Синди Крауфорд за тайната на щастливия брак

Синди разкри тайната на щастливия брак със съпруга си Ранди Гербер, от когото има 14-годишен син и 12-годишна дъщеря.

Обратно в новината

Коментари - Синди Крауфорд за тайната на щастливия брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любимката ми от "златното" поколение топмодели от близкото минало. Има прекрасни деца и семейство. Определено беше достатъчно разумна и земна и не остави животът й да пострада от звездомания, както се случва с немалко от известните личности.

Синди е напълно права, това го знаят само хората с дълъг стаж в брака. Най-важното е да бъдете добри приятели. Всичко друго - тръпка, страст, химия изчезва. Остава обич, уважение, доверие, приятелство и разбирателство. Няма такова нещо като голяма или вечна любов. В началото може да е огнена любов и луда страст, след дълги години заедно пак остава приятелството. Любовта преминава в едни приятелски и партньорски взаимоотношения. Емоциите са преходни и отминават, но приятелството остава винаги. Не успеете ли да го изградите бракът ще се разпадне. Защото когато отминат силните емоции, които поддържат огъня в началото, нищо няма да остане.

много хубаво, но малко пенсърско ми звучи. Как така без тръпка, това значи да не ме привлича сексуално мъжът, то това е химията - сексуалното привличане. Или го има или не, понякога имам тръпка към мъж, който далеч не е красавец и обратно към много готин нищо не ми трепва. Просто химията или я има между двама души или не, тя се усеща още с пресичането на погледите ви за първи път. може би съм още млада, но аз лично смятам, че не може без тръпка и страст. Независимо че с времето затихват, в началото е задължително да ги има. Колкото повече те привлича партньора, толкова по-хубав е сексът. А той играе многооо важна роля във връзката. Всичко друго да е налице, ако сексът куца не става.

Коментарът ми беше към Веси, не знам защо цъфна тук, Извинете ме!

Тук говорим за Синди Крауфорд, темата също е много позитивна, а вие да плюете, та да плюете "травеститите" и "кариеристите" ни в клин, ни в ръкав.

И после не били злоби...Нищо позитивно няма в тоя народ, генетично е.

също така не е "позитивно", че ти принадлежиш към този народ

Тайната е в това,че на мъжът и грам не му дреме ,че е рогоносец вероятно. Иначе нямаше да има нито тайна, нито брак

Ти да не си им светил? Или просто завиждаш?

Ма как пък все с милиардери я откривате истинската любов

браковете без любов са най-трайни

щом 6 години не е имчало искра между тях в началото за кокво говорим -само те си знаят дали са щасливи,ако в началото не те тресне тещо никога няма да те тресне а другото е мирно безоблачно и уважително съвместно съществуване

Това с "тресването" ми звучи като една серия на "Попай моряка", в която той и другия чешит сe надпреварваха да ухажват Олив, като я удрят по главата с тояга - който я "тресне" най-силно, той в крайна сметка успява да я свали...в буквалния смисъл:)

Е , МНОГО БУКВАЛНО ВЪЗПРИЕМАШ НЕЩАТА И АНАЛОГИИТЕ ТИ СА ГЛУПАВИ.

"мирно безоблачно и уважително съвместно съществуване" - това е тайната на дългия брак, сама сте го казали. Тръпките и трескането да ги оставим на учениците. Така или иначе тръпката отминава, независимо дали ще я има или няма да я има. Но после няма ли обич, уважение, доверие и разбирателство, нищо не става от този брак.

Понякога човек разбира след време, че това е любовта на живота му. Когато срещнах моя мъж нямах тръпка за разлика от него, но ми беше приятен. До този момент излизах с мъже, с които съм имала силно привличане и тръпка, но явно не попадах на свестни и направиха живота ми ад. В един момент реших да му дам шанс, защото усетих че е добър човек. Тръпка никога не съм имала, или я има в началото или никога. С времето го заобичах. Свързва ни любов, уважение, приятелство, доверие. Съпругът ми досега не е спрял всеки ден да ме прави щастлива било то с дребен жест или просто мила дума, вече 20 години. С времето разбрах, че именно той е любовта на живота ми и че истински важни са хората на които им пука за теб. И аз преди си мислех, че не може без тръпка и не трябва да дам шанс, но с времето разбрах, че съм грешала и съм направила правилния избор. Защото жените сме емоционални същества и най-важното за нас е отношението на мъжа към нас. Той може да е най-големият красавец, да имаш силна тръпка и привличане, но ако не ти обръща внимание, ако е егоист и те наранява постоянно ще си най-нещастната. Тайната на дългия щастлив брак е да сте добри хора и да не сте егоисти. Егоист ли си, искаш ли все да става на твоето и да не правиш компромиси значи не си способен да обичаш никой друг освен себе си. Любовта не търпи егоизъм.

Така е, но поне единият трябва да го тресне и да има тръпка. Винаги в една връзка единият е по-хлътнал и се раздава повече. Важно е човек да прецени кое ще го прави по-щастлив, дали да обича или да е обичан. Защото има разлика, в единия случай ти угаждаш и глезиш партньора, а в другия той го прави. А на мен ми се иска да ме носят на ръце и да ме гледат като принцеса, аз затова избрах да съм обичана. Аз също давам, но повече получавам :)

Условия за щастлив брак: 1. Еднакъв произход 2. Еднакви интереси 3. Уважение и обич 4. Отговорност към себе си, другия и децата 5. Стремежи в една и съща посока...и т.н и т.н...

това се нарича мирно съвместно съществуване ха ха ха

Браво на тия дето са се бракосъчетали щастливо и с любов! Има и една друга приказка,че тайната на щастливия брак си остава тайна:)

Браво! Точно това е тайната на щастливия брак. Защото между любовта и егото няма нищо общо, но малко хора го съзнават...

НАЙ-КРАСИВАТА ЖЕНА. ХАРМОНИЧНА. С КРАСИВ МЪЖ. С КРАСИВИ ДЕЦА. ИСТИНСКО ЩАСТИЕ. ИСКАЛА Е И ГО Е ПОСТИГНАЛА. ЗНАЧИ ГО ЗАСЛУЖАВА. БРАВО.

Дрън, дрън! И това не се отнася за Синди, а за твоя коментар..

Синди е открила истинската любов, това е единствената формула да се чувстваш така дори след 16 години брак. Аз никога няма да открия истинската любов :(

Ооо, я по-ведро, разбира се че ще я срещнеш. Всичко е въпрос на време и търпение, когато ти е писано и това ще се случи. Не тъжи и не си го поставяй като фикс идея, нещата просто се случват, не е нужно да ги насилваме или да се притесняваме излишно. Късмет, вярвай че ще я срещнеш и ще видиш, че един ден ще ти се случи. Радвай се на живота и не се тревожи излишно :) Виж какъв хубав слънчев ден, животът е прекрасен, усмихвай се повече :))) Изпращам ти усмивка :) и добро настроение!

Благодаря за хубавите думи! :)

може би си прекалено лош/ лоша

Мисля, че съм прекалено добър. И винаги ме нараняват заради това.

И аз се чувствам така, само че съм жена.

Достатъчно е само да застанеш пред огледалото.

Малко не ми се вярва на тази история с приятелството. Сидни Крауфорд е една от най-красивите жени. Съпругът й е много богат и също доста привлекателен мъж. И да ми разправят, че всичко започнало едва ли не случайно като приятелство... Да са живи и здрави! А за здравите бракове - единственото, което наистина има смисъл дългосрочно е взаимното уважение.

Съгласна съм за уважението, то е в основата и е много, много достатъчно в отношенията между хората. Хубав ден - нормална жена...

Доколкото знам преди да имат връзка са се познавали много години и са били приятели, без да е имало искра помежду им. Според мен това има предвид, как понякога от приятелство може да пламне любов, макар че много хора не го вярват и смятат, че любовта те халосва веднага по главата. Понякога и така се случва, но това е тръпката, а в други случаи дори и без силна тръпка с времето се изгражда силна и трайна любов.

Не може да съществува дълга нормална връзка и брак поне без ПРИЯТЕЛСТВО!!!

С бившия ми мъж се разделихме, защото някакви бяха открили, че е комплексар и му обяснили, че с жена не може да си приятел, тогава тя ти отказвала секс и не можеш да имаш нормална любовна връзка. (При положение, че всичко между нас беше ОК.) Той обяви война на приятелството между нас, започна да ми вреди по всякакъв начин - обираше ме, пречеше ми да ходя на работа, опитваше се да ме комплексира и т.н. През цялото време гордо заявяваше: "Аз не съм ти приятел!" Питах го: "Враг ли си ми?" Оказа се такъв и се разделихме. Жалко за изгубената младост и толкова години с неразбран, комплексиран и както се оказа глупав мъж.

Две десетилетия. Не можете да преписвате или да превеждате. И каква е тайната? Приятелството го е разбрала на 48 г.? Досега е мислила, че е само шибабаруба?

Прекрасна двойка, пълен физически комфорт излъчват. Колко е важно да си с правилният човек! Пожелавам го на всички Ви! Да ни е хубав деня, ето как една приятна картинка ни зарежда с доброта и мечтания.....

"пълен физически комфорт" - това ли е най-важното да си пасвате визуално? А що се отнася до физическия им комфорт според мен Синди е невероятно красива жена, а мъжът й стои много добре до нея като телосложение, но в лицето не виждам нищо впечатляващо. На мен ми харесваше повече като двойка с Ричард Гиър, той е много по-привлекателен от сегашния й мъж. Така че въпрос на вкус и не гледайте само визията, тя далеч не е определяща за пълноценна връзка.

Има се предвид, че вътрешната хармония съвсем ясно личи отвън.

в свят на травестити и кариеристи все по малко остават хората за който да изградиш сериозна връзка е може би най-важното нещо в живота им ...... да имаш човек до себе си и да се подкрепяте взаимно да се отдадеш на този човек и да заобичаш дори недостатъците му-колко скучно звучи - по добре да обърнеш резбата или да сменяш партньорите по често от прическата си ...... хората стават все по плитки и елементарни...все по малко осъзнават ценните неща на взаимотоношенията им със заобикалящия ги свят

Може би имаше пред вид, че визуално си личи колко си подхождат: като излъчване и начинът по който са застанали заедно. Ако наблюдаваш внимателно, всичко си личи, физическите характеристики са отражение на вътрешното състояние.

Нека първо да разсъдим, преди да бързаме да лепим етикети. Колкото хора има на земята, толкова и различни са представите им за това кое е "най-ценно" за самите тях, като индивидуалности, в ТЕХНИЯ собствен живот. Защото всеки човек - кариерист, травестит или хомосексуалист /интересно как всички са насипани в една категория/е цяла една вселена от чувства, заложби, стремежи и житейска история. Та, в този смисъл, "плитки и елементарни" са именно тези, които отсъждат за всички и всичко със своя житейски аршин и от една-единствена позиция, на фона на другите близо 7 милиарда...

наде а знаеш ли колко са сплотени "различните" - знаеш ли, че вече си имат лоби в политиката - знаеш ли че вече има фирми в който ако не си от "различните" на може да роботиш там - знаеш ли ,че вече нормалните са дискриминирани заради това че са нормални - така че наде спри да гледаш амирикански филми, щото утре сина ти ще ти докара зет, а в други ден внучето ще вика на сина ти мамо

Ти си безнадеждна! Как пък точно хомосексуалистите кариеристите и както там си ги изредила , са " вселени", а останалите - празни кофи?! Ти имаш ли нещо в главата?

Много женствена и много красива е Синди- дори на своите 48 години. Страшно симпатично семейство с изключително красиви деца! Да са живи и здрави :)

Този коментар (въпреки чее положителен) е направен от български мъж. Последният определя и цени жената по първични критерии, като например възраст и други повърхностни неща. Но да не збравя, че жените си мълчат по ред парливи въпроси ... !