Филип Киркоров: Ще уча децата си на български

Децата ме подмладяват, не се срамувам, че са родени от една жена, с която нямах семейство или други отношения. Това заяви пред bTV Филип Киркоров.

Обратно в новината

Коментари - Филип Киркоров: Ще уча децата си на български | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата на Алла Пугачова са от нейни яйцеклетки, които е замразила преди 12 години. Не пишете глупости, че яйцеклетките са на дъщеря .

В руските "лайф", пише че са от дъщеря и.

Децата на Алла Пугачова са от нейни яйцеклетки, които е замразила преди 12 години. Не пишете глупости, че яйцеклетките са на дъщеря .

Егоиизма на богатите води до заиграване с природата,но тя винаги отговаря на удара.На Алла и младия и съпруг също се "родиха" деца от сурогатна майка(колко нелепо звучи), с яйцеклетки от дъщерята на Алла...каква бъркотия само,като в латино или турски сериал.

Звучи ми като собственик на разплодна крава.Жалко за таланта му като певец.

Кой е Филип Киркоров? За пръв път го чувам.

Някъв палячо - пендел

Много сте смотани и двамата.

На какъвто и ще да ги учи, начинът, по който си създаде децата е изродски и няма нищо общо с човешкото

по изродско е да родиш първото си дете на 50 години както правят доста наши баби. А това,че децата са от сурогат е нещо доста често срещано в цивилизованите страни,но тъй като сме(по голяма част) ограничено племе,ще го приеме след доста години. Постъпката му е доста похвална!

Ти пък кой си, че да съдиш кой кога да си ражда децата?

Щастие и на него и на децата му...жалко , че навремето с Алла не успяха да имат свое дете, те наистина бяха една голяма любов, но какво да се прави живот!

Колко самовлюбен малоумник трябва да си, за да лишиш дечицата от майка! Та това са полу-сирачета! Харесвам музиката на Филип Киркоров, но това което е направил е адски игоистично! Да си беше взел куче, или папагал като му е тихо в къщи, а не да лишава две дечица от майка!

колко деза имат маика само на документ...напротив мисля .че постапката му е достоина за уважение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще имат любящ баща и достатъчно други неща, ти откъде знаеш, че ще им е зле? Не може човек да има всичко, един има едно, друг друго, не мисля, че ще са нещастни. И е много смешно да съжаляваш другите, без да знаеш дали наистина им е зле.

...щастие,Филип.Велик музикант и шоумен!