Две от три жени имат проблеми със секса

Все повече жени имат сексуални проблеми, показва изследване на лекарите от урологична клиника в Ню Джърси.

Обратно в новината

Коментари - Две от три жени имат проблеми със секса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- ЖЕНА ТИ КРЕЩИ ЛИ ПО ВРЕМЕ НЕ СЕКС ? - КРЕЩИ СЛЕД ТОВА, КАТО ГО БЪРША В ПЕРДЕТО

АБЕ СЕКС СЪС ЖЕНА Е ДОСТА ТЪПО

НА ДВЕ ОТ ПЕТ ИМ МИРИШАТ КРАКАТА

пък от моите гаджета, повечето имаха проблеми със секса , а останалите не ми пускаха...

но само ако са травестити!

пия си ракята,лежа си по гръб,оставям жената да скача колкото си иска ,викам си и по някое "супер,да" и гледам тв зад главата и. като е да свърши слагам я долу и много бързо има оргазъм. ни пот ни умора ,силите са запазени.

провокативен коментар, за да броиш минуси, нали:)

безмилостно, вързана за парното,после хвърляш и десет лева на пода и жената свършва хем сексуално хем в съзнанието си. тормоз и шамари!!

Това твоята мечта ли е?

Имам въпрос към жените: имам приятелка от 4 години и правим редовно секс. Тя ми споделя, че по време на секс не свършва, но изпитва удоволствие през цялото време на секса. Никога не се е оплаквала, че не може да свърши. Казва че това е нормално и не и е било задължително, самият секс и доставя достатъчно удоволствие. При предишни връзки също не е достигала до оргазъм. Не е с мен заради пари или подобни неща, защото не се различавам по нищо от средностатистическия българин. Също знам, че не ми изневерява. Обичам да и правя орална любов и с нея винаги успявам да я накарам да свърши. Казва ми, че и е много хубаво, но никога не си поисква и все аз и го предлагам. Дори в повечето отказва и иска секс, без да и правя орална. Постепенно с времето приех нейната позиция, но на фона на всички жени, които говорят за свършването им, въпреки че и имам пълно доверие се чудя наистина ли има жени, които и без оргазъм получават достатъчно удоволствие от секса и се чувстват задоволени и без него? На 24 години съм.

Типичен случай на неосъзнато лесби, брачед!

На 24 жените разсъждават по различен начин (изключвам кифлите и прекалено опитните, тъй като в случая не става въпрос за такъв тип жена). Така че можеш да й вярваш! Жените, коментиращи тук, явно са на малко повече години и по-добре познават телата си, съответно и изискванията им са по-големи.

Благодаря ти за сериозния коментар.

Тя на колко години е? Питам, защото може да не е съзряла за оргазъм. При всяка жена сексуалното съзряване настъпва по различно време. Когато аз започнах да водя сексуален живот, в началото не изпитвах никакво удоволствие, но бях на 16 - малка. След години започнах да изпитвам удоволствие по време на секса, но не можех да свърша и в даден момент вече почти всеки път свършвах. Но не съм имала дълга и постоянна връзка с редовен секс тогава. Според мен при редовен секс 4 години и изпитваща удоволствие, ако не те лъже би трябвало оргазма да не е мираж. Не мога да ти дам конкретен отговор, защото всеки случай е индивидуален. Според мен всичко ще си дойде на мястото някой ден. Пробвайте различни пози, нека тя да е отгоре, при тази поза почти няма жена, която да не може да свърши, защото контролира собственото си удоволствие. Възможно е да й трябва повече време да стигне до финала. Съжалявам, че ще ти го кажа, но секс без оргазъм не е пълноценен, през цялото време си възбуден, а накрая не можеш да свършиш. Психически и физически не се отразява добре. Помисли си, ако ти не можеше да свършиш как ще се чувстваш? От медицинска гледна точка оргазмът е здравословен. Продължавайте да опитвате, бъдете упорити и ще стане. Браво на теб, че се интересуваш от удоволствието на приятелката ти, това означава, че наистина я обичаш. Късмет!

Ако членът ти не е прекалено дълъг за нея и ако можеш да проникнеш дълбоко без да я травмираш, опитай по време на класически акт да опираш и потъркваш клитора й с костта над члена си. Докато членът е във вагината, да опираш и потъркваш с окосмената част над члена си при всяко навлизане. След това отдръпване, навлизане и пак лек натиск с потъркване на клитора. Може да потигнеш желаното, просто давам идея. А жените по принцип обиачт да стимулират клитора си в даден момент два или три пръста, които вмълват там по време на акт. Особено в решаващия момент върши чудесна работа. Ако си в позиция да имаш свободна ръка, можеш да копираш от нея и да направиш същото. Но за това трябва да виддиш тя точно как го прави, че си има пецифично движение и натиск, които харесва най-много, а иначе може да не й е присърце, ако може така да се каже. За това лезбийките имат упех и без лчен, понеже познават добре другата според себе си. Освен това самата вагина има по-чувствителни зони и по-малко чувствителни. Обикновено предната зона е по-чувствителна. Това означава, че при задна позиция или при странична имаш повече шанс с плъзгане да наблегнеш там. Внимателно разбира се, усещай колко се харесва и приема. Има поза тя настрани с повдигнато бедро, ти на колене приеднал над едното бедро. Тази позиция осъществява много добре плана да акцентираш върху предната част на вагината. Не е лесно да пишеш за интимни неща така директно, но понеже е анонимно... :-) Пък е рядко в ДИР има смислен и полезен диалог. За някои това, което пишем, е ужасно... сори, не четете, ако сте пуритани.

Противоречиш си. Нали пишеш , че при орален секс изпитва оргазъм...

На 24 е и тя. До А: Напротив- не си противореча. Тук, поне доколкото аз схващам се говори за вагинален оргазъм, не за този при орална-клиторен. Извинявам се за езика си, но няма как иначе да го обясня.

Бившата имаше едно място в горната част на клитора, малко стимулация там и всичко си идваше на място, иначе и 2 часа каквото и да правя, просто там си и беше "слабото", а тя така и не ми каза, при положение, че е имала повече партньори от мен, а и по-големи. Човек трябва да експериментира, да може да се отпуска, а жените да се опознаят - да не се обиждат дамите :)

След като приятелката ти изпитва оргазъм при орална любов, но при самия акт не -трябва да пробваш и др.пози.Много хора си мислят, че жените придпочитат позата ездачка-аз не.Проникването е дълбоко, а най-важните рецептори са в началото на ж.пол.органи.Обожавам мъжа ми да е зад мен-Легнали странично-поза лъжичка или изправени.През това време я гали там...Тези пози ще и дадат нужната свобода да се "врътка".Желая ти успех.Сексуалната задоволеност е много, много важна за истинската жена.Ти си истински мъж, щом това те интересува.Поздрави!

ти да не би си кралицата?! хем да е в теб,хем да те галят...прекаляваш!

ако г точката и е на тавана на влагалищетото а на теб ти е прав а не крив на горе, е малко кофти. трябва да ти показа някои пози

Ееее, все мъжете са ви черни. То една жена като си отвори всички дупки нямат запълване.

Така си е, имам проблем със секса - мъжът ми не ми пуска вече! Вечно е уморен и скапан или най-малкото преял! Дали при такива обстоятелства завъждането на любовник не е прегрешение?

Ни най-малко, дай координати, навит съм :))

Няма да е прегрешение, особено ако го "скапва" някоя друга. А преяждането му може да е от това, че и тя му готви.

Хайде да не казваме от колко мъже - колко имат проблеми със секса....

Вярно е че имаме защото, не ни "пускат"!!! Налага се да си плащаме!-)))))

А аз на всеки два от три секса има проблем с жената!

Да, моята не изпитва и никога не е изпитвала. Поне не симулира. Всичко си е много хубаво - но е малко като бягане без финал (дали ще е 100 метра или 10 000 м....., като футболен мач, но без първо, второ полувреме, продължения и дузпи, а просто без финал....) Пробвано е какво ли не, вкл. и с предишните си гаджета, раждала е по ест. начин - няма промяна. Аз по принцип съм отчаян, за нея - не знам, пози, мози, играчки, миграчки, дискове, учители,самоучители, кълченици, йоги....... са вече нема време за тва

Знаете ли какво мисли истинският мъж за женския оргазъм? ... Въобще не го интересува :)

Ай стига, бе! Не си истински мъж, да знаеш.

Да използвам темата и да попитам митове от порно филмите ли са това, че жените се кефят на обладаване в ануса? Моля само за сериозни отговори от жени.

познал си, митове са. Това, което господ е създал за удоволствие при жените е вагината. Другото е мъжка фантазия, подхранвана от порноиндустрията, която след като се изчерпят всички варианти на нормалното, се обръща към извращенията.

..абе зависи си от жената. Мойта си иска да я праскам отзад доста често.

Зависи си от жената. На мен ми харесва и го практикувам доста често.

божеее всеки ден получавам по 1 оргазам задалжително това ме крепи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Едно от нещата, които ми каза (Рокфелер) когато веднъж бяхме в моята къща, той се засмя и ме попита: Аарон, защо мислиш, че стана движението за правата на жените? И аз казахТогава притежавах доста стандартно мисленежените имат право да работят, да получават заплата равна на заплатата, която мъжете получават, както имат и право да гласуват. Нали? Той започна да се смее и каза: Ти си идиот. Попитах: Защо съм идиот? Нека ти обясня защо стана-каза той- Ние, фамилията Рокфелер, финансирахме движението за права на жените. Използвахме вестниците, медиите и всичко останало, ние го направихме, фондацията Рокфелер. Искаш ли да знаеш защо? Ами по две основни причини: Първата причина беше, че не можехме да облагаме с данъци цялото население преди това. И втората причина- сега имаме всички деца в училище още от ранна възраст и можем да ги учим как да мислят, какви възгледи да имат, защото скъсват със своите семейства и започват гледат на и щата и държавата като на свое семейство. Училището и учителите стават тяхното семейство, вместо собствените им родители, които да ги учат и възпитават.

Глупости на търкалета.

И същият този Арон, после загина при неизяснени обстоятелства, вероятно щото е приказвал "глупости на търкалета". Тъй че спи спокойно, зомби, страшното минА, иде ужасът.

Присъедниявам се към мнението ти. Вече има едни 4-5 поколения, които са премнали през машинката. И си личи. Много напредна демокрацията и се притесняват. Правят инженериг. Но както е известно, инженерингът винаги е водил до много тежки последствия за човечествтото. Първият истински инженеринг, за който знам, е този, който Германия прави при отганизирането на октомврийската революция. Имашее невероятни последствия върху самата Германия. Разбира се не и върху най-богатите от Германия, които спечелиха много пари от това. За десет поколения напред поне. аз не деля на капиталисти, фашисти, комунисти. Деля на големи неморални изпозлвачи, на много просто изпозлвани хора и на хора, които спазват етичните правила на човешкото поведение. Последните биват също много богати понякога и от техните умения и знаания много бедни хора стават по-богати. В мелето от цинизъм и простотия на съвременния свят повечето хора не различават по този признак, а просто по най-видимото. Богат е, значи е лош и ми е враг! Това е големият проблем на маса бедни хора, защото ги ловят за глупостта им като за дръжка и си правят комунизъм. От който се печели страшно добре, особено като живееш отвън и пускаш кучета като Станишев да се лаят на политическата сцена. През това време във Виена си живееш на топло и обмисляш кой да е следващи яекперимент, от който да докараш един милиард за издръжка на малката, но сплотена общност на ЦК на БКП в богатия виенски квартал. Това са игрите на средно ниво. А Рокфелеровите и сие правят най-голямата игра. Образованието е методът. То е главният метод. Нямате представа какъв отпор се дава в образователната система против въвеждане на дисциплини, свързани познаване на гражданското общество! И такива за опознаване на етичните правила. Тотално табу за разработване на темата, освен като омразно четово за наизустяване - по същество най-доброият начин да възпиташ обратното на това, което пише в съответния зубрашки материал. ;-)

жената е това излишно нещо около това което ползваме за кеф.

ама то има много неща у жената които ме кефят. ти само едно нещо ли ползваш? браво! имало още консервативни хора.

Това беше грубо. Нали и ти си се пръкнал от жена. Първите 20 години, кой ти е готвил и прал гащите? Имайте малко уважение. Мъж съм.

Може и обратният вариант: Мъжа е това... нали???? П.С. Не си оригинален,а просто явно секса ти е по-малко, да не кажа мираж!!!

Доколкото знам, аноргазмията е по-скоро психичен проблем - някои жени се стремят прекалено много да контролират ситуацията и не могат да се отпуснат достатъчно, за да получат оргазъм. От др. страна, не е изключено проблемът да има и анатомофизиологична компонента - нещо свързано с недостатъчната инервация в областта на гениталиите.

Затова на първо място една жена трябва да познава себе си - какво й доставя удоволствие, къде и как. Трябва и да може да говори за това, защото мъжете не са телепати! И апетитът идва с яденето :) А по въпроса за вибраторите: Това е една полезна джаджа, която помага на жената да се опознае още по-добре. И когато й се прави секс, все един от двамата й "мъже" ще има батерии :)

Аз имам въпрос към мъжете. Вие можете ли да направите разлика между оргазъм и симулиране на такъв? Аз лично никога не симулирам оргазъм, в повечето случаи свършвам, когато не мога не се преструвам. Според мен е глупаво, защото става въпрос за моето удволоствие и така лъжа себе си, партньора си и вероятността да имам пълноценен сексуален живот е минимална. Но много приятелки ми споделят, че симулират, за да не обиждат мъжете си и твърдят, че те не се усещат. Затова ви питам - може ли да усетите кога жените ви лъжат и кога наистина остават задоволени?

а жените защо симулират оргазъм? защото си мислят, че ни пука

Това е добре познат и изтъркан отговор. Поне да бяхте написали нещо по-оригинално....

Пука ви не, ами депресия получавате, независимо, че не признавате (поне публично) :)

Защо изобщо трябва да има нужда жената да симулира такова нещо? Това не е ли тертип при съвсем пресни двойки...?

Признавам, не съм се замислял как стоят нещата! И сте много права - губи този, който се преструва. Случвало се е аз да съм на "финала" първи, но има и начини и да се достави наслада по други начини на партньора, така че и той да се наслади. С лъжа и преструвки, не знам до какво хубаво се стига!

Много правилно поставен въпрос за голяма част от населението, не само на РБ ами и на цивилизования свят...При нас нещата са следните: свършва секса и жена ми ми казва, "днеска не беше добре, съжалявам но съм доста уморена"...Или пък аз да речем и казвам "Днеска не беше много добре, съжалявам ама малко прекалих със свинското на вечеря...". За наше щастие това е около 20% от случаите..останалите 80 сме 1:1 а даже и понякога 2:1 за нея...

Колко им трябва на българските комплексари, за да почнат да бълват гнусотии. От 53 коментара, само 3 са на жени. Дерзайте комплексари!

абсолютно точно казано

как да пишат жените като не стават за сеха? сами си го знаят! на кафето се правят на велики,като легнат викат само "леко леко " .ама да не ти е детската игра с куклата това ..

Мила женица. Да ти е кеф да легнеш с такава.

жените охкат още преди да влезеш. кабелната ги развали,много се филмират.

Никакви проблеми нямам! Намерила съм си друга жена с която можем да получим по няколко оргазма за час. На нещастника в къщи (и нейния и моя) му даваме от време на време за да не беснее, да се грижи за къщата, децата и т.н. битовизми. Секса с него не струва, както с повечето мъже - спала съм с поне 50. Рядко има някой, който да върши работа и да му пука за нещо повече от собственото му празнене. Това е положението. Гледам и други възприеха идеята и спряха да нервничат, да се ядосват и да искат от някого нещо, което той не може да има даде. Мъжете са за продоволствие, не за удоволствие!

що не ги каните на биричка докато ви траят сеансите? много ще ви обичат. освен ако тези редове не са написани от гнусен гей

Евала, сестро!

Де ги тез жени бе? Що не ги срещаме?

като ги срещнете? Нали се сещате, че автоматично сте аут?

Искрено ме разсмя. Не знам какви комплекси избиваш, нямаш ли пари да отидеш на психоаналитик за да изприказваш мъката си и що ли ни занимаш със секуалните си неволи.

И аз това се чудя, на кой му пука... Но нали знаеш как е с чалнатите - трябва да се покажат и парад да си направят.

От какъв пък зор да ходя на психоаналитик... По-добре иди ти и питай как така хем не ти е интересно, хем четеш, че и коментираш даже!

Да се чуди човек във вашата къща кой е по-големият нещастник - той или ти.

Грозно, егоистично и подло!

Браво, викайте ги да гледат, ще се зарадват много :) Все пак мъжете нямаме нищо против лесбийките, само против педалите!

Абе, фригидни кучки, кво да ви кажа.....

на теб къф ти е проблема? гледай на теб да ти е хубаво!

Еманципацията е обратно пропорционална на сексуалния нагон - факт.

мен пък ме кефи. ако е много еманципирана - това е момента да покажеш кой е мъжа! жена шефка и мъж шофьор е идеална комбинация за секс

абе стига глупости. жените са си хубаво нещо. със или без проблеми. всяка жена можеш да накараш да ти направи много хубави неща. стига да можеш

Съвременните хора се считат индивидуалисти и много специални. Всеки смята за себе си, че е центъра на света и другите са създадени, за да му служат. Това е егоизма, в съвършеният му вид. А в секса мъжа трябва да прави всичко въможно, за да задоволи жената. Тя от своя страна, трябва да прави същото, за да задоволи мъжа. Тогава би трябвало да се получи това, заради което хората се обичат и женят. Семейното щастие.

много си прав. и донякъде разбиваш мита, че жените мислят само за пари, а мъжете само за секс. ама който не може да свали една жена - най-лсното е да каже, че тя иска пари

Едно допълнение, ако обичате - не е задължително да е точно семейно щастие, може пък да е извънсемейно. В една любовна връзка отношенията са между мъж и жена, а в какво точно качество, не е важно.

Когато си с правилния човек тези неща си идват спонтанно и естествено- т. е. без да се замисляш кое- как да го направиш за да се получи. Точно за това има сексуално съвместими двойки и сексуално несъвместими. Няма по- хубава комбинация от любов и сексуална съвместимост, защото има случаи , когато има любов, но не си допадат в секса . Има и обратното- няма любов, но сексът им е перфектен. Семейство, в което сексът не върви и семейство , което се крепи само на добрия секс не са дълготрайни.

Има жени, които свършват за минути и такива, които трябва да ги клатиш до припадък, до повтаряш, завтаряш и пак не могат. Според мен това си е вродено, някои са по-сексуални, други не са, може и структура, телосложение, всичко оказва влияние. Но самата жена трябва да си открие позите, в които може да достигне до оргазъм, ако само лежи и чака - еми няма как да стане. Моята жена например си свършва във всички пози, почти винаги, а като е отгоре й трябват точно 5 минути и е в рая. Тази поза е предпочитана от повечето жени, защото те контролират положението и удоволствието си. Но секс без оргазъм не е секс, не е здравословно - все едно мъжът да не може да свърши - как ще се чувстваме....

виж сега, гледай на теб да ти е хубаво. не знам защо всеки си мисли, че трябва да задоволи другия? ако всеки се кефи и на двамата ще им е хубаво. иначе физиката няма нищо общо със секса - гледаш здрави прави германци, скандинавци, руснаци, балтийци - не могат. гледаш хилави българи, италианци, испанци - пък в ония упражнения признати в цял свят

пробваи със шамари

Искам да повторя нещо написано, което смятам, че има смисъл: "Амазонка ( нерегистриран ) 10.04.2014 08:43 Разгледах фейсбук профила на Наталия Кобилкина и сега всяка сутрин ми излизат нейните постове, които чета с интерес. В един от постовете си Кобилкина пише: "Повечето жени които идват при мен ме питат "Как да бъда щастилва?" Повечето мъже идват с въпроса "Как да я направя щастилива?" Момичета, не дърпайте чергата само към себе си за да се стоплите, а се приближете по- близо до човека който сте си избрали да бъде до вас. Така ще бъде топло и на двама ви..."

Дрън-Дрън-Дрън-Дрън-Дрън

Хем сърби, хем боли!

Ами да, за всички проблеми все гадните мъже са виновни.

Не мога да разбера, как една жена може да получи оргазъм от вибратор, а от собствения си мъж не може, освен ако има супер развинтена фантазия и не харесва мъжа си. Ми тогава си задавам въпроса за какво се е оженила за него, ако е "да" значи е много комерсиална.

Ами предполагам, че просто с вибратора се отдаваш само на собственото си удоволствие, без да е необходимо да се съобразяваш с другия. Вибраторът прави това, което искаш, а не това, което другият си мисли, че искаш и това, което всъщност другият може.

Кънчо, трудно ще разбереш тая работа с вибратора. Трябва да пробваш и тогава ще ти стане ясно :)

Ако искаш нещо да е свършено както трябва, трябва да си го свършиш сам. Това в секса важи, и във всяко друго нещо.

Егоцентризмът на съвременния човек като цяло, съчетан с резултатите от криворазбраната "еманципаци" при жените, водят до неадекватно отношение към мъжете, оттам до невъзможност за нормален секс, семейство, живот. Разбива се "основната клетка на обществото" - семейството и така се унищожава човешкото общество.

Значи по твоята логика всички неосъществили се домакини трябва да имат страхотен секс. Да, ама не. Обикновено те са изнервените и незадоволените. Хайде да не обвинявате за всичко жените. Защото точно този проблем им идва от мъжете (им).

В същността си проблема е в главите на жените. Кой ги е сложил там обаче е съвсем отделен въпрос...

Сонче, а тези изнервените, да ги питам как са си избрали такива мъже, с вързани очи ли! Аз си готвя, пера, чистя си и си правя ремонтите сам из нас. От 3 години кажи-речи си ергенувам, та да те питам защо се получаване, че жените си избират мъже на, които да слугуват?!

Не, душичко, само "осъществилите" се домакини се очаква да имат страхотен секс.

Стига с тази еманципация....друго оправдание нямате ли?!

Не ми трябват оправдания, търся причините. Набива ми се на очи фактът, че началото на съвременния морален и цялостен упадък на човечеството съвпада с началото на еманципацията, съответно упадъка на семейството. А, и не мога да си затворя очите пред другия факт от ефедневието, че "свободни", демек еманципирани, наперени, реализирани жени, тропат по улиците с токчета като изоглавени кобили, стискат здраво в джоба верния си приятел вибратора и гледат с погнуса и пренебрежение мъжете.

ТАКА е и в БГ-ето няма ФРИГИДНИ ЖЕНИ,А МЪЖЕТЕ ВЕЧЕ СА КАЛПАВИ-мамини путаци,на 25 год и бая повече клекнали пишкат,некадърници и като се има впредвид,че са и неуки простаци глвдащи тъпи ТВ ето ти резултата.Но това искахме от нашата "политическа класа" и го получихме.ОХ МАМО,я го опъни тоя ЖРЕБЕЦ НА 18 ГОДИНИ ДВЕ ЛЕТА В РОДНАТА КАЗАРМА ДА ВИДИ КАК ИЗВИРА БЕНЗИНА,ДА СМАРАНГЯСА ОТ ПОТ , ГОНГ И "МЕЧТИ"плюс две години с гадже на снимка,па го уволни три дена преди ЧНГ-то,па да видите вие ДИВ НЕРЕЗ не 3 годишен ХАЙГЪР.Влиза в час на живота за месец и после да видите СЕКС,ДАМИТЕ ГО ГЛЕДАХА само с навлажнен поглед,нямаха време да стават манекенки и миски тям подобен КУРВАЛЯК,А ЛЮБЕЩИ МАЙКИ!

Айде сега, опиши и положението при съвременните "жени", за да е картинката пълна.

Ти се благодари, че се навиват да пишкат клекнали и седнали, че иначе голямо чистене на тоалетна чиния те чака...

А дали не си и баба Яга!

една добавка към мамините путаци дето пишкат клекнали...и се обезкосмяват даже....

жените нямат проблеми в секса, щото си имат вибратори. А иначе - да се надяват да правят секс с мъж, наистина е загубено време.

А как си представяш жена да симулира оргазъм, когато е насаме с вибратора?

Жените, които смятат, че "нямат проблеми в секса, щото си имат вибратори" имат, ама много сериозен проблем.

нямам друг сериозен проблем, освен че отказвам да се самозаблуждавам и гледам реално на живота

логиката е следната: аз имам нужда от секс, тоест аз имам проблем, и го решавам, като си купувам вибратор. Няма особен смисъл да тормозя някой мъж, и да го обвинявам че не решава моите проблеми, след като мога да си ги реша и сама.

От твое гледище "Мона Лиза" е 200 грама боя намазана на парче плат...

Проблемът е че описаните жени със сексуални проблеми, като изключим пострадалите сега или по- рано от сексуално насилие всъщност нямат душевната и емоционална нужда от секс, но го правят с мъжете, любовниците си и др. такива за да се отсрамят. На едни G-точката им е в края на думата шопинГ и мъжът или любовникът е стълбичката, която качват за да си го осигурят На други и е по- голяма ценност да ходят по медитации, да четат надомно езотерични книги и да следват някакви писани там концепции за живота, други - да си забиятносовете в поредното реалити по телевизията без значение надпявае, брадър или клюки. Други имат ценности от типа на перфектното дете и целият им интерес и внимание са насочени към изучаване на учебния материал, който навремето не са научили, за да го предадат отново на отрочето си, водене по курсове, уроци и тренировки... Или пък за други е по- важно да отглеждат по няколко кучета в къщи... Не че няма и такива мъже, но при тях фокусът от интереси е другаде, което обаче съвсем нито ги прави по- сексуални, нито по- различни от описаните жени. (темата беше за жените все пак) До тук всички писаха че Няма жени които, има мъже които. Е как един и същи мъж да може да има нормална сексуална връзка с други, а да не може да заинтригува със секса си само жена си? И на свой ред след години скука и в леглото и ако щеш и в междуличностен аспект, чудно ли е ако половинката намери по- интересен обект на своята сексуалност и емоционалност?

На 100% съгласна съм с коментара. Жените, имащи проблем с оргазма просто не познават себе си, изгубили са се в гореизброените истини...И мили жени, стига с убеждението, че вие си лежите, незнаейки какво в същност ви носи удоволствие, или тотално незаинтригувани от евентуалното удоволствие, но очакващи МЪЖА, АКО Е МЪЖ, да знае къде ви сърби. Легнал си човека с жена в "положение безполезно", защо трябва да му е важно да ви е добре! Кой каквото си нарави сам, никой не може да му направи... С уважение, Една задоволена жена, нямала проблем с оргазма от първия секс нататк :)

Разгледах фейсбук профила на Наталия Кобилкина и сега всяка сутрин ми излизат нейните постове, които чета с интерес. В един от постовете си Кобилкина пише: "Повечето жени които идват при мен ме питат "Как да бъда щастилва?" Повечето мъже идват с въпроса "Как да я направя щастилива?" Момичета, не дърпайте чергата само към себе си за да се стоплите, а се приближете по- близо до човека който сте си избрали да бъде до вас. Така ще бъде топло и на двама ви...

Ако приоритетите на една жена и са в празненето, да си търси такива маже , има ги.

Сега ще преброим всички импотентни мъже наоколо.

проблема е че петар и е бил на сърце, а сегашния не чак толкова, така че проблема пак си идва от нея. всичко започва от главата

чети по горе

Няма фригидни жени, има некадърни мъже. За проблемите, да, определено съм съгласна - но, отново, да подчертаем дебело - те са проблеми на мъжа, не на жената. Мили мъже, едно да знаете - ако жената до вас не получава оргазъм и се чудите защо, да знаете, че е пордената деликатна, но не случила на мъж с възможности жена, която не иска да нарани най-ранимото у вас. Не може една жена да има проблем, след като е имала не един, не двама партньори, от които е получавала многократно изстрелване до небето, и с вас да се мъчи и нищо да не се получава. Тя обаче няма да ви каже - виж какво, с Петър ми ставаше по 5-6 пъти на веднъж, а при с теб никога. Последиците от това - дали ще ви смени, дали ще бъде с вас в случая нямат отношение по темата. Това е истината за съжаление, и вие, мъже трябва да я знаете.

Значи, дамите, вие не се усещате как се издавате и излагате с подобни изявления. Мъжът няма никаква отговорност за вашите секс проблеми и фригидност (това ви се внушава от вашия ментор Дявола!). Претенциите ви са нелепи! И ако не го разбирате, проблемът си е лично ваш. Осъзнайте се и не се излагайте. Така само се издавате , че сте безпомщни и зависими от чепа намъжа. и когато не го получавате изпадате в бяс и се чудите как да си отмъстите...А тези , които ви дърпат конците (казно по -просто Рогатия) ви подстрекават, а вие не се усещате.

Мъж,който може да напише това,не може да бъде Казанова!

няма неспособни мъже, има фригидни жени... Обзалагам се, че и сама не можеш да си доставиш оргазъм, камо ли с мъж! Съвет - опитай с приятелка, може да се получи :)))

Не си пъхай гагата между мъжете, ние не те броим за такъв, нито си чувал за оргазъм(зми), нито знаеш как да го/ги направиш.

В матрялчето не става дума за жени, които имат проблеми с определен партньор, а за жени, които имат, те самите проблем със секса. Тъй че освен да се чете, трябва и малко разбиране. Щото иначе не ти и трябва да четеш, ти си имаш универсален отговор за всичко - мъжете са виновни. Дано да си живееш добре така.

Колкото и минуси да слагате на Елла,това е истината.

И защо не си стоиш с Петър, ами отиваш при друг, след като ти е хубаво?!

пълно щастие няма.Петър е.е ама явно няма пари за прахосване или жилището му е малко,колата елементарна.Другия ги има всичките тия неща и ето ти сделката.Пък после къде бил оргазма.С такова мислене,ако жената заживее и с Петър след време и то кратко време оргазмът и оттам ще избяга

Да, сигурно е така... Ама как така с един и същи мъж (мен) една жена получава толкова силни оргазми, че не мога да си го мръдна в нея по време на оргазъм, друга иска постоянно секс, а останалите са пълни пръчки в леглото... Определено в мен е причината, 1001%!

Аз немам проблем. Винаги свършвам.

Айде бе! И защо тогава едни свъшват, та чак чаршафите мокри, други - както обикновено, а само някои май имат проблеми с това. А аз съм си все същият.

Еми, да си беше стояла при Петър, що се махна от него?