Шакира не иска сватба с Жерар Пике

Шакира и Жерар Пике имат 17-месечно дете, но на този етап не планират сватба.

Обратно в новината

Коментари - Шакира не иска сватба с Жерар Пике | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фак хъ.

Ще се омъжиш ,ако ти предложи ,а принципно брака е с огромно значение когато е желан.

А ти си сигурен напълно, че той не и е предложил брак?

Е, сигурност няма, но по-вероятно е да не е и предложил. Особено като се има предвид, че тя е доста по-дърта о него. Какво да прави край нея след 2 петилетки, когато той ще наближава 40, а тя 50? Особено при тези млади хубавици, които ще са наоколо? А така - пълна свобода. Грижиш се за детето си, а на майка му - СВОБОДНО!

Много ги харесвам :) но тези неща за брака обикновено се приказват, когато единият или и двамата се дърпат :)

Наистина симпатяги:-) Гледайте позитивно:-) Аман от криви хора!!! Какво значение има кой на колко е години е и какво щял да направи след десет години???? Носете си новите дрехи, момчета!!!! Тези двамата сега са от най-щастливите хора:-) И не е PR, според мен

е много е важно какво ще направи

:)

на шакира!!! изглежда много млада ами то е верно; жената е толкова на колкото изглежда а муя на колкото се чувства!!!така че мужете много да не претендират винагл за по-младо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много, много готини и усмихнати хора.И как така след тях не върви професионален фотограф, фризьор и гримьор, които да нагласят и снимат Шакира в изкуствени пози с нацупени джуки?Ей това определя къде са светвните звезди и къде са нашенските "звиздьите".

МладИтИ в днешно време не се женят изключително заради пари, разводи, сещате се... Тя световноизвестна певица, той прост футболист. Пък и е много по-млад от нея.

Прост да, но по-богат от нея: Шакира $230 милиона, Пике $245.

завалии... да ги ожали човек :)))

Какво са 15 млн. за хора като тях, а и с футбола още няколко години, а с музиката може и до гроб. Така, че незнам кой е по-богат всъщност.

Дайте за Лозанов нещо...Къде са тези неуспели анонимници, а къде е Лозанов ааааа ?!? Батко а той къде е наистина ? Да не е на Солнечной берег или в Приморско кънтри/кърти чалга клуб ?

10 години разлика в полза на жената си е доста, в един момент ще му се иска нещо младичко, но дано запазят връзката си завинаги. Хубава двойка са :)

Живи и здрави да сте. Симпатяги.