Оливия Уайлд роди момченце

Актьорската двойка Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис се сдоби с наследник, съобщи Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Оливия Уайлд роди момченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им е честито, но от къде са известни тези хора?В нито един корейски филм или сериал не съм ги видяла. :)

Оливия Уайлд има добра роля в "Д-р Хаус"

И защо трябва да се пише за всяка тъпа актриска, изиграла една роля в тъп сериал? Срути и се сградата! Идиотка!

Защо все такива засукани имена им дават на децата, бе?

И какво от това?

Душички :)

"Актьорската двойка Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис се сдоби с наследник, съобщи Контактмюзик." Те явно от Контактмюзик преди нея са разбрали. Тя си го постна на Туитър това, че и снимката е от там, но явно трябва да се спомене Контактмюзик.

Да им е живо и здраво :) Оливия е много красива жена!

Е па да са живи и здрави.

Да им е живо и здраво! И, така между другото, Оливия Уайлд е много по-красива и по-чаровна от обявената в съседната новина за "най-красива в света" Лупита Нещо-си. Ако изобщо има база за сравнение...

"Няма БАЗА за сравнение" се употребява, когато нещо или някой е уникален и няма с какво да го сравниш. При сравняване на два обекта, изразът е "Няма място за сравнение". Без лоши чувства )))

real_pleasure@

Признавам, неточно е. Имаш "+" от мен.

"оповести, че чака дете през октомври миналата година" Тука не е много ясно дали детето го чака да се появи през октомври или по скоро е оповестила през октомври, че чака дете.......... Ах,, що не съм ви аз редактор, да ви нашляпам по дупетата!

delly

Какво не Ви е ясно, при положение, че пише, че е родила, очевидно през октомври миналата година е оповестила, че очаква дете и ще роди през следващата година (т.е. сега).

Подредбата на думите НЕ е правилна. Получава се двусмислие. Правилната подредба трябва да е следната: оповести през октомври миналата година, че чака дете. Разбирате ли разликата? При вашия вариант се разбира съвсем друго от словореда.

Не може в сегашно време да оповестиш нещо, което ще се случи в бъдеще, което пък се пада в миналото. 30-годишната актриса оповести, че чака дете през октомври миналата година -> През октомври миналата година 30-годишната актриса оповести, че чака дете... Ето така вече става.