Андрей и Бориса искат да запазят любовта чиста

Продуцентът Андрей Арнаудов и моделката Бориса Тютюнджиева вдигнаха много шум с признанието, че са двойка, но сега предпочитат усамотение и дискретност.

Обратно в новината

Коментари - Андрей и Бориса искат да запазят любовта чиста | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозен По грозен Най грозен Що е то?

Чиста..., т.е. само в банята под душа, :Р

Аз пък искам да опазите ефира на България чист от чалга и долнопробни предавания.

Този прудуцент не беше ли порът пиянде от Иван и Андрей?

не падаите ниско с лоши коментари. няма да коментирам ваншнят им вид, всеки има право да изглежда както си иска, тунингован, с очила или нисак. сте кая само че бориса е умна и смела (както се видя в картицата, което не може да се каже за повечето звезди в реалитъ шоута). андреи си работи за парите (което сащо не може да се каже за много други полулярни от екрана хора). а на вапросат защо тя е с него, сте отговоря - ами не е наша работа, а тяхна :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

андро е с нея само за секса тя с него само за кинти

Ми кво, хубава комбинация

lu4ka

Тя умна, той хубав.

Umbi

От сърце им пожелавам любовта им да е чиста и безкористна! Но, защо ли ми се струва, че когато Арнаудов изтрезнее, а Бориса прояви истинската си същност, приказката няма да завърши с "Три дни яли, пили и се веселили"....

За съжаление Андрейчо остана далеч от извисеността на своя прекрасен баща.

Днес ни заляхте от "хубави новини" за Златки, Мики и Бориси. До края на деня пишете за още някоя наша "голяма звездЪ" , за да станем още по- информирани.

като напр. мара отварачката

Боядисала се е руса. "Новината" се появи навсякъде в интернет!

А Иван с баба си.

Туй пък животно к'во ще е - само ще се гледат и няма да си обменят телесни секрети?

Бе тази другарка коренно си е сменила фейса - не мож` я позна. Беше бая сдъвкана в лицето. Сега едни изчистени, хамерикански черти на лицето обажда...

е хаиде де, не мож я позна - отдaлеч мирише на к....... - е че сега честни има ли - може би ще попиташ - няма - отговарям ти - но тази е в категорията особено перверзна, та както ти казах, тази дори и две лица да си направи или четири чифта цици, пак по оная миризма ще я познаеш, тя ще и остане завинаги

Адски завиждам на тази кучка, че се чука с най-готиния мъж на България!

е, ти маи нещо обърка днес хапчетата, утре като размислиш няма да си толкова завистлива - иначе спор нема, чукането е много важно

ХА ХА ХА-МАЙТАП БЕ,УИЛИ-ХА ХА ХА

На мен като жена ми е много странно и напълно непонятно как точно Андрей успява да има толкова хубави жени. Бившата му жена е много хубава, Надя е супер, Бориса също е много хубава. Някои ще кажат, че е тунингована, но със сигурност не е грозна(въпрос на вкус). Много хора ще кажат, че му се лепят всички заради парите му. Еее, хубаво, ама нали точно Бориса говореше колко търсен модел е, за колко световни фирми работи и как е изключително преуспяла в този бранш. Тогава би трябвало да е доста заможна, защотото, както всички знаем, ако работиш за световни фирми, ти плащат наистина добре. Аз лично нито една реклама не съм виждала с нея, но пък може и да съм ги изпуснала всичките. Няма токова нещо като "чиста любов" щом това, което ви свързва са парите. Не знам, както се казва, истината е някъде там ;))).

Деси,тоя дребния грозен цайс ако нямаше кинти щеше да види такива мадами само по телевизията.И не,не са само парите...

Когато едно нещо не става с пари, става с много пари. Всяка моделка си има цена. Пък може и да си пасват по интелект, знаем колко е голям на Андрей.

Не, Десислава. И световно известни моделки все се уреждат с милионери или търсят. Крвенска им е психиката. Защото без да са преспали с тоя-оня, който трябва, не биха постигнали статута си. Тука на по-местно ниво... нещата са още по-жалки. Бориса - абсолютен въздух под налягане. Андрей.... да му чудиш на акъла, няма лошо, нека я изчка, дано не е толкова тъп да се обвързва сериозно. Успех, Андрейчо:)

Възпитан и чаровен е, затова.Знае как да се държи с жените, а пиенето......това си е друга манджа. Но момичетата да знаят, че пиянството е до гроб!

Смях,смях !!

Поне си взел агнешко за разлика от коуегата иванчу. Поне за изпъване на увиснали женски части скоро няма да се бърка като другия.

Нищо ново под слънцето, моделка с милионер. А с Андрей никоя не се задържа, връзката им ще е от ден до пладне. Най-много да направят едно бебе и ще се разделят.

Искат да запазят любовта си чиста. Ама то и любов ли има между тях? По-скоро чисти сметки. Чисти сметки, добри приятели, както се казва.

скоро ще му омръзне пластмасата, освен ако не обича да си играе с роботи ....

Андрейчо ще мачка тоа силикон, бацеее.. малииййй..

то на пияна глава не се усеща много

До Маркетинг Явно до тебе тази стока не достига и изпадаш в депресивни състояния. Успокояваш се, че нямаш много пари, затова не можеш да имаш стоката. И без много пари става, драги! Качества трябват!

така е, андреичо не е някоя слаба ракия, ври и кипи от качества - затова му се отвори парашута с тази извънземна, при това се влюби човекът, дълбоко и искрено - да видим колко ще го държи

Прав си - СТОКА! А стоките се купуват и после или дефектират или се изхвърлят като остарял модел и се купуват нови стоки. Стоки да искаш:)

Поредния тунинг с претенции.

Добре,Андрей я харесал примерно,защото има големи бомби ,чат пат е симпатична и се прави на печено софийско лапе.Ама Бориса какво я грабна.Въпросът е реторичен и не толкова се отнася за тези двамата,колкото за мъжете и жените като цяло.Жените много може да опяват за любов,за мъжът и за мястото им в света,но истината е една-те са стока,със етикети и явно така ще си бъде винаги,въпреки феминизъм,равноправие и т.н.Те просто явно са закодирани да са си стока.Да,тя сигурно си мисли след време ако се разведе,колко ще е хитра какви чудеса ще направи в бизнеса,но това не променя факта,а именно-вие сте стока мили дами.И човек може да си ви напазарува на килограм,стига да има парите.

Брилянтно описание на жената...стока!

Да,стока.Дори не знам дали е най-скъпата стока,защото цената на една хубава кола е по-голяма от тази на една хубава жена.

Хайде стига с този общ знаменател, да безспорно има голямо предлагане на "стока", но то това се и търси....и ако си силна / финансово и интелектуално/ мъжете се плашат...непознато им е и си тичат при "стоката"...

Мчи да се изкъпят и да се почват.

Андрейчо нито е красив, нито е умен а пък момите се редът на опашка. Свят в който, всичко е с краката нагоре.

Бориса нали уж с обикновени момчета излизаше,а сега се метна на този опосум!Докато преценявате мъжете само по портфейлите им винаги ще сте прецакани

Не е Андрей... ама е милионер, а това е много по важно:-))

забележи обаче кои моми тичат подир андреича - само оборотни силиконки, единствено бившата му жена беше нещо много различно от това, с което андреичо е свикнал и разбира се тои не можа да го оцени

на един богаташ му тряaбва малко да е по красив от маймунатa зада лепнат по него жените

Дори и това не му тряБва,щом е достатъчно богат :)

хахахаха представям си ги един до друг, крачун и малчо ама кошмарен вариант...

В началото този отдел се казваше "хай-лайф". Сега е само "лайф". Но отдавна трябавше да го преименуват на "лоу лайф", демек "долни хора и нрави". Но Райна Деницова да бъде шеф, на всяка цена.

Борисо, кво стана със Свиленчо??

На Свиленчо парите са на татка му, пък на Андро джуджето са си негови. По-добре е така, а

На това заглавие му се вика оксиморон, драги.

Много са грозни и двамата. Дано не създадат поколение ...

Андрей - 1,50, Бориса - 1,79...Ако сложим портфейла на Андрей може би се доближават някак си....:)

Андрей може да не е много висок, но има гигантски пенис.

изплаших се, че той значи е на половината на Андрейчо...Ти да видиш!

Андрей е невероятно готин и надарен пич и просто бог в секса!

нЕ Е съвсем, даже никак по темата, но само на мен ли ми се струва, че цвета на лицето и в пъти по- тъмен от цвета на кожата на останалото и тяло ? :D Толкова ли нямаше кой да я оправи тая снимка :D

Не мога да им се начудя на жените как при толкова свестни момчета, все на най-големите олигофрени и прасета се метат.. и после - олелеле майко, нещастна съм..

Това не са жени,това са златотърсачки :):):)

елате да ви пречистя и двамата

Много се разчуствах.То Андрюша е такъв "голям мъж" ,че няма как женичките/за паричките/ да не му се ляпят....

Каквато държавата, такива и Виповте ни. Ще повърна... Някой да каже, моля, тази Бориса как и с какво стана известна??? За Андрей няма да питам... Тук е нормално некадърни и лигави нищо и никакви водещи да стават известни... Как пък някой нормален и интелигентен не проби бе...

Пробих бе :)))

Бориса е меркантилна кифла, а Андрей е безчуствен, еднодневен лигльо. Той винаги е бил привързан истински само към Иван.

Ще повърна-а-а-а!

Не може да е чиста, защото и на. Двамата и миришат...Андрей си няма и представа, колко баджанаците има! И ще има зднапред

Ми хайде, де, да се взимат, стига толкоз кандърма!

Така и не разбрах на този индивид какво му се лепят жените?

Известене дават го по телевизора. Има много кинти....

На парите му се лепят!:)

ще коментирам с цитат от сайта Ви "Морската сол помага при много болести"