Денкова отдадена на репетиции за ”Dancing Stars”

Съвсем скоро предстои да видим първия танц на световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова на сцената на танцувалното риалити.

Обратно в новината

Коментари - Денкова отдадена на репетиции за ”Dancing Stars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не я е срам да се вясва в България? Защо не ходи да се усмухне на момичето, чийто живот е съсипан или на хората, които погребаха момчето!!!

Напълно съм съгласна с Иван Пеев,а коментара важи и за възмутения мухльо.

Нана, това е НАГЛОСТ. Но това е поради житейската ти Ти Ви кариера, изградена чрез представления в предавания, които експлоатират безпринципните кавги, наддумвания и нагло безпочвени превъзходства (Сблъсък, Съдебен спор, Черешки....). Денсинг Старс е реалити с обективни критерии и постиженията в него са видно осезаеми за безпристрастната публика. Ако много ти се сърди, то вземи че се открий във формат: "Нагло ми се ще, да е само на моята". И като тръгваш, моля те вземи и Раева -за разкош... А като научиш сина си да говори на български, може и да кажеш нещо от сърце на някой Българин.

Кой си ти глупако,че да я гониш скрй се в кенефа,от който си изпълзял ,зашото България няма нужда от такива нищожества,като теб.

МАРШ ОБРАТНО ПРИ ПИЯНИЯ РУСНАК

Добре ,че ще танцува Албена ,но не е редно спрямо аматьорският формат на предаването ,тя е професионален танцьор ,световен шампион макар и на лед танца си е танц ,може ли да я изправят срещу Ути и другите ,все едно пуснеш Барселона срещу отбор от селската лига,нещо мирише на предрешена победа.

Какво общо има Денкова с пияния убиец, който се случи да й е партньор? Утре ако ваш близък човек извърши престъпление, вие ли ще го лежите? Без вина виновна.

А, има много общо, ама май само ти не можеш да включиш реотана

тя му роди дете СЛЕД убийството нима това би го направил човек с морал?

Това означава единствено, че го е имала силни чувства към него, а това няма абсолютно нищо общо с морала й. Да не говорим, че човек може да е влюбен в човек с коренно противоположни качества... или мислиш, че като като си с някой значи си като него?? В повечето случаи е точно обратното.

Егати дебелоочието! Това е прекалено, подигравка с жертвите на пияния кънкьор!

защо не поканиха убиеца максим като дансинг киллер? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защото няма да се отърве от всенародната любов.