Майкъл Дъглас: Остарях и станах по-добър съпруг

Майкъл Дъглас обеща никога да не приема брака си с Катрин Зита-Джоунс за даденост. Раздялата им миналата година го накарала да оцени по нов начин връзката им.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дъглас: Остарях и станах по-добър съпруг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами няма избор .... Някой трябва да го гледа на дърти години ... а и едва ли на тази възраст някой се интересува от него.

Ами като вече трябва да го гледат като дърто старче, какво да прави човека .... Няма избор.

Дааа, само че му прилича да дава съвети по скоро като дядо на внуци

"Жената трябва да стои на разстояние; близостта с нея е оправдана само в краен случай и като изключение. Бракът не е изключението, той е опит да се разреши една антиномия. Предизвестеният неуспех на този опит изкусно е преодолян чрез създаването на институцията на брака и семейството."

Е няма да живея по съветите на тоя дедо. Като стана на неговите години какво ще разказвам на внуците. Не може живота ти да мине като вагонетка в метро.

Ама ти мислиш, че неговият е минал така ли? Боже-е-е, той има толкова да разправя - и на внуци, и на правнуци

То пък може ли да имаш такава жена и чак сега да зацепиш, че трябва да и обръщаш внимание - няма справедливост на тоя свят и това е

ВЕЛИКОЛЕПЕН !!!

Изключително добър и най-важното умен актьор. Гледам всичките му филми.

Едва когато остарееш разбираш , че си допуснал грешка като си наел личен шофьор на жена си. Тогава разбираш , че "даденостите" ти се изплъзват и започваш да ръсиш мъдрости от рода на тези в тази статия

то като остарееш друго не ти остава...,освен да се кротнеш и да казваш как си поумнял.

Най-големият актьор на нашето съвремие,няма равен!По принцип всички велики артисти са си такива-напр-Ален Делон е скаран с всичките си бивши,Харисън Форд пощръкля на стари години и се разведе,също и много други...поне са богати и известни,ами нашите ганьовци на какво отгоре се перчат,на панелката или на 20 годишната кола.

Ами кой каквото има, сега какво да направя, че стоят по този начин нещата. А ти прашките и шу.дата ли си вееш като гордост!

Бе май не познавам БГ артист, певец и т.н. да живее в панелка и да кара 20 годишна кола. Сравнявай еднакви неща, защото ако тръгна с твоя аршин ще се окаже, че БГ жените са най-кухите лейки в световен мащаб.

Чак пък най-добрият?!? Но въпрос на мнение. Това, че са голями в професията им не им дава право да издевателстват над жените си и да се карат с всички, това е въпрос на възпитание. Нашите мъже са друго нещо - много комплекси, много обърканост и много нещастни жени...Обективно обаче това може да се съотноси и към нашенката. На никой не прощавам лошотията, тя си е от самия човек, без значение къде е по стълбата...:)

И все по-добър ще става ... "В смисъъл ..." - както казват синът ми и приятелите му, обикновено без да пояснят нататък какво "в смисъл".

маикул е син на големя курк дуглас!малко кусно прозрял истината за брака на ш9 години при това втори брак с много по-млада и хубава жена ?!?!?!?!?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.