Риана с бебе на ръце

Певицата публикува интересна и провокативна снимка в личния си профил, с която предизвика не малко коментари.

Обратно в новината

Коментари - Риана с бебе на ръце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се ужасно извратено разни хора да се снимат голи и да хвърлят перверзни погледи, държащи в ръцете си малко невинно дете или бременен корем (визирам Диляна Попова и куп други)! Все едно правят реклама на п*дофилията.

Подкрепям този коментар, и на мен ми изглежда много пошло. Преди месец някъде имаше тук статия и снимка и на Наталия Водянова как кърми новороденото си бебе чисто гола и със сластен поглед впит в камерата. Аз не се смятам за консервативна и задръстена, но подобни изяви, особено когато се използват невинни бебета, които и понятие си нямат какво се случва, ми се струват отвратителни, особено като всичко е ПиАр и за пари. Пфу!

Ох, че сладко. И аз видях едно такова сладурче докато се разхождах в горите на амазония миналото лято. Ама майка му , за щастие, се беше скрила някъде...

Това да не е малкият Муамар, който Риана е получила като подарък от автора на зелената книга, докат му е все още му пееше на уше в двореца!

големи сладурки са и двете ; ) пс които харесва бозави хора с руси коси, червендалести лица и липващи вежди- да превклуци на втори канал-т.е. ук тв и всякакви подобни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Културни и тихи вечери...с прозрачни рокли...