Стоичков в клип на Джей Ло за Световното (видео)

Камата се включи във видео, посветено на Световното първенство по футбол в Бразилия.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков в клип на Джей Ло за Световното (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боклук, нали ?

vsi4ki zlobari! Pukaite ot zloba! Bati Ico si jivee jivota luksozen ! A vie 6te go gledate prez kriv makaron ha ha

Абе, говеда, когато в обора на Гейрена се роди муле, което да стане известно в цял свят, тогава мучете. А сега, просто се поклонете на Ицо - защото покрай него и България я знаят по всички континенти, и това е факт, който ви боде очите. Жалки говеда, смешни говеда, гадни говеда...

Така си е, цял свят видя що е българска простотия, селска наглост и арогантност. То не бяха побоища над журналисти, псувни, комбинации от три пръста и куп други изпълнения на циганина от Пловдивско.

Не е толкова за гордеене, че от него ни знаят, а е за жалост и срам, че само заради него ни знаят. Помисли. Ако Швейцария я знаеха само заради футболист, нямаше да е Швейцария. Вместо това няма нито един известен футболист от там, но интересно, че всички я значт на картата. И бизнесът, защото е в тройката по иновативност в света, и туристите, защото има най-силният туризъм в света, и банкерите, понеже там са най-големите тарикати в света, и любителите на шоколад, сирена... Момчета, много ограничено подхождате. Много са ви ниски целите. Ицо рита топка добре, но известността му не е онова, за което си мислите. Известен, че псувал на майка реферите... Я тига сте е гордели с Ицо, ами се залавяйте на работа да си оправим нацията, че сме в едни ицовски и балкански лайна затънали.

to4no selianite nerazbira6ti ozlobeni zavijdat na Iceto! Davai Ice ti si!!!

Талантлив и интелигентен си е Ицето, спор няма. Неслучайно е "Доктор хонорис кауза" на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" .

Rick

какув е смисала от иронята??? злобни булгари, нищо ново

А ти мосю мистър емигрант гастарбайтер, като се самодистанцираш от собствената ти народност, с какво мислиш че си по-добър от твойте сънародници в България, че така презрително използваш понятието "български"? А да те питам още нещо, ти Хамериканец ли се изживяваш,или бюргер ? А ? М ? Аре пий една студена вода и бЕгай да лягаш, че утре те чака тежко ежедневие, миене на чинии, лъскане на чепици,яко гърбене и дълбок слугинажски поклон в кръста.

samo v amerika Iceto go znaiat i v Anglia po-dobre ot Valeri primerno

Явно в България има доста примитивни форми на живот щом се радват като чуят за някой себеподобен.

Ицето може да не е интелигентен и изискан, но е талантлив и готин. А, тукашните, форумни ЕнтИлЕгенти и изискани са пълна отврат с претенциите си към него.

И ако това е повод за гордост, горко ни...

от ясно по ясно" че Ициту има талант:)

Защо не си гледате ..... всички които само плюете. Стоичков си е ИМЕ, ТАЛАНТ и много достоен човек. Заслужава да бъде признат, заслужава да се забавлява, заслужава да го снимат в клип със звезди от такава класа. Аз му пожелавам, не просто да го снимат в клип, а да направят няколко филма за него!!!!!

Че беше добър футболист е ясно ама за достоен човек - айде моля ти се

Селски идиот с огромно самочуствие, без реално покритие, с пари и изкривени представи. Може НА ВРЕМЕТО да е имал качества на добър футболист, но всичко спира до тук, от там нататък е едно огромно смръдливо говно. Ако ще не с Джей Ло да се снима, ами на куп с Мадона и Шакира - това е положението.Няма интелект и талант на треньор и мениджър като Франц Бекенбауер примерно, защото такива като Бекенбауер са велики и след активната им спортна дейност.

Ти пък кой си ти ве нещастник,кажи един човек на който да му пука за мнението ти,мишка...

И сега какво, това че на теб и на някой друг им харесва селския идиот, дай другомислещите едно противоположно мнение да не изкажат. Сбъркал си мястото и времето в което си се родил.

Ако Стоичков е "селски идиот с голямо самочувствие" в сравнение с Бекембауер, то кой си тогава ти в сравнение със Стоичков - най-много,ама най-много да си глист в изоставен селски нужник. А съществуваш ли изобщо. Бахти му мутациите.

хахаха:)) селяците как се засягат на селска чест и си удрят по едно рамо за подкрепа, споко колкото и да се пънеш да защитаваш селския идиот нито двамата ще поумнеете, нито селския идиот ще го оцени, камо ли да те овъзмезди

Rick

пeрфектно казано

Ей селяндур, преди да пърдиш по форумите вземи се ограмоти малко. Не е БекеМбауер а е БекеНбауер, то бива простотия ама твоето е уникум.

Смях, голям смях.

Питайте бе, цървули. (в началото на интервю за албански журналисти) "Не ме снимайте как излизам, а как влизам." (пред сградата на БФС); юли 2004 "За мен ловът е цяла церемония. За това обичам, като се убие животно, както по телевизията дават, да се свири нещо като химн." обяснява пред в. "Стандарт" страстта си към лова. Който играй, пичели, който ни играй, ни пичели (в ТВ реклама за неговите Бинго-зали) Който разбира от футбол, може да направи смени, който не разбира, да прави разбор след мача. (Вестник 24 Часа 6.09.2004) Това, което искам да кажа на всички българи е, че тези 20 000 лева, които ми ги искат бирниците, няма да им ги дам. (Радио Спорт; 3.08.2003) Който играе, получава контузии, който не играе, ще се удари в главата, ще се блъсне някъде (21.08.2003) Айн-цу-цвайн-цу-дрън (прогноза преди мача с Германия на световното първенство в САЩ през 1994 г., завършил 2:1 за България) "От всеки цървул трандафор не става."

БОКЛУК

Така ли се представяш винаги. Недей така! Все има нещо не толкова лошо в тебе, може би.

Rick

изказа се боклука

Браво на един българин, браво на Стоичков, избран е,защото не бълг.журналисти са го избирали на принципа да е задължително от Левски, не са го избирали затова,че е от герб,бсп или атака, БРАВО на Стоичков,не случайно е във вечната листа на 100-те....

МНОГО ТЪПО ВИДЕО С ИДИОТ

Че аз тебе не те видях там......

абе защо са поканили бат Ицо за създаването на клипа, а не някой "велик" българин?

Тая Дженифър Лопес хич не я бива, клипа ок, Стоичков ме кефи, ама нещо и мелодията не е заразителна - регетон - латино чалга. На предишното световно Шакира много ме изкефи и цяло лято си Уаках. Незнам, но Денифър ми е малко пошла. Шакира ме кефи адски и прави по-хубави песни.

Сега видях и на Шакира клипа за световното, много по-готин е и Шарика е супер. Дженифър много курвенски изглежда, пошло. Стоичков другия път да се снима при Шакира.

Че се снима ако го земе.

добре че е Стоичков та в САЩ да се сещат за нас,като кажеш на мексиканец от каде си,нема такъв дето веднага да не каже аааааСтойков ,,,Стойков най-големият.Знаят го в цяла латинска америка,там той е БОГ.

в цял свят обичат Стоичков ,а само някои завистливи,"интелигентни" българи го мразят.

Rick

живея в USA от 20 год, така е, всички знаят за Cтоичков

България на световното в Бразилия, благодарение на Камата! Супер и ....., респект Ице!

ХРИСТО, КАТО КОМЕНТИРАШ СВЕТОВНОТО КАЖИ И ЕДНА ДУМА ЗА НАШИТЕ ЮНОШИ. ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ! ЗА ДА ИМА НОВИ СТОИЧКОВ, ТУНЬО, ЕМО, ЛЕЧКОВ, БАЛЪКА И Т.Н. МАНИ ГИ ДРЕБНИТЕ ХОРИЦА...... НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ. ЗАТОВА ТЕ УВАЖАВАМ, ЧЕ НЕ СИ СЕ ИЗМЕТНАЛ..............

Изкефи ме максимално. Много сладко! Стоичков е фотогеничен и с готина усмивка. Браво! Радвам се и на завръщането на Рики Мартин. :))))

heiturite v foruma i v redakciata su6to! Kakuv primer?? Golem sram

не разбирам ... При 200 млн бразилци и милиони хубави, страхотни бразилки и със сигурност хиляди яки певачки - клипчето е със застарела лелка, изтъркан гайзер иии каймътъ --- но комент. А като ми се разпъшкат ония ми ти бразилки и викат едно ооо густосо и тн, еххх, това е умрела работа

...Рики,за да не получи някоя дузпа!Това на майтап, а клипът е ЖЕСТОК! БРАВО ИЦЕ!!!

Ицата свети, спор няма :)))

ахахахаххахахах!!!:-)))))) дааааааа!!!!:-))))

феноменален футболист и още по-феноменален глупак... да си беше траял и мълчал, нямаше никога да разберем за второто... футбола е до време. глупостта обикновенно е за цял живот обаче...

Истинско удоволствие е да гледаш клипа. Все пак и ние имаме участие на световното. СТОИЧКОВ е СТРАХОТЕННННН

машина !

Не просто световноизвестен футболист, а Велик такъв! Не просто играл за Барса, а футболист 1 на първият Дриймтим на Барса от началото на 90-те години, чиито стил все още изповядва и копира и днешния отбор на Барса! Хората явно още си спомнят за него по света и го канят да взземе участие в клиповете им! А вие плювачите - направете поне 1/1000 от това, което е направил Ицо в своята област и тогава коментирайте, мизерници!? Да си жив и здрав Ице!

браво

КАМАТА ОСТАВА ЕДНО ОТ НАЙ-ГЕНИАЛНИТЕ ЛИЦА ЗА БЪЛГАРИЯ! ДОРИ И ЧРЕЗ ТОЗИ КЛИП ХОРАТА ПО СВЕТА ЩЕ СЕ СЕТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ. ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА БЪДЕШ ТОЛКОВА ДИВ И ЗДРАВ! ОТ ЕДИН СЛАВИСТ НА 51Г.

Камата колкото и да се старае в този клип не може да бие Боби Михайлов по танци :):):) Върти Боби

Я! Кюрда! лелеееее....

изето го гледам секи ден по унивисион депортес! муи буеноо.аз сам левскар по рождение ама тои си енаи -звестня балгарин в америката ! яяяя :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Песента не е нищо особено, но клипа ще го гледам заради Ицката... Супер, браво, Ице! Гордеем се с теб!

Безвкусна боза, рекламираща агресия, миришеща на вкисналата пот на една разгонена дебелогъза латиноамериканска жена в критическа възраст. Някак ми е жал за нашия Ицо в цялата картинка. Това е всичко друго, но не и песен, която трябва да обединява и да вдъхновява спортен дух.

CBuHEnAC

Активия и Шакира са се справили по добре

от завист и злоба ще се праснете хаха

Що, от завис,т бе, не сме всички с жени свине, че да се радваме на дъртия целулитен гъз на ДжейЛоту!

че тоя простак си е ехтра за тоя клип!

простак е, но в областта си е от световна величина, а песента си е наистина боза и като музика и като участници и в идейно отношение най-вече - кич и простотия, нищо позитивно и спортсменско не се вижда

Добър футболист е бил но ми писна от всякъде да му гледам мутрата )

и понеже ти не искаш да го гледаш тои да откаже хонор от лопез? явно други хора искат да го гледат, не тебе.

най добрия на БЪЛГАРИЯ -ПОНЕ ДО СЕГА и най признатия български футболист по света

Добре се кълчи, но разбира се ако беше Боби Михайлов щеше да е в централния акцентъ на клипа :-)))

Правилно е да се каже че джей ло участва в клип със Стоичков.

Точно - всекиму според заслугите! Той е световномащабен, тя е регинална - друсането на този троен гъз може да бъде изтърпяно само от латиноамериканци и тлъсти обитатели на американския континент.

И кво, това на 3:42 ще се върти през деня по ТВ пред децата ли? :O

песента е смотана, но клипа е хубав:) а още по-хубав става като участва и ицо :) кака джени е станала харно milf-че :)

мика стоичкова likes that

Хората помнят победителите!

Ицката голям :) Добре че няма реплики на английски в клипа :)

Браво ....... Стоичков е велик футболист , без коментар за чисто човешките му качества . Да е жив и здрав