто трагична. Повече изглеждаше на сцена за някое много тъжно събитие. Също всичко по червения килим беше измислено и жалко. Още колко може да се изпише, но няма смисъл. Ясно е, че всичко това идва от липсата на пари, но поне тази тъжна и трагична имитация да спре

Имам грешка, разбира се не В.Пеевски, а В. Пенев ;))))

видяла жабата, че подковават коня и... пуу, ще повърна. няма капка оригиналност, всичко изкопирано.

Само добавям - при това, лошо изкопирано.

Бездарни грозни маймуни!

Видяла жабата, че подковават коня...

Цървулите в Бг станаха в повече...

Малеий, ще изплашат някой, няма да спи цяла нощ. Пу-пу -пу ...

То като минаваш покрай театрите не си ли видял - на снимките по плакатите като низши зли духове изглеждат всичките, да те е страх да влезеш!!! Такива са им заниманията, така и изглеждат.

по лейм от това няма как да станат родните театрали... всяка креативност бива награждавана, но и всяко плагиадство трябва да бъде наказвано.

Колко пъти месечно ходиш на театър? ааа... а колко годишно? Въобще, след като ви водиха от училище, стъпвал ли си?

Аз не знам и на училище колко е стъпвал, с това плагиаДство...

А ти знаеш ли, че такива неграмотни маймуни като теб не им е мястото да дават точно в тази тема мнение?

Ми те това са. Баш звЕздите. Брад Пит и веднага след това са те тия. НЕма други. Се ги чу...т и се се хвАлат. Дба и регионалните позьори дба ...

Тъжно.

Тая в средата коя го играе? Анжелина Джоли, 70 години по-късно? Младежа вляво е безкрайно досаден.. като майка си..

Слааадките ми те, ей сеге ще си ги туря на десктопа да им се нарадвам. От кога го чакам туй селфи.

Владир Пенев преиграва и тази подстрижка не е за годините му. А Сашко-голямо бутане напред сам, от майка си,.....та чак стига до лигавене. Разбрал е пътят към успеха в България.

Одухотворени и талантливи хора ! Браво : ) Мисля си , че по-скоро иронизират усарската тъпотия , отколкото я копират ; ) Пишещите срещу Сашо Кадиев явно никога не са влизали в театър. Момчето си е много добър актьор. Не знам как е в тв предаването , не гледам протурски канали. Със здраве : )

Не се надявай, едно към едно си копират тия тъпаци, пълна безпомощност, много са зле.

Хаха , на тези селфи-то ми изглежда като фалшификат на оригинала, тип "Мейд ин Чайна".

елен де дженерис е една нахална лесбиика с чисто мъжки навици, винаги късо подстригана и с мъжки дрехи. нищо чудно да е травестит.

Що речИ?

Чудя се как може да се поддават хората на такава лесна обработка? Да им налагат някакви тъпи моди чрез медиите или социалните мрежи. Сега масово се налага тази нова мода с малоумното име "селфи" - което аз свързвам със себичността. Като I-phone. Това не са просто имена. Това са послания. Програмиране. Напълно тенденциозно трябва да поникнат семената на първичните страсти в индивидите на обществото. От висши организми да ни превърнат по-низши организми, ръководещи се само от първични инстинкти и долни страсти. Като овчици. Затова ме дразнят силно такива неща.

това го знае всеки петокласник. не е много ясно за какво си го надращил това. а..., сетих се! за да ни покажеш колко си високо ти и колко ниско сме ние.

Много не пиши такива неща из нета, че ще ти проследят айпито и ще ти стъжнят живота. Ще го направят именно тези, които се занимават програмиране на хората, внушавайки им най-ниски емоции и страсти, от които да са зависими. Ето виждаш ли, почти веднага след твоя коментар някой от техните хрътки, дебнещи в нета кой какво пише, те е надушил и те иронизира с цел да те унизи и омаловажи това за което си писал. За тях ти вече не си просто една от милиардите овце, които успешно контролират - ти вече си някой, който има вероятност да види света такъв какъвто е. А за тях това вече представлява опасност.

Уплаших се, честно. Само Владо Пенев и Бърнев са симпатяги, другите двама...олеле

колко оригинално !!!

ХАХАХАХАХЕХЕХЕЕХОХОХОХО

смачкана история!

Хаха, иска Ви се!

...А, за Петкан и Янка!..Какво става с нейната бременност....?

Днес няма ли нещо ново за Юлияна Дончева?! :-)))))))))

Нямам търпение да бодна едно селфи когато имам запек. Вярвам, че ще е хем фИЕшън, хем снУбарско, нъл тъй?

Видяла жабата, че подковават коня и си вдигнала крака! :D

Повръща ми се от тази имитация. Американските награди - Оскар, нашите - Аскер, селфито на оскарите, селфи на Икар... бъдете по-оригинални бе хора, стига с това копиране.

Няма дума "селфи" в българския език!!! Използвайте БЪЛГАРСКИ думи! Не е модерно ли, срам ли ви е?!?

Ама моля ви се, Госпожа ! Тези възвишени интелектуалци да употребяват български думи... Ма недейте така, ако обичате ! Ми те са си мейднали селфи.....

ми то и в английския нямаше, но измислиха, за да нарекат самото действие по някакъв начин.. езикът постоянно се развива, ако не знаете.. и 80% от думите, които ползвате в ежедневието са чуждици дори и без да предполагате.. идват от турски, английски, френски и от какви ли не още езици и до преди 100 години са били също толкова нови като "селфи"-то.. аз пък имам, за жалост, не толкова популярното мнение, че колкото повече такива думи се използват толкова по-добре, защото човек може да се изкаже много по ефективон, бързо, разбираемо и красноречиво именно със съвременния, изпълнен с чуждици, език. И предпочитам децата ми да свикват с него, защото популярността му го прави необходим.. границите между хоратакоито се създават от особености като езика например постепенно започват да падат, и не е толкова далеч времето предполагам когато всички народи ще се разбираме на един общ език..

Колкото по-малко знаеш своя език, толкова повече нужда ще имаш от чуждиците ! Като слушам речника на съвременните интелектуалци и"звезди" и ми става мъчно за родния ни език. Масово се "говори" с 200-300 думи и задължителното "в смисъл" , употребено във всяко изречение...

Аз мисля да си направя селфи на пе-ни-са, барабар с карантията, ефекта ще е поразителен или поне по-оригинален. Гади ми се от сдъвкано повръщано, което е видно от снимката.

Абе, на оскарите повече хора бяха излезли на селфито, тия нашите много охранени и по-малко се събират в кадрото ....

Бъркаш са. По-къси са им ръчичките.;))

Да ти се доповръща направо..... Все си мислех, че на оскарите съм видял най-големите простотии, ама имало още какво да се види....

Онова нещо с очилата вляво открая на снимката и то ли е актьор?

Поне да бяха малко по-красиви а то....

Саше, защо мама си се курдисал до тази дъртата скучубра? И тоз' чичко до тебе и той ли е актьор ? Ми той , майка като мен- 2-3 роли има само... Добре, че си си турило очилцата, мама та да изглеждаш умничко....

Toni

Хаххах, ама името кърти хаха.

Сашко мама, забравих. Къде са ти маме тирантите? С тях приличаш на дете-идиотче, но могат да те включат, ако се намеся и във формата "Надеждите на България". Само там майка не сме участвали.

А бе, добри-лоши, тия награди все трябва да ги получи някой. До 10-тина години по груби сметки в България няма да остане ненаграден театрал.

"Родните театрали със селфи..............." ...Жалки, смешни копьори....Селфи...ПОВРЪЩА МИ СЕ! Ние сме най-големите овце на земята...един да пръдне, всички го правиме...Липсва всякаква индивидуалност, ковто говори за носка интелектуалност! Жалко!!!

А Антония Петрова не е ли била там? Кога ще има статия дали е готова да сготви на мъжа си мусака?

Пече се, пече! Статията, имам предвид!!!