Куинси Джоунс: Новият албум на Джако не струва

Куинси Джоунс разкритикува издадения посмъртно албум на Майкъл Джексън "Xscape", като заяви, че няма нищо общо с творчеството на изпълнителя.

Обратно в новината

Коментари - Куинси Джоунс: Новият албум на Джако не струва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джако ще си го премести в другия крачол.

Това са Куйнси Джоунс, Каунт Бейси, Джордж Бенсън, Джордж Дюк, Бари Уайт, Джоузеф Завинул, Били Ковъм, etc. Няма смисъл да продължаваме списъка, всичко е ясно. А тук - тук да продължават да си слушат съветско-българска естрада, чалга и анадолски кръшни ритми и кючеци. Кой за каквото е...... и не можеш го промени, то е до гроб.

Ти си много тъпо и ограничено същество. Мене пък ме кефят Слеър и Сепултура. Чалгар ли съм?

Не, ти си от изчезващ вид, за огромно мое съжаление... Тия чалги затриха и метълите! А колко много бяхме едно време... Амин, браточка, амин..

absoliuten

"А краставицата съдържа 90% вода". Това знаеш ли откъде е? От същото място, откъдето е твоята" българо-съветска" естрада, чалгата и т.н. от тебе змейове. На такива като тебе нещастници все нещо в БГ им е виновно.

Вярно е голяма помия.

Съгласна съм с Куинси...за съжаление е точно така..каквото и да правят немогат да "заместят "Майкъл...напротив...само опорочават това, което е оставил след себе си..

И аз съм съгласна! Пълна пародия е всичко. А това, че всички искали пари - не им ли стигат вече, и на семейството, и на адвокатите? Май колкото повече имат, толкова повече искат! Не оставят човека на мира дори и в гроба...

А Куинси не иска ли пари? Не е ли завел дело за 10 млн.? Защото не са му отчупили от питката, т. е. от новия албум? От тези пари се плаща издръжката от 8 млн. на децата между другото, отделно за Катрин, която се грижи за тях. И това ми било фенове...