Най-сексапилният гангстер: Скъсах с миналото

Расте броят на феновете на лошото момче Джеръми Мийкс, чиято снимка полицията в Стоктън публикува на страницата си във Фейсбук, съобщава "Клоузър".

Обратно в новината

Коментари - Най-сексапилният гангстер: Скъсах с миналото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро има зловещо излъчване.

Интересно дали в затвора са го смята ли за сексапилен:)

У мен предизвиква повече страх тази физиономия и поглед, мисъл за секс не минава изобщо.

Дано майка му не събере гаранцията! Един милион долара,това не е за малко провинение.

Какво секси, тоя има зловещо излъчване, въпреки чертите си. Грам чар няма. Прилича на психопат

Прилича по-скоро на разглезен манекен с кукленска физиономия, точно такива момченца са мечтата за някои дърти педерасти. Тоя тип мъже са ми много добре познати. То характера си е изписан на лицето. Бляк!

Е, аз пък съм от жените, които изобщо не си падат по подобен тип физиономии. Изобщо не ми харесва. Гадни дебели джуки, очи като изпрани от белина и някаква капризна физиономия на презадоволен простак. Много обичам да срещна някакво подобно леке с подобен тип манекенска физиономия и да го смачкам с презрително отношение, тва много ги хвърля в оркестъра тия. Гледат като насрани. Хубавия мъж е с по-груби черти, по-мъжествени. А тъпите кифли, които искат да се еб.т с такива, са ми смешни :)))

Егати расисткото изказване! Човекът е с негроидни черти просто! Негър - албинос, истинска екзотика! Такваз рядкост не се среща под път и над път! Нещо като онова русото цигане, дето го бяха продали в Гърция ...

Голям процент от жените изпростя щом се увличат по примати! Наистина, малко по-долу някой написа - е как да ги уважаваш такива "жени, като те самите не се уважават!

С Бойко искаме да бъдем с този в една килия като влязем в затвора!

Като го гледам и ми се прави секс с него, просто ми харесва този.

И после жените се оплакват, че не ги уважавали... Чудно защо!?

То не е много добре да си хубав затворник...

Все едно да плюеш чалга-певици докато пиеш и танцуваш в чалга клуб, това е твоята работа. Не разбрах какъв е твоя манталитет, че си тук.

Светът стремглаво отива по дяволите !!! Дали дъщерята на този, който е пречукал, му е фенка? Не бих се учудил...

"Новината" е много покаателна за хората, пребиваващи във ФБ. По-точно няма как да се опише характера и манталитета, които трябва да имаш, за да се включиш в подобно безплатно изследване и манипулиране, каквото е ФБ.

Този с ния татуировки на банди определено е наистина опасен и силно ме съмнява да се откаже от начина си на живот, той с това е израстнал. Не ми изглежда чак толкова голям красавец, но от сганта там, сигурно бие на очи.

Много е готин. Не може да се отрече!

За хубавото е хубав, за престъпленията си е в затвора, красив на вид престъпник.

За хубавото е хубав, за престъпленията си е в затвора, красив на вид престъпник.

Еми ако не е бил главатар на банда, може да не е толкова ужасен престъпник. По принцип главатарите на банди са психопати, а подчиняващите им се членове на бандата са вторични психопати. Демек изпълняват нарежданията на шефа си.

След престоя в хамериканската пандела, този убавец дали носи памперси?!

Болни мозъци!

Хората са идиоти!

Е, не всички. Просто в момента тече поляризация: Едни 80% ускорено деградират, предимно морално и едни 20% ускорено еволюират. Предвидено е още в "Апокалипсиса", че злите ще стават по-зли, а добрите - по-добри. А, после ще следва отделяне на "зърното" от "плявата", на "козите" от "овцете"...

С този бих дала всичко от себе си! Уникален е! Пу пу пу...

Ами да им го пуснат на фенките, като е толкова вървежен. Като и мстроши главата и някое и друго ребро от бой, ще дойде отрезвяването :)