Децата на Стинг няма да наследят богатството му

Децата на Стинг няма да наследят богатството му от 180 милиона британски лири, съобщи в. "Мейл он сънди".

Обратно в новината

Коментари - Децата на Стинг няма да наследят богатството му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички точите зъби и лиги за милионите на Стинг, ама иначе го раздавате много ларж.

Виждам много хора, койтп уж подкрепят постъпката му, НО реално не смятам, че много българи биха направили това с децата си. Честно казано е и тъпо. Номерът не е да лишаваш децата си, а да ги възпиташ така, че с парите от наследстото си да направят още по-големи неща и от теб, а не да ги прпфукат. С тази си постъпка Стинг ще ги угорчи много и току виж някой от тях да се продруса...

Адмирации за това мъдро решение....аз също бих постъпил така....а....и като музикант е нанедминат....гений!!!

много правилно прави стинг в българия богаташите се уляха то скъпи автомобили то яхти то скъпи бижута естественно да учат извън българия като яко им плащтат всички разноски и прищтявки а иначе се правят на патриоти а да вдигнат заплатата на своите работници с 20 лв то не може

оляха, о-о-ляха.

Евала. Меркантилните п..ки от бгмама сигурно са изсъхнали от тази хипотетична несправедливост. Къде е първата съпруга да й дадат очевидно необходимите й съвети?

Ако имаш много пари, говорим за милиарди най вече - въпросът е не на кого а на какво - каква кауза, да ги завещаеш. Например, фонд за наука за откриване на лекарство срещу рак. За това и на Бил Гейтс милиардите няма да стигнат дори за 1 година работа....Ясно е че няма ти какво да ги правиш иначе толкова пари. А пък на децата - по някое милионче най много.

баце нси прав! Гейтс си прави фондации, парадира благотворителност, за да си намали данъците в пъти. Всека такава инициатива ти носи бонуси и данъчни облекчения.... Бъфет го светна, ако нзнаеш. Лекарството за рака мое да почака 5-6-7 века. не мое да се открие и тва си е.

Не ставай глупав, това на Билчо Гейсчо е чисто лицемерие. Прави тоя парад с благотворителност, за да спести данъци. Дори и организира "Клева" за останалите милиардери, колкото да не е сам. Уж много дарява, а все си стои най-богат, как става това?

хааха, да прав си за това, но така са измислили начин за прибиране на паричките им. там нещата са други. при нас нито дават спонсорство, нито данъци.

Стингчо, да ти пратим една банкова сметка да я захраниш с 10 хирки у паунди? Гарантирам, че ше е на напълно непознат.... ха,хах,ха.....!?

Вярвайте вие на вестникарски драсканици :)))

Напротив - трябва още отсега да раздаде на децата си по 10-тина милиона и да възложи на всяко отроче управлението на съответно регистрирана фирма. Или да им купи по 3-4 лукс апартамента, от чиято рента да се издържат и децата, и внуците. Ужасно тъпо е да знаеш, че някой чака от тебе наследство.

Стинг, като виден сциентолог ще остави парите си на тази иначе толкова "скромна" църква. Гуруто явно лекичко му е подшушнал идеята.

не знам за вас,но аз персонално винаги сум се чудел,защо някои хора цял живот трупат толкова пари,които никога не могат да похарчат докато са живи,пук и на децата си не искат да дадут.аз винаги сум смятал че каквото правя го правя заради децата си - и защо те трябва да се счупват от бачкане в работа която не им харесва - само и само за да могат да преживеят и да си плащат рентата.живота не е да се работи,живота е да се живее.този слугински манталитет,че непременно трябва да работиш е инсталиран в промитите ни мозуци от нашите господари,за които не сме нищо повече от "роби" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С какво ще си осмислиш живота, ако не работиш и твориш? С какво ще си заслужиш прехраната ако си безполезен на себе си другите. Това с работата не е промивка на мозъци. Експлоатацията на труда е просто престъпление пред Господ. Нищо друго. Господ е дал парче земя за всеки от нас за да се изхранваме, да сме сравнително независими и да имаме здраво общество. Но нещата в днешно време не стоят така. Защо?

Отговора е в последната дума на въпроса ти!!! Можеш да твориш, ако ти харесва и без да се издържаш от това!!!

Ами значи, ако реши да остави парите на децата, се падат по 30 милиона паунда на дете, това при положение, че не харчи повече докато умре. Не са чак толкова, за да живееш цял живот без да правиш нищо. На теб ти се струва много, защото си на заплата, но ако беше свикнал, като тях, на лукс и кеф, милионите ще литнат светкавично.

Я пак - 30 милиона с 1% лихва което е напълно безрисково ти дава 300 хиляди ходишно. Освен ако не мога да смятам нещо, ама добре ще си живее човек, без да работи.

Един смотан двустаен в центъра на Лондон е 5-10 милиона паунда.

Хахахай Не 100 мил. е. Ама ти нали имаш и знаеш

Темата е за Стинг и парите му, пиши си по нея, ако знанеш нещо. Не ти е интересна темата, искаш да се впиеш като пиявица в някой, от хората които коментират, обикновен мухлясал панелен вампир си ти.

Ако всички следваха тази философия би трябвало всеки един човек да преоткрива я колелото, я топлата вода. Но прогрес се гради с ...надграждане, а не с откриване на колелото и на топлата вода от всеки един човек по земята.

Надграждането какво общо има с наследството? Постиженията на хората в културно и технологично отношение по какъв начин биха пострадали от една такова разумно отношение следващото поколение?

"Умните хора казват, че попските синове са дяволски унуки, а аз ще да ви кажа, че чорбаджийските синове могат да турят под петата си и унуката на дяда ви сатана. - Кой ходи из града да чапкънува? - Чорбаджийските синове. - Кой закача младите калугерки и кой прескачи през манастирските дувари? - Чорбаджийските синове. - Кои се килка пиян по кръчмите и кой спи в кавенетата? - Чорбаджийските синове." ---------- Той, човека го е казал още преди 130 години - младите се развалят ако имат изобилие от пари и здрава ръка. Много български, а и не само български - и американски, и руски, и всякакви - богати келешчета правят глупости просто защо не им се малага да си стягат задниците за насъщния. Умните хора постъпват разумно, особенно към собствените си деца.

Много е умен, няма що. Счетоводителят му офейка с 9 млн.долара.

Ти, безспорно си по-умна от него, суздала си много повече и счетоводителят ти никога няма да може да офейка с твои 9 млн.

Luna0102

Един родител ако не остави това за което е блъскал цял живот на децата си, тогава на кого? При неговото състояние е хубаво да остави и за благотворителност, но да си лишиш децата напълно от наследство, това не го разбирам. Не всички се раждат талантливи, децата му едва ли са изявени певци или артисти, това означава че работят за едната заплата. Не дай си Боже да се разболеят сериозно и са умрели защото няма да могат да си позволят лечението. Като майка предпочитам да си оставя децата разглезени, а не в безизходица.

Точно затова маса българи са глезени простаци, които се държат грубо с партньора си, защото са свикнали родителите да угаждат цял живот. Погледнете колко са на по 30 и кусур години, а още разчитат на други да оправят живота им. Стинг е в другата крайност, но никой не може да му държи сметка. Щом има толкова пари, значи заедно с таланта има и поне малко акъл в главата.

Luna0102

Твоите родители предполагам са те възпитали добре и ще завещаят всичко(колкото и да е малко в сравнение със Стинг) на съседските деца. А ти ще го приемеш като в реда на нещата и от своя страна ще завещаеш всичко което си придобила не на децата си, защото ще ги възпиташ добре, а на фондация.

Ако хипотетично сте едно от децата на Стинг, дали пак така щяхте да си мислите, че решението му е мъдро, правилно и трогателно? И пак хипотетично, ако сте родител, който разполага с такива средства, дали с лека ръка бихте ги раздали? Незнам... Ако децата са възпитани да харчат разумно парите, да ги управляват правилно, едва ли едно такова наследство би ги разглезило.

Децата на Стинг ,са расли в разкош и презадоволяване.Децата сигурно си мислят ,че лукса трябва да продължи до безкрай.Но Стинг е прав.Когато човек,престане да иска от другите,когато реши да се оправи сам,да стои на собствените си крака-тогава той е човек.Със всички свои недостатъци САЩ са първата сила в света.Там след навършване на пълнолетие-напускаш дома и и ли учиш или работиш.При тях е обидно да кажеш,че живееш с родителите си.Децата на Стиг ще станат нещо противно,ако знаят ,че ще наследят милиони и от тях се очаква само да ги харчат.

Аз просто се запитах дали сме искрени, когато адмирираме решението му. Но няма как да знаем, защото дори и хипотетично да се поставим на техните места, ние си живеем в друг свят, друго измерение. Иначе по принцип сте прав/а/.

Според мен само се пени за фасон. Няма току така да снесе толкова кеш на разни сульовци.

Само трудностите облагородяват човека.За това той е избрал мъдрото решение децата му да са нормални хора,вместо празен живот с дрога и келешлъци.Той отдавна се занимава с духовни практики и те явно дават благотворния си резултат.

Не знам какво се радвате на тази идея. Това беше идеалът при комунизма - никакво наследство, всички се раждат бедни и имат каквото спечелят. Друг въпрос е кой ще бъде на ръководен пост с привилегии и кой ще стиска лопатата цял живот. На Стинг са му промили мозъка разни секти, приятели, стрес, професионални изкривявания и т.н. Ако иска да постъпи мъдро може да наложи ограничение на завещанието си - парите да се наследяват след навършване на 40-50г, при условие да има поне 1 дете и минимум дългове. Това за дълговете е за да не се злоупотреби с теглене на кредити и гаранция от бъдещо наследство.

Аз не се радвам, ама реално парите са си негови - ще си ги прави каквото иска. Така е преценил - така е решил, какъв комунизъм какви пет пари?! А и надали ще си остави децата съвсем безимотни. Да имаш много пари обаче си е бреме и е добре да си ги спечелил сам, за да знаеш как да ги управляваш и да умееш да ги харчиш разумно, иначе могат да ти съсипят живота.

А може ли тогаз аз да наследя тези 180 милиона?

Не !

Еее, ари уе, баси!

Трогателно е наистина,но не виждам защо това негово лично решение следва да намери място в медиите.Само този факт поражда някои съмнения, дали съобщението не е за да повиши интереса към последния му албум.Просто хората да бъдат пленени от неговата принципност и справедливост.А иначе - юридически погледнато - след смъртта му децата и жена му ще си извадят удостоверение за наследници/респ. еквивалентния документ/ и ще получат наследството.Изключения са възможни ако наследниците са направили опит да убият Стинг приживе /като това се установи с влязло в сила съдебно решение/ или по друга причина бъдат признати за недостойни да наследяват.Все си мисля ,че тези медии няма как да не разберат ако негово дете се опита да го убие.Така че Стинг е казал нещо без да се е консултирал или по-скоро думите му са предадени неправилно.Явно е искал да акцентира ,че децата му следва да бъдат по-самостоятелни в живота, което е далеч по смисленото изречение от крайните фрази в заглавието.

Аз пък си мисля, че не си наясно със законите в Англия (или където е юрисдикцията на Стинг). Коментираш нещата от българска страна. Отделен въпрос е, че може отдавна да е прехвърлил всичко на някакъв фонд, който е негов условно и няма да бъде наследен.

..но в крайна сметка децата му ще го наследят, няма да го наследи баба ми я...

не е задължително,може да го завещае за благотворителност

Е може да завещае парите на някоя благотворителна организация или на котката си.....

Мерси за парите! Ще си купим Мерцедеси :)

Абсолютно е прав!!!

Е, какво се очаква от дете, на което майка им се казва Труди? Разбира се, че да се труди! Иначе браво на Стинг - с мъдрото си решение е отървал децата си да станат наркоманчета и келшчета! Евала на такъв човек! За това се иска сила и мъдрост!

То щот' бедняците не стават наркомначета и келешчета...

Ти си живото доказателство за правотата на думите си, чадо! Бъди благословен и Господ да ти е на помощ!