Любовни фън шуй съвети

Древното китайско изкуство фън шуй предлага техники, чрез които любовта може да продължи вечно.

Обратно в новината

Коментари - Любовни фън шуй съвети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снаех си , че коментарите сте са трепач! евала! тука в сапада деаже и ние българите сагубваме сдравословния си зинизъм, скептизизъм и неуважение към другосемзите и почваме да им допускаме особеностите бес критика. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като цяло по силното желание за романтични отношения се засилва от привлекатен партньор, зае*ете розовите вази и си намерете човека.

Сега да поправим преводача защото не вярвам толкова непрофесионално да го е казал специялист по фЕНГ ШУИ. Feng Shui е древно изкуство за подреждане на дома с цел увеличаване на положителната енергия. По принцип южгозападната част на апартамента (къщата )е наречената - лубов и семейство) по Feng Shui принципите червения цвят и триъгълните предмети триябва да са преобладаващи, както и фигури на животни поставении по двойки. Но трябва да сме внимателни защото всеки човек в зависимост от годината на раждане има така нареченя куа номер. Според този номер хората са разделени на източен и западен вид. Ако си западен куа да можеш и е хубаво да подсилиш всички западно ориентирани ъгли на дома, но ако си източен куа номер(Kua number) е по хубаво и засилиш източните ъгли за дома.

и като дрискам сутрин и мноо негативи и енергии ме обграждат...това с червените цифри ме уби ма хахаха

Всичко е подчинено на сексуален инстинкт. Без него няма любов. Китаиските шменти капели са за китаиски дегенерати!

Фъй, какви коментари, от сърце се смях! Браво на авторите! Аз съм шунка, и за любов ми трябва фуй! С гълъби или с врани, с рози или домати, това няма значение. Важното е да има под юргана повече движение, и партньорът да не си лепи сополите по обратната страна на леглото. Това ми засилва либидото.

бесни глупости! и хората ги четат?!?

да бяха помислили поне малко преди да пишат тези глупости! за какви компютри говорим в древността, а може би някои са имали компютри още в каменната ера? нещастници .....

...забравяме да разговаряме откровено като партньори и очакваме на автопилот нещата в леглото да са прекрасни сега и завинаги. Уви, няма как да стане, трябва си внимание и грижа и за тази работа, любопитство, експеримент, изследователски дух:) За съжаление от стреса в ежедневието често не си обръщаме внимание, а и понякога приемаме "провалите" и там като голяма драма, вместо да ги погледнем и с чувство за хумор, все пак никой не е идеален по всяко време на денонощието:)

Няма вечна любов, това са пълни глупости, всичко е преходно, при някои двойки държи по-дълго, при други по-кратко, но като всяко хубаво нещо има своето начало и край. Повечето семейства се крепят единствено и само на децата. Само, който не е изживял дълъг брак може да си мсили подобни глупости. Розовите очила много бързо се свалят като се метнеш на въртележката брак.

Напротив, аз мисля, че именно любовта е вечна, а влюбването е преходно. Ако е било само влюбване след време нищо не остава, защото влюбването, тръпката и страстта са най-сладкият, но и най-кратък период. Ако след това премине в любов, тя се запазва завинаги, но се трансформира в обич, уважение, разбирателство и доверие. Или преминава в едни приятелски и партньорски хармонични взаимоотношения.Най-важно за мен след любовта е уважението. Не уважаваш ли и не зачиташ ли човека до теб няма начин да устоиш на изкушенията, които ще ти предложи живота. А по-млади, по-красиви и по-интересни хора винаги ще има. Важното е да цениш човека до теб и да не го приемаш за даденост. Ако искаш цял живот да тръпнеш няма как да стане. Тръпката изчезва първа. На мен ми се случвало да флиртувам понякога и се зареждам с много емоция, но никога не бих прекрачила границата. Един флирт също зарежда, не е нужно да изневеряваш. Защото една изневяра разбере ли се със сигурност ще се отрази зле на връзката и е вероятно да доведе до нейния край.

След 10 години, а дори и по-рано повечето хора си писват. Каквото и да сложиш в спалнята няма да помогне, защото човекът пак е един и същ до болка познат и омръзнал. Единственото спасение е да кръшкаш, така получаваш нужната тръпка и емоция от новото, непознатото, пеперудите в стомах пак пърхат. Човекът не е създаден да е моногамен. А и трябва да имаш емоции, освен от децата, за да се чувстваш отново жив. Иначе пълна и всепоглъщаща скукаааа е дългият съвместен живот с един човек...Ако ги няма изневерите трудно бих го издържала...

Скука е, защото за фъна си мислиш само за шуй...

Понякога пеперудите в стомаха излизат през г*за - народна мъдрост :)))

Скучно им е само на онези, които не се интересуват от нищо. Вземи прочети някоя хубава книга, иди с партньора си на кино, поговорете си, в края на краищата, и не само за децата, храната, политиката. На мен никога не ми е скучно, просто такава натура съм. И знам, че на партньора ми му е интересно с мен. А за леглото - не знам, там просто ми е хубаво.

Ние сме от 24 години заедно, с мъжа ми съм от 18 год., на 21 родих първото, на 24 второто си дете. След толкова години нито книга, нито кино помагат. Когато приятелките ми си живееха безгрижно младостта, аз учех, гледах деца и се въртях между печка, мивка и пералня. Угаждах на претенциозния си мъж, който претоплена манджа не ядеше и готвех всеки ден. Стараех се да бъда перфектната майка и домакиня и накрая за благодарност разбрах, че ми е изневерявал. Вкъщи нищо не пипваше, пълен готованец, каквито са повечето български мъже. Имам чувството, че и затова се женят да има кой да ги обслужва и обгрижва. Смятат, че жената е длъжна, ами не - не съм длъжна. Просто съм била млада и наивна. Сега да бях на онези години с този акъл. Мъжете са, както ги научиш в началото и колкото повече им угаждаш толкова повече ти се качват на главата и стават завършени егоисти. Сега да го видиш как си хапва яденето 2 пъти и дори му харесва, няма вече кой да му готви всеки ден, аз вече отделям време и за себе си. И аз съм човек, понякога е нужна здравословна доза егоизъм. Все още съм привлекателна жена, след която мъжете се обръщат. Мислиш ли, че след всичко това ми е интересно с този мъж и си лягам с него. Предпочитам това време да прекравам с друг мъж и нямам никакви угризения. На дъщерите ми съм им дала съвет, ако искат да ме слушат. Семейство и деца към 30, може и след това. Сега им време да учат,работят, пътуват и да се радват на младостта, безгрижието и свободата си. Време има за всичко и е добре човек да си го изживее, когато си му е времето. Нито една приятелка или колежка не се похвалила колко е щастлива и удовлетворена от брака си. Аз също бързо свалих розовите очила. Предполагам, че има мъже, които помагат, ценят и уважават жената до себе си, а не я приемат за даденост и прислуга. Но у нас те са много, много малко. Защо мислите повечето момичета вече не искат да се омъжват и отглагат това време, колкото се може повече. Защото знаят какво ги чака.

Мдааа.. полигамията е най-естественото нещо - докато на тебе ти пърхат пеперуди в гащите и ходиш като развързан - други мъже оплождат жена ти, естествено е да отглеждаш децата на други такива като тебе :)) Смешното е че ви казват "тате"!

само не разбрах защо му говориш в мъжки род, това по горе е писано от жена!!!!! цитат: "Ако ги няма изневерите трудно бих го издържала..."

Що говориш общи приказки, а не си дадеш мейла? Да си пишем за пеперуди...

Всичко което си написала е абсолютно точно и вярно... когато мирогледа ти се определя от азис и галена прифалена. Между другото тези "човечета" дават и доста добри рецепти за оправяне на положението - ти си сложи силиконец така да има - кило, кило и половина, пък мъжъ ти да си вземе на жипка тип бмв или пък ауди. Да видиш тогава как шъ съ върнат пипирудити.

А след дълъг брак,снимката на двойката гълъби в спалнята дали ще помогне?А за по-сигурно дали да не сложа две-една над мойта глава и една над съпружеската?

За да не навява религиозни мисли, под снимката трябва да пише: "Кацна ли ми пиленце!"

Толкова простотии на едно място да се съберат - авторът е самороден талант!

.. и кола да не го забиват в двора, а ...

Днеска тая статия ми оправи деня...Ще намина към 5 да се посмея още малко, защото очаквам отново коментари шедьоври!

И още: Добре е преди да си легне човек, да си събуе бутушите. Още по-добре ще е да си махне капата и чорапите Добре ще е и да не попръднува под юргана И т.н.

И никакво къпане поне 1 месец, той също не си сменя наполеонките. Така се запазва секс миризмата / аромата/.

Както е рекъл мъдрецът, "За любовен фън, трябва добър шуй!"

parvaty

ахахахах :))) точно това си помислих и аз!