Депресията е болест номер едно сред тийнейджърите

Депресията е главната причина за заболяване сред децата на възраст от 10 до 19 г.

Обратно в новината

Коментари - Депресията е болест номер едно сред тийнейджърите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

исках да ви помогна но модератора ми истри информацята ялко . на мен ми трябваха 4 години за да стигна до хомеопат спецялист.искам да помогна защото преживяването е нецовешко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мога да Ви дам имейл за връзка link Благодаря Ви много.

Да обяснят причините за тези депресии?! Ами в основата на такива депресии (сред млади хора) лежи липсата на перспеткива в житейски план. Не става дума за маткериалния фактор, а това, че младите не виждат смисъл да преслредвата някакви цели и да си струмят към нещо. Всъщност причинат не е в тях, а във времето в което живее днешното човечество. Свършиха илюзиите, виртуалнат реалност се разпада, а на нейно място няма каков да се предложи. Състемата се поддържа с разни техно джаджи, секс, туризъм (безцелно скитане), който трябва да прогони скуката,... и непрестанно излизащи нови модели коли, които да ангажират вниманието и мислите на младежта, но това е съвсем временно и не решава проблемите. На Зпада отдавна са в това положение, затова наркотиците са толкова разпространени там. Достигнат е предел и със сигурност нещо ще се случи, защото в такива ситуации автоматично влиа в сила защитен механизъм, който да рестартира , макар и временно, системата, за да се избегне пълен срив.

NIKAKVI PSIHIATRI ISTINATA E SAMO V HOMEOPATIATA. NO PRI DOBAR HOMEOPAT . I RZBERETE MNOGO E VAJ NO DVIJENIETO, OSOBENNO TICANETO.USPEH I ZDRAVE NA VSICKI.

Кажете добър в София за този проблем

Ами, ако само 10% от усилията да се вземат парите им (т.е. на родителите им) се насочат правилно, всичко ще е много по-добре.