Мик Джагър проговори за смъртта на Лорън Скот

Емблематичният певец даде интервю за първи път след смъртта на любимата си.

Обратно в новината

Коментари - Мик Джагър проговори за смъртта на Лорън Скот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебаси, тоя ингилиз каква буйна грива е развял. Аз на 25 нямам такава коса.

Сигурно се е поболяла от мъка, че не се е оженил за нея и съответно няма да наследи някой друг милион.

Всъщност, той се интересува от самия себе си и ни информира, че е добре. Сменете заглавието.

Аз, доколкото прочетох, той всъщност отказва да говори за смъртта на Лорън, отказва да говори и за слуховете за нова негова връзка. Но ня ма нищо...важното е да има многообещаващо заглавие. Понякога имам чувството, че журналистиката просто се стреми към неточност, неистина, непочтеност, сигурно е модно. А може би е по-скоро въпрос на трудности в боравенето със словото и със семантиката на нещата, а? Някой друг дали ще изрази отношение!?

Напълно съм съгласна. Не знам дали всички, които пишат са журналисти, но неграмотността е поразителна. Те не знаят български език, сигурно не са чели български класици и сега не четат ( то пък и какво да четат - написано или преведено от същите недоразумения като тях). А за гръмките заглавия на половин страница, които не отговарят на съдържанието, а след тях следват 5 изречения текст - това е запазена марка на българската преса. Интересно, че пресата изглежда другояче в други бивши соц. страни.

о.а.я работа !! Просто от уважение казва нещо ! Той отдавна е претръпнал за такива неща като любов и .т.н. Има само интерес ,проценти,секс/ до колкото го може на неговите години /, стимуланти и корици на списания !! Но това е живота за стоунсите !!

Микчо много бързо я прежали. Ама вече е на години, а има да се харчат милиони. Смъртта може да почука всеки момент.

Лека й пръст, но явно причините са комплексни - или не е могла да издържи на темпото му на живот, или това плюс алкохолец и други замайващи заместители.......А най-лошото би било, ако са й открили някое нелечимо заболяване. Причини много, но фактът си е факт. Дано само той още да може да свири и дивее на сцената, че е комай последният динозавър. Иначе ни чака само "Цура", Цеца", "Пеца" Муца" и тямподобни чалгаджийки.