Игрите на открито в детството осигуряват защита срещу рак

Децата трябва да играят повече на открито в ранните си години, за да им се осигури защита срещу злокачествени заболявания по-късно в живота.

Обратно в новината

Коментари - Игрите на открито в детството осигуряват защита срещу рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората разбраха, че има епидемия от рак, а те го баламосват с глупости и не искат да кажат това, което пише в специализираните медицински списания - ракът се причинява от ракови вируси при срив на имунната система, предава се като заразна болест от човек на човек.

Това звучи твърде несериозно. Едва ли има някакви сериозни изследвания и резултати които да подкрепят тази теза. Играта навън предпазвала от рак. Едно време ние все навън киснехме ама имам доста познати които се борят с рака, някои не успяха. Иначе твърдо подкрепям децата всеки ден трябва да играят вън стига времето да го позволява. Най малкото защото така се движат, подобрява се социалните умения и се забавляват.

Какви "доказателства" има? Нагласена статистика от някой доктор-математик, решил че иска да докаже идеята си? Имам чувството, че 98% от изследванията на лекарите за това и онова са просто статистика и нагаждане. Може да открият специалност Математика и Медицина - за специалисти по изследванията.

Ами кажете го на всички младежи най-вече,тях ги интересува само цигарите,алкохола,дрогата,интернет,чалгата,как да приличат на тях,да си обръснат главите,за да изглеждат по-яки(една яка казарма ще им свърши работа)!!!Ако прекарваме всички навън,независимо на каква възраст сме,ще е най-добре!!!

Съгласен съм че е полезно, но не и срещу рак... Дядо ми от дете буквално е живеел на открито, а от рак почина...

от какъв рак е починал