Избраха новата Царица Роза в Казанлък

Казанлък избра Гергана Петрова за 46-тата Царица Роза.

Обратно в новината

Коментари - Избраха новата Царица Роза в Казанлък | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като, че ли най-хубава от всички през годините бе Лора Георгиева. Иначе това момиче е симпатично с невинно излъчване.

Преди 3 години избраха поне според мен най-хубавата Царица Роза. Милена се казваше не помня фамилия. Впечатли ма не само с финес, но и страхотен изказ и поведение. И когато предаде короната на следващата Симона - лъсна фрапантната разлика между двете. За новата нито хубаво нито лошо, не ме впечатли даде супер тъп отговор на въпроса, който и зададоха- втората подгласничка Бетина беше по- добре

Еййй, тоя Сърменов няма наяждане бе. Навсякъде се бута.

Браво, добре казана реч....другарко Петрова!

на мен не ми харесва...но всеки си има вкус де

двете подгласнички на последната снимка са много по-красиви от това невзрачно девойче, което са избрали

изобщо няма необходимите правилни черти на лицето -с малки очи с паднали над тях покриващи ги клепачи - тесни и дръпнати очи ,и големи безформени бузи -типично азиатско излъчване -само едно обикновено свежо девойче -нищо повече

наистина това не може да се нарече красавица

Англичаните ,както винаги ще вкусят първи от свежите български ябълки и розова ракия.

е Царица Роза тази година. Естествена, а изглежда и интелигентна. Нека са щастливи всички деца на красивия Казанлък и на България!

Водещата с микрофона е КРАЛИЦАТА на розата и всичко друго покрай розичките !!

На нея ще и сложа един микрофон между циците да ми попее....

защо ми скрихте коментара като нямаше никаква обидна дума в него .ЦЕНЗУРА В ДИРА

Хубавица е с удоволствие бих целунал розата и.

Успех на новата царица,много е красива,да е жива и здрава!

Все хубави момичета от тоя край. То и оттам идва името му от турски - кизанлар, значи хубави бели момичета.

Преданията говорят, че през 15 век минал султан Мурад I през Казанлък. При вида на красивата местност и посрещачите облечени с бели роби, той успял само да възкликне: "Акче Казанлар!", което буквално означава "бели момичета". От там и идва името на града ни - Казанлък.

А какво ще кажете за пътешественика Евлия Челеби,пътеписите на когот не са легенда?Когато той минавал през Казанлък бил посрещнат от множество деца и ......т.н.Но това са подробности,иначе царицата е подходяща!

ах каква разцъфнала роза! браво! прииска ми се да ме убоде...:-)

8, 10, 19 - красиви, нежни, прелестни девойки! Тази миска... много биха и се радвали на село - мощна мома, нито една нива няма да я уплаши! Лизната по челото, наляла бедър, то за мотика - талия не трябва... чар = 0, но... Ай плюйте, но се замислете, по какво се заглеждате и дали изглежда така!

какво пък красиво видяхте в това селско девойче с малки клепнали очички и големи бузи ,типична селянка приличаща на земноводно-там на снимката има по-хубави от нея с по-изразителни и изящни черти на лицето

прилича на китайка и азиатка въобще не носи славянската и българската хубост

Всяка година се избира АБИТУРИЕНТКА(от желаещите да участват по собствено желание) по хубост и ИНТЕЛЕКТ съчетани заедно...

Викаш Глория и Катрин Вачева са НАЙ - хубавите? Чиба, селяк!

браво за избора,естественно красиво младо момиче,добре че не се подвеждат и не са избрали кифлата с гъзерите и силикона,тя става за конкурс мис родилка или нещо подобно...

Че кво и беше на старата?!

Като кажат на някой, че е роза, значи вече е склерозирало старче. Едно време бае ви Ганя Балканский що гюл изнасяше чрез алъш-вериш на Запа-а-ад, а сега - нищо и половина, каквото още го има, е на безценица, даже китайците и нашенска роза ще направят и отгледат, за да ни вземат бизнеса. Та, следващата година "Мис Роза" може вече и да е...китайка.

"нашата" роза е всъщност донесена от Сирия. Просто климатичните условия са и паснали жестоко тук. България продължава да е най-големият и най-качествен производител на розово масло в Света. Цената му миналата година беше 6000 евро на кг и се е изкупило абсолютно всичко.

да затова се казва роза дамаскина

Проф.Генчо Начев е сърдечен хирург, световно известен, като такъв, а не неврохирург.Явно не е познат в България!

Много хубаво момиче и миналата година беше много красива царица Роза, изобщо в този конкурс избират истински красавици за разлика от в тези за мис бг.

и аз това си помислих - че в тоя конкурс не съм видял празно избиране.

Дамата от снимка номер 5 е великолепната!!! Доста е чаровна, с малка талия и едни разкошни прасенца...

Много е красива, нежна и чаровна. Браво!

Красиво момиче, но ........ каква е тази кошмарна рокля! Спасете розата от това черно!!!!

Хубава, лъчезарна девойка са избрали, само дето клетвата, която е положила нещо не ми харесва. Това да живее в Казанлък само за 1 г. ли важи, докато предаде короната на следващата или завинаги?

Всяка година се избира една абитуриентка.Имаме страхотен празник на розата всяка година-заповядаите!Наи-много събития има последните три дни от празниците!

Готина е. Изненадвам се, че не са избрали поредния травестит.

Хубаво момиче, но що за клетва " да живея в Розовата долина"!... Ами ако се влюби и омъжи за мъж от друго място?...

Хайде стига с тоя Калин Сърменов. На всяка манджа мерудия. Няма ли млади хора, които да водят подобни мероприятия. Аман от тоя.

Шоубизнеса е като политиката. От 30 години все едни и същи муцуни.

Ей, най-сетне да изберат наистина естествено красиво момиче! Дано да не се подлъже да си развали хубостта със силиконови подплънки тук и там. Пожелавам и да е красива дълги години, и да се изучи подобаващо!

Хубаво момиче, свежо и естествено изглежда, ама тая клетва много насосана ми се вижда, каква загриженост и работа за Казанлък, като вече си е казала, че възнамерява да учи в Глазгоу. А замине ли веднъж - я камилата, я камиларя. Не че има нещо лошо, ама клетвата е патетична и излишна.

Казанлък просто изпраща на Глазгоу една от своите рози за да и се радва временно. Няма да се очудя ако, след като я видят, шотландците напълнят догодина Казанлък да разберат каквя е тая земя дето ражда такава хубост. Шегата на страна, но факта, че живея в чужбина ми помогна да засиля връзката си с бг стократно - първо преоценяваш какво е бг за теб, второ се отърсваш от ненужни клишета, трето интересуваш се от неща и факти, които ти убягват докато живееш в бг.

Съгласна съм

Има азиатско излъчване....