Амал Аламудин пренебрегна роднините на Клуни

Годеницата на Джордж Клуни Амал Аламудин разочарова семейството му, като не отиде заедно с актьора на ежегодното му пътуване до родния щат Кентъки.

Обратно в новината

Коментари - Амал Аламудин пренебрегна роднините на Клуни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ли пък му трябваше да се жени?

Ако толкова искат да я видят, да си вдигнат американските за...и, да хванат самолета и да я видят. Пари за самолетни билети ли нямат или Клуни не може да ги приюти на гости в огромната си къща?

Не ми е симпатична!

Типично ромско излъчване какво искаш. Явно в САЩ това е екозотика.

Нещо ми намирисва на разваляне на брака ...

Чуваш ли се? Този брак е страхотна бизнес сделка. Клуни все пак ще се кандидатира за губернатор на Калифорния, нужна му е, а явно и тя има изгода.

А после сигурно ще се кандидатира за Президент на Съединените Американски Щати?

Прилича на една участничка от Къртицата 1 страшно много!

анджелина и амал защитнички на човешки права, амал даже мусулманка, брат и клуни бест френдс, някои се готви да става президент, ма кои ли...

Не харесвам арабски тип жени. Жалко, че Клуни не ме попита преди да вземе това грешно решение.

Би трябвало Клуни да предупреди родителите си, че тя работи на друг континент и не може да прелита океана когато си иска. А къщата сигурно е имала нужда от пребоядисване щом са го направили. Друго ме впечатли, че изобщо не се коментира среща с родителите му преди сватбата в Италия. Странни отношения и дано г-ца Амал да не се окаже бивша годеница.

Добре е Клуни да бяга от пресметливата и подмолна мюсюлманка докато е време-това им е заучен трик да се правят,че нищо не ги впечатлява,а тя много добре си е направила сметката за негова сметка!

амал не е мюсулманка, а друзд....това е друга религия,...на ливанците много, много не им пука за религии, а и жената живее от дете в англия...

Голямо очаване на бъдещата снаха.Дано само не се окаже бивша.

Да му се неначудиш на глупостта на Клуни да се жени за мюсюлманка....Дори и ако е родена в Англия тя ще си остане мюсюлманка и ще му разкаже играта-много са подмолни и задкулисни!Глупав мъж излезе Клуни-ще съжавалява за глупостта и наивността си много скоро след сватбата и ще осъзнае,че между нейната култура и възпитание и неговата лежи непреодолима пропаст!Глобализацията е хубаво нещо,но само до известна степен-не и в личните отношения и хората трябва да осъзнаят,че такива бракове са обречени.Нали и Лиз Хърли се омъжи за богат индиец???Какво стана-разбра,че Европеец или Американец работа трудно ще намерят постоянен общ език с Араби.Азиатци и т.н.Постъпката на Клуни е глупава и необмислена!

дори били боядисали къщата, за да посрещнат бъдещата си снаха. е на това му се вика селски манталитет

Обикновено родителите имат разни очаквания, разни представи кое как трябва, кое как може или не може. И често се разочароват поради това. Обикновено родителите нямат достатъчно ясен спомен в кои очаквания, представи и т. н. те самите са разочаровали някога отдавна своите родители.

Ами другите му приятелки като ходеха с него при родителите му какво спечелиха Да си гледа работата Амал ,не виждам защо трябва да изпълнява всички желания. Клуни.