На какви жени изневеряват най-често мъжете

Има зависимост между професията или заниманието на жената и степента, в която тя е застрашена от изневяра, установи допитване на британски сайт.

Обратно в новината

Коментари - На какви жени изневеряват най-често мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека някой мъж над 45 год. - семеен да сподели с какви жени се изневерява - има ли нещо общо с професията? Ще прочета мнението му с удоволствие, но не на младежи, които нямат нужния стаж с една жена.

Силният пол не избира с кои професии да кръшка, кръшка с тези жени, които без много уговорки се отдават на мига. И определено разведените са по-дашни, не толкова придирчиви, семейните над 45 год. и ученичките. Последните са най-лесни, защото за една кока кола и цигари са готови на всичко/това ми го е споделял мъж/.

Професиите нямат нищо общо с изневерите, а това - колко години си с партньора, съпруга ... Разбира се, че първите 7-8 год. всичко е ОК - цари любов, нежност, разбирателство, дечица, радост, емоции ... Но семейният живот започва да тежи, да те изморява, любовта изчезва и остава обич, привързаност, навик ..., съпругът вече не му се прави секс, предпочита питие и салатка, опитите му са неуспешни, започва да има засечки и му трябва нещо ново, горещо, страстно, тръпка ... за да се почувства отново мъж. Започва да те пренебрегва и ако ти се прави секс си намираш заместител, ако не - отдаваш се на семейството и децата. Всеки сам прави своя избор. Няма виновни, животът е прекалено дълъг, за да го изживееш само с един партньор.

КЛЮЧАЛКИ ОТВАРЯМ ВСЯКАКВИИИИ

Въобще не ми се изнверява, ако нещо не е като хората, предпочитам да се разделя с приятелката си, а съм мъж на 23 години и моите приятели все ме карат ... айде тук- айде там, нямам желание честно. С какви очи после да погледна любимото ми момиче, като знам че тя е честна спрямо мен, поне до сега. Няма смисъл. Изневярата е за комплексари и бройкаджии, при мен сексът се развива на първо място горе, а после се възбуждам долу, предпочитам да съм настроил изцяло вниманието си и всичко към моята приятелка.

И аз така, но любимата жена ми сложи рога... :(

прав си, аз вяра нямам на жените, но за сега не ме лъже и използва, а за по-натам не знам, аз мога да си връщам и да отмъщавам безкористно без жал и страх, така че .. но не лъже

Има ли още такива индивиди като тебе? След десет години друга песен ще ми запееш, като вземеш да намираш недостатъци при любимата или тя вземе да те упреква за щяло или нещяло.

Момче, на 23 год. си прекалено млад, но след 20 год. /ако си все още със същото момиче/ ще мислиш съвсем по друг начин. Аз изневерих на моя съпруг след 23 год. семеен живот, след като не беше правил секс с мен 3 години. Нямам НИКАКВИ скрупули и си му слагам рогата при всеки заслужаващ мъж. И си имам прекрасно семейство, с две деца, съпруг и всички плюсове, които семейството дава. Съпругът ми никога не засяга тази тема, може и да се съмнява, но няма моралното право да се сърди след като от 10 години вече не е правил секс с мен.

Последно 3 или 10 години не те е....? Както и да е, кое те кара да смяташ, че ти е мъж? Той те е отписал от първия ден, в който е спрял секса.

Този 62, ако е на толкова години - похвала за непрекъснатите и бруталните му изневери!изнивирите му Мацките много си падат по мъже на тази възраст.

Риска от изневяра расте право пропорционално на степента на несъвместимост на партньорите в духовно отношение в една връзка и хормоналният им профил. Това професиите е алабализъм и може би в някаква степен би улеснило едно кръшкане, но не е повода за това.

..............аз пък гледам Световното заедно със съпруга ми и дори съм по-големият запалянко! ...защо в социологическото проучване не отчитат случай "съпруга-запалянко"? :) Хайде, по-ведро, защото този месец Светът е футбол! Нека му се насладим без да хленчим и философстваме!

Браво за коментара :) . Наздраве с халба бира - стига да пречи!

Имах предвид - стига да не пречи! Май още не съм се събудил!

Въпросът е от типа, защо Земята е кръгла!

и за едните и за другите нали знаете , че най - важното е да е вътре , другото е ала - бала и някви кухи философии , големи хора сме все пак

hhaha dobre za teb e taka

Toni

Личното ми мнение е, че се изневерява на този, който го позволи. Хубаво е чат-пат да си кажеш твърдото мнение и какви ще са последствията, пък другия да си преценява риска. Ако се правим на много дипломатични и отворени ще има изненади.

parvaty

Имаш голямо самочувствие. Да си преценява риска означава, че или ти държиш другия по някакъв начин - материално, най-вероятно - или доста се надценяваш. В природата ни не е заложено да бъдем моногамни. Това със шантажирането на другия винаги ми е било много гнусно, прощавай...

Личи си, че винаги са ти изневерявали, затова са тези заключения. Обаче вместо да признаеш, че сама си ги тикнала към изневяра, пак се запъваш и отричаш.

аз лично бих омаскарил подобен тип човек който ми изневери (не дай си Боже), ако аз не съм изневерявал до настоящия момент. Нямам намерение да изневерявам, защото не ме влече, аз си получавам всичко което ми е нужно от един човек, ако не искам да съм с него, ще бъда с много други, но имам ли връзка за мен е важно само човекът до мен (М 23 съм), но ако ми изневерят предстои да преразкажа и доокрася историята пред всичките роднини на въпросното момиче и на челото ще и напиша каква е, ще я заплюя за цял живот, а ако изневярате е с мой приятел или познат, може да се стигне до още по-големи крайности, не съм от тия които прощават такива неща, не разсъждавам, че това е само едно .. за мен изневярате е нещо много по-лошо и долно

Toni

Човече млад си още. Има да видиш какво ли не. Силни думи не казвай, но е хубаво да си кажеш позицията.

от природата не можеш избяга! гените са си гени, казал човешкият геном:)

всичко са просто извинениея.. .и ако държиш на някой..никога няма да си му изневериш..или ще си сгрешил, но хората са лицемери от всякъде

На собствени.

Познавам един дето преспа с всички възможни жени и го боготворяха.Виках си-добре де не е ли обида за тези жени така да ги ползват само за секс и след време да ги сменят,нали уж са супер моногамни,искат да ги обичат,да са единствени...Това са пълни глупости,жените да не се правят на много обидени при изневяра,защото те самите си падат точно по такива типове.Всичко друго са фасони и номера,които те са овладели до съвършенство бидейки по-слаб,чисто физически пол.

такъв ти е контингента

пълни глупости са за теб ,не само че има моногамни жени и хора , но е това , че ти си с парцали си е твой проблем

"Познавам един дето..." ми звучи като "Една жена ми каза, че....". Би било чудесно да споделите собствени впечатления, радости,огорчения по темата. В противен случай "Очевидец" Ви превръща в "Клюкар".

Женички,не ви ли харесва истината :) Ами това сте,сори.

Toni

По-скоро твоя човек си ги намира по-образец. Търси си хубавички, плиткоумни и повърхностни мацки, дето докато осъзнаят какво става дузпата е бита. Не виждам как една отракана кака ще му търпи забежките. И още нещо-една птичка пролет не прави ;)

Този е направо за окайване! Те жените тъкмо затова му се радват... а той не се усеща.

Така е, има доста жени с акъл като на кокошка, както и мъже с поведение и говореща маймуна. Което ми напомни за онзи виц - Влиза негър в бар, а на рамото му един папагал. Бармана му харесал папагала и попитал - "Къде го намери този хубавец?" - "Ами в Африка, там ги има много" казал папагала. А по повод тези кухилейки, които си описал/а - лубимите три неща на жената - норка в гардероба, ягуар в гаража и едно магаре да и ги купува. За жалост описаните от вас представителки акъла им е колкото на пиле, при положение, че са вхащат с "селски" тарикатчета, защото и от наблюдения и тези "пичове" и за чеп за зеле не стават!

ОВЧЕвидец :))) Наистина си наблюдавал стадото, затова са тези заключения.

На такива, които ги боли глава по-често от колкото трябва. Наемете си млада стажантка във вашата фирма и ще видите как жени ви ще ви пуска по 2 пъти на ден поне и всяка сутрин изненада!

На жените трябва да се изневерява непрекъснато и най-брутално.Това заслужават.

Гледай да не ти настине докато си го вееш :D

Ти пък си я мий по-често за да ти изневеряват по-малко :-P

Чиче, знаеш ли кое е най-готино. Да изневериш на всички жени, наведнъж - С МЪЖ! Заслужават го!

изневеряват хората , които нямат себеконтрол и уважение към човека , с когото са . Слабохарактерни или лицемерни хора или интересчии /ки

Изневеряват хората, които са склонни към изневяра, нищо не зависи от човека, на когото изневеряваш. Иневеряват комплексари, които си доказват мъжествеността по точи начин и изневеряват жени, незнаещи какво искат от живота. Ако са мъже/жени на място си намират правилните хора и няма нужда от кръжкане, за да намериш себе си.

Значи са питали жените, които посещават някакъв сайт... По представителна извадка от това, здраве му кажи. Освен това са питали жените за изневерите на мъжете им? Що не питат шефовете, колко добре се грижат за работниците си? :)))

Една е темата на статията, а в друга посока са разсъжденията Ви. Шеф или не, Вие на каква жена бихте изневерил?!? :)

...Ас изневерих на жената с кравата и козата....това също е често срещано у наше село........

Странно,защо в тази класация са и учителки-типично женска професия ,с много свободно време за семейството?

Ми на мен ми направи впечатление зависимостта - колкото повече жената се задържа вкъщи мъжа кръшка повече. То май наистина е така.

Причините за изневяра са най-малко свързани с професиите на мъжа/жената/.Мъжът изневерява защото така е устроен и следва инстинкта си/умните жени дори го знаят/, а също така и по редица други причини - надебеляване на жена му, скандали,неразбирателство и т.н.Жените изневеряват понякога ,за да подражават на своя приятелка, която е споделила опита си.И на последно място ако за жените риска от изневяра по време на Бразилия 2014 г. е по -нисък,то същото събитие пък повишава риска да се изневери на мъжа,гледащ мачовете от Мондиала.

Aлооо, аз зададох въпрос,защо ми цъкате минуси?