Натякванията на жените увреждат здравето на мъжа

Жените наистина могат да съкратят живота на мъжа с натякванията си, особено ако той е на средна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Натякванията на жените увреждат здравето на мъжа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жените правят всичко за мъжа и не мрънкат, стига той да е красив.

Ела да изгониш жена ми! ;D :D :D Тъпотии пишеш.

Досега, емпирично, се знаеше каква жена стои зад успелия мъж. Сега вече е научно доказано каква жена и къде (на главата му?) стои при неуспелия такъв.

Браво. Много точно казано. Имате + от мен. Малко неща са по жалки от мрънкащ и жалващ се мъж.

Сигурна ли сте, че репликата ви е към моето мнение!? Или едно си знаете, едно си баете, независимо кой какво казва.

Омъжена съм от 20 години и продължаваме със съпруга ми да се радваме на щастливи и хармонични взаимоотношения. Имам достатъчно наблюдения и на разпаднали се семейства, било то разведени, или семейства "за хората", но в действителност живеещи като съквартиранти, делящи общи сметки и разходи и грижи за децата.Не това е щастливият и успешен брак. Това, което мога да дам като съвет на младите е на първо място, когато искат да създадат семейство да са наясно какво искат и търсят. Първо трябва да си наясно със самия себе си, за да можеш да откриеш това, което търсиш. Семейният живот не е лесен, изисква много компромиси и силата да преминаваш през различни изпитания и устояваш на различни изкушения. Любовта е силата, която ви държи сплотени през всичките години. Затова най-важното, когато създавате семейство е наистина да има силна и истинска любов. Когато срещнете точната си половинка ще си гоните вашия свят и вашето бъдеще и изобщо няма да се интересувате от общото и всеобщото мнение. Ще споделя много верни разсъждения за брака, които не са мои, но напълно подкрепям: "Любовта пламва в миг, но после трябва да се поддържа. Тя е крехка. Иска грижи, внимание и търпимост. В този смисъл човек не би могъл да разчита само на късмет. Бракът е като да тръгнеш на дълъг път. Хубаво е да си настроен, че има неравности. Непредвидени спирки. Завои. И да сложиш в житейската раница търпение, чувство за хумор, толерантност, лудост и много любов. За да го превърнеш в приключение".

Блазя му на мъжа ти... Случил е на жена!

Иванчо реве на улицата, та се къса. Спира един чичко на улицата и го пита що така. - Мама нарече татко прасееее... и реве та се къса. Чичкото го успокоява - Е нищо, де случва се някой да си изтърве нервите... - Да, ама тате нарече мама паткаааа... и реве още по- силно - Нищо де, успокой се... - Как да се успокоя? Ми аз тогава какво съъъммм???

Кратък и ясен синтез на статията. Браво!

Очаквам следваща статия какво уврежда здравето на жените. Това мъжете ги изкарахте много нежни създания чувствителни към всичко и всичко им вреди. Да се надяваме че глупавите изследвания ще изкарат жените са по издръжливи и да не се увреждат от вдетеняването, непукизма, протакането, честоти излизане с приятели, вдигнатите пред тела крака и пълната абдикация от каквито и да е семейни задължения дори свързани с децата от страна на мъжете си. Как да е да са ни живи и здрави мъжете освен да ги обгрижваме както децата ще внимаваме да не ги травмираме с непрекъснати молби поправи това поправи онова, вземи детето за да сготвя и от този сорт. Все пак за да не ми се карате уточнявам, моите доходи са по високи от тези на съпруга ми и това изобщо няма никакво значение. Но пък и никога не ми се е налагало да му мрънка и моля да свърши нещо мъжко, както и не съм имала против излизания с приятели защото го прави умерено както и със неговите си хобита и занимания. Тъй че горе долу мисля не си вредим на здравето в това отношение. Мисля че голяма част от средностатистическите семейства са така. Всъщност проблема не е толкова в жените, а в това че двама души като са често заедно, в един момент уж приели някакви недостатъци, не издържат и започват да се дразнят и издребняват. То и мъж с мъж (нали има и такива) да живее ще е така.

Там дето има съгласие и куршум (олово) по вода плава. Според Иванчо и кафето. Каквото повикало, такова се и обадило.

Има и други сутуации: мъжът готви, а през това време жена му мърмори да гледа детето, че да си починела ...

Ами за това е подходящ един виц. Не го помня в точност но горе долу така звучи: Гледа един човек всеки ден съседа му рано рано простира прането. Не издържал и го попитал накрая: -Съседе защо ти всяка сутрин простираш прането, ами жена ти къде е ? - Жената ми спи.- му отговорил съседа. - Защо не спиш ти? - А аз спах докато се жених. Та дори не разбирам що за мъже са тези дето се оплакват от тормоза на жените си. Физически мъжа е по силен, няма как жена да го малтритира физически. Ако психически го тормози или я чувства такова бреме има едно нещо наречено раздяла. Дори с риск да не си непрекъснато с децата си (то е хубаво да си ги създал с жена с която се разбираш, а не просто защото трябва) по добре така отколкото да се тормозиш, а и децата се тормозят ежедневнно от дрязги.

Къде ги има тези мъже? Че тук трябва с лупа да ги търсиш ...

Виж тии, колко минуси са ти сложили - мъжете ги е явно страх от независими жени със собствено мнение. Особено нашите си, "чувствителни" балкански субекти.

еее, не :))))) под тая тъпа статия такива весели коментари, гледам и не вярвам на ушите си :))))))) Пишете още и ми правете шоу, заливате ме от смях честно :)))

Ей, тези жени???!!! Аз работя повече от жена си, получавам двойно повече, помагам в къщи с готвене, чистене и прочие, ремонтирам и т.н., помагам и с домашните на децата и какво получавам...??? Често мрънкане, натяквания, караници, обиди, а от време на време и побоища. А реша ли да се защитя, съм насилник! И престанах да вярвам на жените, че са малтретирани и т.н. Най-вероятно са пекалили с психическия тормоз!!!

Вземам те веднага и няма да ти мрънкам, само ще те глезя :)

Dobromir Dimitrow

Сори, вече не вярвам на жените!

Добре де, ако е така както казваш, защо не се разведете? Като няма любов и разбирателство, всеки да си поема пътя. Ама в България народа плаща данък обществено мнение и търпи с години "заради децата" или заради "какво ще кажат хората". И това се отнася както за мъжете, така и за жените.

До Лили, Питаща, Лейди Мрън-мрън и още някой пачи За кой ли път се убеждавам, че няма нужда да отглеждаш крава в кухнята си, когато просто продават мляко в магазина. Определено излиза по- евтино, разнообразно, а и по- професионално в сравнение с това някоя дропла да ти се обеси на врата правейки си тънки сметки за това което имаш, а после да ти търси кусури и да ти мърмори че си имал бирено коремче, или че не оправдаваш надеждите и откъм заплата. Уви, старият виц за шкембелиите женени мъже е много прав Надниквам в леглото и като видя какво има там и къде че къде при хладилника... Зададохте ли си въпроса как изглеждате вие в очите на мъжете си с вечните си мръкания, натяквания и мърмореници? И ако с това ви поведение мъжете ви ви търпят, то е защото навярно въпреки всичко ви обичат. Уважете ги и вие. Задавали ли сте си въпроса че без вас в дългосрочен план мъжете ви може да са имали и по- добри възможности да се развият и като кариера и финансово, но са избрали вас, а не кариерата и парите? Поне аз съм така и сега неглежиран и омрънкан определено съжалявам за пропуснатите си възможности, а сега вече и никой не ми ги дава. Слава Богу че далеч не всички жени са като мрънкащите тука. Има и винаги са ме кефили и винаги съм уважавл Огън момичета-та. Те са тия когато ако воюваш с целия свят (метафорично казано) ще ти подават патрони и ще ти превързват раните. Те заслужават уважение и цветя всеки ден...

На фона на обрисувания пейзаж, прдставте си следната картина: Прибираш се от работа колкото уморен, толкова и втикясан, носиш си домашно на лаптопа, заварваш почистени продукти за вечеря ( нещо като комплект направи си сам ) и бележка Умий чиниите (ама те са останали от вчера на упчина в мивката), аз съм на медитация А от дистанционното на телевизора придобиваш бегла представа какво е правила избранницата на сърцето ти поне в част от деня. И това мило същество има и наглостта да ти мрънка...

Абе явно ти си от мрънкалата. Типичният балканец с много претенции и нищо което да предложи в замяна. Позната ситуация. Единственият начин да задържите жена е тя да е материално зависима от вас. Защото никоя независима, свободна жена няма да ви се върже.

А мъжете могат да увредят здравето на жените с непукизма си.

не знам защо Природата го е направила така, но ние мъжете сме готови да помогнем на всяка една жена в нужда... в същото време, женичките ни искат да сме им вярни! това е адски трудно! предлагам, женичките ни да проведат диалог с Природата! и двете са от женски род. ще се разберат! а ние, мъжете, да бъдем оставени на мира, докато не се уточнят жените и Природата, като ни оставят да правим това, за което сме създадени - размножаване и ядене...

Верно, така е. Напоследък някак си във фейсбука ми се появиха всички постове на сексоложката Наталия Кобилкина. Аз фейсбука иначе не го ползвам, щото няма за какво, но откакто се появиха нейните постове влизам редовно да ги чета... Та тя много често обръща внимание на факта че мъжете са много по- добре настроени към жените. Тя им се възхищава за това и с коментарите си се опитва да накара жените иомичетата да оценят факта. Уважете я, прочетете какво пише тя. Ще ви впечатли с женските си разсъждения. Не е трудно да я откриете във фейсбук или с търсачката. Господ здраве да й дава, та да шлифова в диаманти камъчетата които сме си избрали за жени...

Наистина дори и да не научиш нещо ново от тази лъчезарна дама поне ще се заредиш с позитивизъм.

Оплакваш ли се че ти пълни фейса с постове?

Защо не се говори повече за мъжете, които натякват на жените си, че имат по-високи доходи от тях. Къде е признанието им за труда на жената след работа в къщи? Няма почивка, защото я чакат гладни гърла, капризни на това отгоре, чака я чистене, пране, гладене и куп други неща, че да бъде добра и в леглото. Защо не се говори за възрастните мъже, които харчат пари по млади мацки, а на тях нищо, че им се гади от такива старчета. Стига с това ухажване на мъжете от медиите. Жената продължава да е тази, която крепи семейството в името на децата. Не говоря, че има изключения, а за масата жени.

най-често парите са в центъра на раздорите между мъже и жени. това е доста глупаво, тъй като освен сред хората, парите НЕ СЪЩЕСТВУВАТ абсолютно никъде! направете си сами заключенията...

Точно заради това ми е смешно, когато жени протестират против домашното насилие, след като почти всяка упражнява психически тормоз над мъжа си!!!

Като нямаш пари и хубава кола ще психически тормоз. Все пак сте си го заслужили! За да поискаш - трябва да дадеш. В магазина за хляб - даваш пари. В къщи даваме секс и какво получаваме? Само истинските мъже а именно такива които могат да предложат нещо на жената спрямо това което тя предлага струват. Другото са просто прасенца с търбуси. Природата си казва думата - мрънкане!

Секса стока ли стана вече? На това се казва щастливи и искрени отношения. Честито на печелившите.

1. Ами , ако п........Ви беше на коляното , какво щеше да правите?. 2. За "Мерцедес"- краката на два без десет , а за джип на три без петнадесет. 3. и т.н.

Защо се събирате с мъже, които не понасяте? А после им мрънкате и сте недоволни? Мъже и жени има всякакви и не може всички да се поставят под общ знаменател.

Лиле, кака, изби рибата... Нямам думи, ама вЕрвай ми... Да, то любов ве4е по4ти няма, бракът е фантом, но...ти си с някого САМО заради парите, секса, колата и т.н. срещу отглеждане??? Ами то по добре с домашни помощници...

Dobromir Dimitrow

Каквото заслужавате, това и получавате! Аз винаги съм помагал в къщи, така съм научен, защото бяхме двама братя. Мога да чистя, да готвя, да пера(и на ръка), да гладя(дори по-добре) и т.н. Никога не съм клинчил от домашна работа. И аз не съм единствен! Но е в природата на жената да мрънка! Така че да не съм видял повече протести за няколко шамара, които много жени са заслужили! Нима психическия тормоз е по-маловажен от физическия! Само знаете да мрънкате и да се оплаквате, все мъжете Ви виновни, а Вие сте най-добрите!!!

Dobromir Dimitrow

Жени, които предлагат секс за облаги, как се наричат???

Не знам за жените, но натякванията на шефа са по-неприятни. Щото ти рефлектират и върху заплатата. Ей, тези медии докато не правят жените и мъжете кръвни врагове, няма да мирясат. Направо валят в последно време тези правокативни статии. Не искат нормални семейства и това е. Директива от висшите етажи на властта. Много са ми любопитна реакциите на разни асоциални хора по тези теми, членове на разни феминистки или гей организации. Можеш да събереш доста материал за психологически анализ. После ще се окаже че хъркането пречи на връзката. Възпитава се и се стимулира нетърпимост в индивидите към най-малкият дискомфорт. Душевен или физически. Така нужната агресия между хората расте

Ако някоя почне да ми"мели",излита със свръх светлинна!

Като хвърлиш топа на 70 и жена ти наследи имотите ще ги продаде, ще си направи козметични процедури и ще си хване истински мъж на 50. За кеф ще ти харчи частта от пенсията която получава от твоята за дъфки орбит за любовника й - истинският мъж който заслужава!

Лиле, тези животни не изкарват до 70, а на 50 се сдухват и после заминават при майките си на оня свят! Хаха, това не е толкова зле!

Една лека подробност- мъжът на 50 не търси дърти пъстърми , а млади агънца. Ако на 50г един мъж търси жена на възраст с пари , той мила е просто кавал . Ако това ти е представата за мъж за ожалване си , но ти си си виновна.

Еми така е. Като има за какво да мрънкаме - ще мрънкаме. Българският мъж заслужава да му се мрънка и това е така не е истински мъж. Каквото и да се говори малка част от мъжете в родината ни могат да си позволят да не им мрънкаме. Досега колкото и пъти да съм излезнала с мъжете, като платят сметката винаги ме гледат странно. Как да не им мрънкам после. Всеки истински мъж трябва да го прави без да се замисля грам и тогава няма да има мрънкане. Ние истинските български Жени мрънкаме на фалишивите българи мъже защото имат огромни кореми. Да имаш корем те прави по малко издръжлив в секса а и сравнено с други мъже които могат да си позволят да ходят на фитнес и изглеждат по-добре - те са истинските мъже. Така че то-тата от мъжки пол, това че карате голфове не ви прави мъже. Мъж сте когато може да си позволите да изглеждате добре, да карате лимузина, или да ви возят в лимузина - тогава ние жените ще мрънкаме по-малко. Жените мрънкат защото не са принцеси а трябва. Само принц може да ни накара да не мрънкаме. Истински мъже- принцове малко - клошари и батки - много!! Учете се от ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ!

Браво мила! Самата истина си е това! Ако караш S класа, имаш бицари, татуси, грижиш се за себе си и за жената до тебе, то тогава тя няма да мрънка. Мутрите това правят! Затова са толкова харесвани от истинските жени. А обикновенните мъжленца се опитват да им подражават но тъй като са обикновенни само подражават. Още по-жалкото е че някои кранти отричат това повдение. Според мен гроздето е кисело, а те самите са грозни и именно за това не се кефят на истински мъже. Ние жените обичаме истински мъже - тип мутира

вие двете да не сте Перничанки, та сте тоУкова интеУигентни ?

Истинските мъже са отговорни към себе си и другите, интелигентни и имат рицарско отношение към по слабите и беззащитните. Креативни и дейни. Не рядко с чувство за хумор. Тези качества не са присъщи на мъжа тип мутра. Той дори не е лошо момче, което се разбира като бунтар срещу някой норми в обществото и несправеливостта. Мурата е човек който налага волята си чрез сила и постига целите си с престъпни методи. Ако това е идеала за мъж на мутресите, дълбоко им съчувствам.

Евала за коментара, ашколсун, аферим, берекет версин ..

Ами ще мрънкаме много ясно! На вас мъжете няма угодия... Ние трябва да готвим, чистим, перем, да ви удовлетворяваме по всякакъв начин, а вие не стига, че не правите нищо, ами не ни и задоволявате като хората! Не можете да очаквате да правим всичко за вас, а вие да си хващате любовници и тях да задоволявате!!! Ще мрънкаме колкото искаме! Станете истински мъже и тогава само ще ви обичаме и глезим. До тогава получавате мрънкане за чорапите по пода, гащите на дръжката на банята, неизхвърления боклук и " колежката ", с която работите до късно!

Така е мило. Хващаш го твоя глиган и се развеждаш с него, преди това го ошушкваш до последната риза. Щом имаш дете от него значи ще те остави в апартамента защото така е по закон. Остави го да си мисли че е истински мъж. На тебе ти трябва някой готин, който да те гледа и да те цени. Свинете са само за разплод. Истинските мъже ги познаваш по костюма и s-класата.

женицата е права. ние мъжете сме егоистични прасета. аз например имам желанието (и възможностите) да оплодя 1/2 от софия. а иначе обичам жена си... какво да направя? природа...

Публикувала съм това и преди, пиша го пак. Това не са мои мисли, но ме впечатлиха и ги запазих. а ето и обещаното следващо четиво: Скъпи примерни жени, добри домакини, грижливи майки, трудолюбиви пчелички ! 1. Вероятно вие дори не подозирате, че в живота на вашия мъж съществувам аз- другата жена. Възможно е още да ме няма, но скоро ще се появя. Повярвайте ми, аз не преследвам именно вашия мъж, самите ВИЕ го тласкате в моите обиятия. Аз съм самотна, нуждая се от топлина и ласка, затова ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ! Продължавайте да правите това, което правите сега и аз никога няма да остана сама. Аз не съм нито по-красива, нито по-млада от вас, но на него му е хубаво с мен. Възможно е дори да заема мястото ви, макар че мъжете са много консервативни в навиците си. 2. Според мен мъжът ви не е толкова лош. Или поне не толкова лош, че да му го натяквате постоянно. Затова аз няма да засягам неговото самочувствие и да му казвам, че е неудачник, идиот, мързелив, извратен, мръсно животно и т.н., а вие мили дами ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ! 3. Според мен вашият мъж има много достойнства. Някога вие също сте мислили така, иначе нямаше да го изберете. Сега не мислите, че е нужно да си спомняте колко е умен, красив, силен, мъжествен, внимателен, обаятелен, секси: ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ! А аз ще му казвам: Колко си умен, при всеки удобен случай, при това напълно искрено. Аз наистина така мисля и ми е приятно да му го казвам. 4. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ да носите в къщи пеньоари, раздърпани анцузи, продължавайте да носите халати, редувайки се с майка си, посрещайте го с престилка с всевъзможни петна. И аз ще го побъркам с едни обикновени дънки и бяла блузка. Вие си купувате тоалети, за да се харесате на мъжа си ? Хващам бас, че той ги вижда само в гардероба! Та вие толкова бързате да се преоблечете, като се върнете в къщи

5. Вашият мъж изобщо не е мръсно животно. Той просто харесва секса. И той иска да го прави с вас, което трябва да ви радва. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ да се отнасяте към секса, като към досадно домашно задължение. Съгласявайте се с неохота и само като награда за добро поведение от негова страна. Покажете му, че секса за вас е само излишно натоварване и че повече от всичко на света вие искате да спите. Казвайте, че сте уморени, че ви боли глава, накарайте го да се моли за това, заради което сте заживели заедно. А аз ще му покажа, колко ме възбужда, колко го искам, колко много ми е необходимо неговото мъжко достойнство, с което той така се гордее. 6. Вашият мъж не е извратен, даже когато остава след работа в офиса да гледа порносайтове. Може би някога той ви е молил да облечете черно бельо или жартиери. Може би вие сте се обидили, обвинили сте го в низки страсти и сте избягали разплакани. ПРО-ДЪЛ-ЖА-ВАЙ-ТЕ ! А аз никога няма да изпусна случай да си купя нещо секси, даже ако трябва да се откажа от удобните дрехи. И ще го обличам, не за да го поразя, а защото ми харесва как изглеждам. Аз съм секси, по дяволите! 7. Мили дами, вашият мъж се мие достатъчно често и се надявам, че не е болен от нищо. И ако можете да се целувате с него, то защо да не можете да отделите специално внимание на неговата главна гордост ? Повярвайте, няма нужда в най-сублимния момент да го питате дали е измил малкия си приятел? Нали той не ви пита, дали сте си мила зъбите, преди да ви целуне? А всъщност ПРО ДЪЛ ЖА ВАЙ ТЕ! Едва ли съзнавате какъв удар нанасяте по неговото достойнство, като проявявате излишна гнусливост. Но така АЗ имам повече възможности да му доставя удоволствие. Та АЗ го обичам.

Ма овцо, ти кой лъжеш, нито можете да готвите, нито можете да перете ( пералнята за 1000 лв пере и глади!), люпите семки като циганки по цял ден в парковете, гледате филми за малоумни и с 4000 претенции за компетентност и мнение по всички въпроси. Срам и Позор!

Баси, голямо дърляне по темата!... За мен си знам: С около 62 години съм съкратил живота си с тютюнопушене; С около 30 години с алкохол. Няма да ви кажа колко години със социализЪма. С демокрацията - знаете колко. От Софийския въздух - не ги смятам, щото още няма статистика за това. Колеги, комшии, шофьори и т.н. - между другото са и не ги смятам. Около 10 год. с държавна администрация. За жената - продължавам да ги смятам, ама как мислите?: Само жената ли се брои, или и всичките гаджета преди това? И като ударя чертата - тоя ник може утре да е свободен. Какво ви става, бе хора? Обичайте се и си гледайте живота! Поне малко позитивност деааа!

мъже и жени, какво се джавкате като малки палета? съединете се!:-)

Jeni

Ех тези мъже, за всичко си имат оправдание! Но ние си ги обичкаме и си се грижим за тях! А иначе без женското мрънкане от време на време- щеше да е скучно!

Ами разбира се че ще мрънкаме!? Кой ви каза че единия секс, дето не го правите и като хората не стига, ви помага в чистенето на чини, гледането на деца и изкарването на пари. Докато вие не почнете да ни гледате като писано яйце, да раждате, да кърмите, да сте красиви всеки път като ви погледнат, и като да намирате сили да продължите... тогава ще спрем да мрънкаме. Това е една абсолютно антифеминистка статия, която няма място в сериозен сайт като link. По коментарите си личи че читателите му са прости селяни които нямат пари да си гледат жената и после се чудят защо им мрънка! Плащайте сметките, чукайте ни, гледайте си децата, плащайте ни пластичните операции, правете ни комплименти, дръжте се с нас като с принцеси защото го заслужавате. Само тогава може да си помислим да спрем да ви мрънкаме. Даже и това не е причина защото няма нищо по задоволяващо от това да видиш как мъжете са безсилни да се противопоставят на претенциите на една жена!

Още една фрустрирана...С характера, който прозира зад този дъъълъг коментар - заслужавате си описания от вас тип мъж. По тоя начин "you destroy only one house", ако ме разбирате

А задавала ли си си въпроса, ако аз раждам, готвя, пера, гледам деца и всичо останало, за какъв чеп би ми била такава като тебе? Да ми мазърка на главата, да миткосва еманципирано, да не пипва нищо и да има още претенции ли? Аре нЕма нужда!

по-силно потвърждение за написаното в статията май няма в коментарите; жалко! и тази възможност да се разгледа мрънкането като неуспешен подход за нужна промяна и в двете страни се пропилява; даааа, жената се превръща в мъж, мъжът си остава дете на майка си, а децата се превръщат във възрастни; първите да си носят последствията, но децата какво са виновни

За това чукам кучки,без да съм обвързан!

Ковро, съвземи се !!!

Говориш, че статията била антифеминистка, а се държиш като такава, каквато феминистките презират най-много. Засрами се.

Цитирам една жена, която си е изказала мнението за мъжете в коментарите по-долу: "Тия нещастници не разбраха, че са нужни само докато се отгледа поколението!" Уважаеми мъже, до кога ще търпите да ви третират като банкомати и банки за сперма? С това женско отношение, САМО ЛУД се обвързва сериозно/жени на днешно време и прави деца. Stay single and enjoy the life.

Не е нужно да си single, просто е добре да си намериш нормален мъж/жена...Аз съм омъжена и си обичам и гледам мъжа:), ама той ме оценява. И никой не мрънка, решаваме проблемите с нормален разговор, без натякване и сръдни

Само не ми е ясно това: ех, Светле към кого е насочено??? Тук никоя Светла не е писала преди мен сега. Нещо сте се объркали май? Иначе коментарът ви е смислен. Просто ми стана странен този ник.

Ало,Възмутения! Ти от метафори не разбираш ли? Защо смяташ, че някой ви е умрял за парите само? Тц, тц, тц, какво елементарно мислене, но нямам време да се обяснявам на хора на ниво "чехълче"!

Кое е метафората по-точно? "Тия нещастници" или "са нужни само докато се отгледа поколението". На мен ми е ясно, че повечето жени гледат по този начин на мъжете, но не биха си го признали в прав текст. Време е мъжете да ви кажат майната ви, и да живеят живота си така, както намерят за добре :) А това вас най- ви дразни! :) Когато един мъж е свободен и прави каквото намери за добре са самият него. Пукате от яд.

Така е, в САЩ модата е да има все по-малко бракове. Белите мъже там търсят азиатки, тъй-като белите жени не са в час.

Имам познат, който живее от доста време в САЩ. Като го питам няма ли да си хване някоя американка, той казва, че тия са животни, и само луд би създал семейство с американка.

Да, така е, защото след като им се тегли по един бой на азиатките, за благодарност насилникът получава и свирка - така са научени от майките си и това им е в гена.

Или може би щото са научени на взаимно уважение? И стига сте говорили за бой, повечето мъже НЕ бият половинките си. Това е тъпа пропаганда.

А добър ден. Проверете статистиката - средната продължителност на живот при мъжете и жените преди 100 години и днес. Вижте как разликата между тази на жените и мъжете се е увеличила драстично. Днешните жени са непоносими. А уж еманципирани, но ще ти надуе главата да смениш изгорялата крушка. Щото тя е инвалид, но на приказки са големи. Радвайте се на живота и роб на жена никога не ставайте! 50% от браковете завършват с развод, като 75% от тях са инициирани от жената. По последни данни жените изневеряват повече от мъжете. В днешно време е по-добре да си сингъл, да си гледаш живота, кариерата, хобитата и приятелите, отколкото да се занимаваш с няква сополанка.

Ами това което си написал може да важи със същата сила и за жените! В много случаи е по-добре да си сама, отколкото с някой мързелив некадърник с претенции.

В кръга на майтапа,ще припомня старая виц или по точно "умна мисъл" - на руска кола вратата и на жената устата,се затварят с удар!Дебело подчертавам,че това никога не трябва да става,но има такивааа жениии,че и това им е малко!Истината е че без жени не можем - да са живи,здрави и обичани!!!

"Истината е че без жени не можем" Може, може. Просто социалната стигма е такава, че ако не си обвързан те гледат с лошо око. Но това постепенно се променя. На мъжете все повече им писва, и бягат от каквито и да е сериозни връзки.

От двама идиоти не си прави извод!!!Във всяко стадо има мърша!

Тази сентенция завършва доста зле за мъжа, така че да не обобщаваме! Вие не сте фактор и ако не служите както трябва, сте извън борда! Анадъ му?

Тази сентенция НЕ свършва зле за мъжа, защото свършва точно така, както е цитирана. А ти внимавай да не ти покажат червен картон, че няма да намериш на кого да мрънкаш!

До "Бабет-нерегистриран" - искам да знаеш,че от над десет години съм регистрирана в различни сайтове,като "бабет" и сега съм леко изненадана,като чета мнение на ..."Бабет"...Е,аз нямам навика да ползвам израза "анадън му" :)))) и другоро,което е по-важно е,че съм наистина "бабет" (на 64 години съм)...

Мъжът седи в кухнята и тихо си похапва кисело мляко, току-що купено от магазина. Влиза жена му, вижда това безобразие и пита: - Ти какво ядеш, мляко ли? Защо не го остави за детето? Мъжът без да помръдне отговаря: - Има и за него! - и продължава да си хапва. - Ами ако и аз искам?! - Отвори хладилника, там има и за теб! - Ами мама? Тя не е ли човек? На нея няма ли да й се прииска млечице?! Мъжът се обръща, поглежда съпругата си и натъртено произнася: - Купил съм за всички! - и се заема отново с млякото. Секунда пауза и жената изкрещява: - Защо си похарчил толкова пари?!?

Мои близки - мъжът все болен от сърце, жена му го щадеше и за съжаление тя си умря, а хленчещия си живее сега живот по градинките с бабичките.

Твоето е някакво изключение, което само потвърждава правилото. А именно: Умря на болната жена мъжа и! И ако не знаеш, ще те"открехна" - жените живеят средно окло 7 години по-дълго от мъжете. Така че не давай изключения за пример!

И поради тази причина идеалната двойка била мъжът да е със 7 години по-млад от жената. :)

Има една стара приказка: На болният мъж му умря жената... :-)

най-накрая някой да го каже. Само който не е живял с вечно мрънкаща, вечно недоволна и неблагодарна превземка не знае за какво иде реч. (пример от оня ден - "как може да харесваш снимките на Силвия във Фейсбук, а моите не? Не знаеш ли, че не си говоря с тая пачавра?")

В отговор на wise guy: Българските мъже (говоря принципно, изключения има, разбира се ) са много неблагодарни към слугинството труда на жената вкъщи, а пък в натякването и мрънкането надминават отвсякъде жените... Те съкращават в много по-голяма степен живота не жените, отколкото обратното. То мързел, то алкохол, то насилие и физическо и психическо, то патриархат, пък ти от какво се оплакваш ... :)

Аз от такъв в момента съм с тиреотоксикоза. Вечно недоволен, вечно мрънка, вечно съм му виновна. Настройва децата срещу мен, звери ми се на всяка дума, обижда ме с повод и без повод, при това в присъствието на децата. Това не може да се разкаже, трябва да се види.

Е какво има да са благодарни, ако някой доброволно се е обърнал на робиня, всеки го приема за даденост, нормална реакция...Въпросът е как се се изкорени ориенталкия манталитет на много българи-жената прави всичко в къщи и гледа децата, а мъжа носи парите, пие и е..бе, е! Кой ви е крив, че го допускате...

Да ме извиняват повечето от жените, но ние наистина много говорим и често раздаваме дори заповеди: "ИзчистИ с прахосмукачката", "ИзхвърлИ боклука", "ИзлЕзни с детето на разходка" или "10 пъти ти казах ... еди какво си...., а ти не ме чуваш". Посочвам примери от ежедневието, но те далеч не са единствени. Когато има партньорство, има и равнопоставеност. Както не обичам някой да ми "пили и натяква" за нещо, така и не си позволявам да наставлявам половинката ми. Друг е въпросът, че ако толкова много имам желание нещо да се случи сега и веднага, има безкрайни начини, по които "Хем агнето да е цяло, хем вълкът сит" :)

Ще се омъжите ли за мен, Прекрасна?

:) Само, ако не хъркате нощем и изстисквате тубичката с паста за зъби правилно (така, както мама ме е учила)! :D Пожелавам Ви да срещнете (ако още не сте) и оцените жената, която ще е Прекрасна единствено и само за Вас! Съвместният живот и/или бракът е повече "Даване" и по-малко "Искам". Когато успеем да превъзмогнем егото си и собствените си желания и оценим качествата (дори и негативите) на човека до нас и не го третираме като даденост, тогава ще намерим хармония и няма да са необходими "Натяквания". "Не питай старило - питай патило" ;)

Абе, тая статия е за балъци! Един мъж трябва да знае как се затваря женска уста. Лафа съм го чул от един бивш кандидат-тъст: "Уста на жена се затваря като врата на Москвич - с рязък и плътен удар".

Горката тази дето ти е жена и ли която ще ти бъде ...

добре е да знаеш и как се третира домашен насилник, като този, когото описваш и на когото се възхщаваш очевидно? тук където живея - направо арест а после може и съд с присъда. а в българско явно нямате проблем да си пребивате жените. интересно, дали го правите и с маиките и дъщерите ви. сигурно... какво би ви попречило, възпитание ли, култура ли, манталитета ли полу-ориенталски?!

Абсолютни идиоти са тук, но пък имат най-красивите рога на света и живеят двойно по-малко от нас! Като ги гътнем - ооооо, кефффф! По здрав от веселата вдовица:)

Понякога имат нужда от натякване, иначе не се сещат за нищо. Ако не натякваш, всички отговорности се стоварват на твоята глава. Ама как ги изкарвате - крехки и нежни същества, а уж били силния пол, хах!

знаете ли какво значи думата "натякване"? Изработваш си механизъм да игнорираш натякването. Едно е да кажеш, да обсъдиш, да комуникираш, а друго да натякваш...Ако разберете разликата ще живеете още 100 щастливи години в мъжа си

горките мъже да ги ужалиш, а колко жени влизат в болница от побой от мъжете им? Докога ще се търпи агресията от мъже към жени питам аз? Един ден се надявам да има закони за химическа кастрация на всеки мъж посегнал на жена.

Браво за коментара. Подкрепям напълно. Да вземем и на ръце да ги носим...

Продават тапи за уши.

Жените живеят по-дълго от мъжете, защото не им се налага да живеят с други жени.

Що за сексистка тъпотия. По същия начин натякванията на мъжете вредят на здравето на жените. Моят е като свекърва, върви и мрънка все нещо по мен, все за нещо съм виновна...

Абе, дир-а, днес рубриката Лайф - едно към едно преписахте някои от статийките от вчерашния дейли мейл, а? Копи - Транслейт - Пейст

Спаси мъж! Мрънкай на дърво!

не ползвай тоалетна хартия - спаси гора !

А натякванията и терора от моя мъж - австриец ме докараха до деприсии и алкохол и какво ли още не - оказа се, че е и стерилен и гадняр и безобразник в ангелска външност, разведох се, не издържах, и сега пак на мен лошо ми се пише, дано да му се върне! Такъв рафиниран мъчител няма! Няма! Пазете се от чужденци!

Га яде австрииските кифтета беше хубу нали....

Не кифтета, а вурст!

И обратното се случва - има доста мъже "под чехъл" с тоталитарно властни и агресивни жени, за това се говори в статията... Ярък пример е филмовата звезда Сър Роджър Мур, играл ролята на Джеймс Бонд 007 и "lady killer"... Едно е на екрана, друго в живота - Роджър Мур е бил жертва на домашно насилие и е бил бит от първите си две жени Doorn van Steyn и Dorothy Squires (съответно 6 и 13 години по-големи от него)...

Аз пък не съм забелязала мъжете да са "особено притеснени и уязвими" от женските натяквания както пише тук. Не съм забелязала да са притеснени и от каквото и да е било друго :)

А въобще нещо забелязала ли си?

Предполагам, че натякванията на мъжете действат положително на жените.

Натякванията на мъжете увреждат здравето на жените. И, кво ся?

Ясно е, че е така от край време! От тук средната продължителност на живота на мъжете е съкратена, спрямо тази на жените! Абсолютно!!! ;)

А непрекъснатото скимтене и тръшкане, че не са им угодили на тия нещастници-това не увреждали здравето на жените, а!?!? Стига с тия лигльовци-нали били уж силен пол! Смешки!

Ами, че смей се! Смехът е на здравe и за психиката и за организма. Удължава живота! :) По-добре се смей, а не се тръшкай, че ви се тръшкаме :P

sweetheart, статията е писана за такива като тебе.

натякванията на жените увреждат здравето и на децата, и на други жени наоколо, а мъжете изобщо не мога да си представя как издържат