Мика: Това, което не ни убива, ни прави по-силни

Мика Стоичкова се чувства все по-оптимистична за случилото се с бившата й половинка Иво Аръков, който миналата седмица беше нападнат и пребит.

Обратно в новината

Коментари - Мика: Това, което не ни убива, ни прави по-силни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия дето се вживяват като звезди. Качват "личните" си снимки и "интелигентните" си мисли във фейса, че да им се възхищават и толкова "умни" фенове :D Да е жива и здрава. Нищо лично :)

Мика,и как точно железният прът ни прави по-силни?Щото не можа да убие Иво,или имаш предвид,че ни прави по-издръжливи,следващият път ще го отупат повече,ама и до поликлиниката няма да има нужда да ходи?

Ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка-ми-ка

Рядко влизам в светската хроника за коментар. Не са ми интересни такива новини. Обаче забелязвам нещо неприятно. Някой от пишещите са много крайни и безкомпромисни в коментарите си. Не бъдете съдници на хората, които нямат тежки грехове. Всеки си има своите слабости. Действително е дразнещо едни и същи хора, които не са съвсем еталон за подражание, да те гледам от всички медии и да ти обясняват житейските си проблеми. Има приятели и в краен случай психолози за тази цел. Но щеше да е хубаво да бъдем по-човечни и доброжелателни към хората. Необяснима е агресията на някой пишещи тук към непознати хора. Аз съм убеден че това момиче въпреки някой грешки в изявите си, е добро и не заслужава тежки квалификации. Нагнетява се една нездрава среда във форумите, която влияе негативно на духа на хората и ги учи на негативизъм. Кара ни да проявяваме лошите си черти вместо добрата си страна. Това е идеята на тези дразнещи новини. Да изкара лошото от нас и да възпитава негативизъм. Дресират психиката така, че винаги първата реакция да бъде негативна реакция. Не се превръщайте в жертви на нагли манипулатори и не ставайте съучастници на тези духовни капани. Не са полезни за човешкият дух.

Много точен и смислен коментар, браво! Личи си, че сте интелигентен и грамотен човек.

Абе ти и такива като теб от кое точно паралелно измерение идвате? Едва ли не искаш да ни обвиниш нас самите в насаждане на негативизъм. В случая тази агресия е реакция на ответната агресия, с която ни натрапват новини за абсолютно незначителни личности дъщери или синове на някой си ... Тази ако иска да си създаде свое име трябва наистина да се потруди сама, а не ПРът й. Истината е, че на никой не му пука за дъщерите на Стоичков. Христо Стоичков си е наистина име, а тази просто му е дъщеря. Нищо повече и нищо лично.

Някой - ед.число НякоИ - мн.число

За нейно огромно съжаление е грозничка , пък се бута между "златките "

Какво е ЗАВЪРШИЛА тази Мика ? Кой УНИВЕРСИТЕТ е отръшкала. Тейко и е доктор хонорис кауза. Иво бегай момко и не се връщай. Не става а и няма кой да и го каже.

субе адреналина микка!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

обида е ако бях казал например, че е коза смотана. А цинизъм е ако бях и теглил една от репертоара на баща и . Колкото и да се напъвате тя сама работи срещу доброто си име.

Мика сигурно хабер няма, че това са думи на Фридрих Ницше !

Какво ни занимавате с тази Мика?? - коя е тя? - цървул!

Иво, бегай от тази чума!

Кокич явно доста са бягали от теб!!! Не струваш

Демонстрация на интелект, може би...Това семейство неистово се мъчи да мине в по-горна категория, демек - "Вижте, и ние сме интелектуалци". Ама то само с пари и "цървули" не става и скоро няма да стане. Иска се много обучение, четене и най-вече смирение. В случая - кой ли пък иска да ги убива, та едно младо момиче говори за такива фатални работи.

Рядко неприятна мома....

Не мога да разбера тази злоба дет се излива тук. Некои да Ви е карал да четете какво пише Мика в ФБ? И какво общо има каква и е професията. Егати долните злобни същества (отвратителна) сган е останала в БГ

"уса", какво си пише на личната страница... не вълнува никой! (май в това е проблема!) Но да се появява през ден, като "светска новина" е наистина жалко... "Журналистите" май са по-виновни от нея, че не могат да намерят нещо по-значимо или, че се продават твърде лесно.

За каквото им плащат, за това пишат.

Признавам че рядко влизам в светската хроника за коментар. Не са ми интересни такива новини. Обаче забелязвам нещо за мен неприятно. Някак си съм леко разочарован. Много от пишещите са много крайни и безкомпромисни в коментарите си. Не бъдете съдници на хората, които нямат тежки грехове. Всеки си има своите слабости. Действително е дразнещо едни и същи хора, които не са съвсем еталон за подражание, да те гледам от всички медии. Но щеше да е хубаво просто да бъдем по-човечни и доброжелателни. Аз съм убеден че това момиче въпреки някой грешки в изявите си е добро и не заслужава тежки квалификации. Нагнетява се една нездрава среда в тези форуми, която сваля духа на хората и ги учи на негативизъм. Кара ни да проявяваме лошото вместо добрата си страна. Това е идеята на тези дразнещи новини. Да изкара лошото от нас и да възпитава негативизъм. Не ставайте съучастници на тези духовни капани. Не са полезни за човешкият дух.

още дно чучело, което е чело "Паоло Коелю". Шаблоните татини ги продават всички продавачки на Женския пазар срещу -300г. Абе, моме, що не ходиш на Околомръсното, там ще си по-известна?

а бе направо е върха

бях чел за Мика, че е учила в престижни университети, че знае много езици и се учудвам как така такъв ценен кадър е без работа и вместо в чужбина се шляе в България и я издържа баща й. ако тази девойка работи и не се показва толкова публично защото няма славата на преуспял човек, хората навярно биха имали за какво да я уважават

Момиче, тръгнало си по стъпките на Златките и Николетите. Защо - никой не знае. Те са сиромашки ненадарени с нищо моми и отчаяно драпат да изплуват от махалата. Ти също не си надарена с нищо, но не си сиромашко чедо и не би трябвало да се унижаваш така, търсейки на всяка цена популярност, защото ставаш за т..ш..к.

В началото ми беше по-скоро симпатична. Появяваше се по разни женски списания - казах си, явно иска да се лансира момичето, няма лошо. Обаче това всеки ден да има статия за нея и бившия й, за нея без бившия, за него без нея, за нея и Николета, за това какво казала, кога пръднала, е аре стига вече! Симпатията отдавна се изпари. Просто като видя вече нейна снимка и ми се драйфа. МОМИЧЕ, ПРЕСТАНИ ДА НИ ОТЕГЧАВАШ СЪС СЕБЕ СИ. НЕ СИ ИНТЕРЕСНА С НИЩО.

24 исках да напиша същото, мерси.

абсолютно... Коя е Мика? дъщеря на баща си? и "звезда" във "медиите" и фейса... щеше да е смешно, ако не беше тъжно и грозно... няма ли кой да му каже на това дете, че е... никоя?

И тази максима е объркала кухата лейка. Истинската е "Всичко, което не ни убива, ни е...ва мамата".

Във всяко нормално семейсвто се предполага, че децата ще надминат по постижение родителите си. Това е и целта на еволюцията-всяко поколение да е по-добро от следващото. В някои семейства поради ред причини това не се случва, затова на много от децата на известните и успели хора им се налага буквално да крещят "Вижте ни!", защото липсата на внимание, е нещо, което те не могат да понесат. Да се чуди човек подбно нещо за смях ли е , за срам ли е...:-)

Големи новини с тая девойка. Какво е учила, каква професия има? Нищо по въпроса. Не е лекар, не е архитект, виден инженер не е, не е пилот или геолог. Не е педагог или музикант, художничка не е. Професия-дъщеря. С това е известна. Не работи. Майка и поне беше продавачка в Цум. Все полза имаше за хората. А това сега-едно нищо.

а Вие Господине какъв сте?по написаното от Вас ,май и за хигиенист не ставате!

Неговият пост е написан доста грамотно, за разлика от твоя. Ако трябва да отгатвам, хигиенистката си ти.

Не е лесно да имаш дъщеря :) Не е лошо момичето,ама Ицито сигурно сън не го хваща.

Не знам за вас, но аз се забавлявам с "изригването" на Михаела Стоичкова във ФБ. Госпожицата едва ли е чела Ницше, за да го цитира, но пък забелязвам, че любимия ми сайт рови в профилите на различни персони, за да си фабрикува новини. Платена или не, статията е комична :). Мика е млада жена, която търси попрището и статута си в България. Жалко е, че медиите се опитват всячески да я експонират като самостоятелна личност. Винаги ще я приемаме като дъщерята на .... което не съм сигурна дали е обективно, но пък благотворителната й акция с изработване на гривнички от мъниста, не съм забелязала да се е превърнало в събитие и ползотворност. "... самоподписал си присъдата!", написа Мика Стоичкова в личния си facebook профил. Ти и твоето семейство ли издавате присъди???

Е не издържам вече , и аз ще кажа нещо мъдро - няма само Мика да ръси . " Само храната ще спаси човечеството от глад " - дребен китайски ( щот има и едри ) мъдрец .

Не всекиму е дадено да разбира.

а за водата нещо дали не са казали тея китаиските мадреци, дребните имам предвид не едрите ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато човек си служи с такива фундаментални мисли, трябва да знае и да посочва автора!...

Може да ги е чел в нечий лексикон...

Защо не спрат да ни занимават с тая Мика? За каква я мислите? Нито е толкова умна, нито красива-дори напротив....Не ни интересува какво е написала във Fasebook-a si ! "ВЕЛИКА МИСЪЛ"-ВЗАИМСТВАНА ТОЧНО ОТ ТЪПИ ФУТБОЛИСТИ И МАНЕКЕНКИ И ФОЛК ЗВЕЗДИ С ОГРАНИЧЕН РЕЧНИК !!!

В Каспичан не остана здрав фаянс.

Каква е тая Мика? Някакъв нов бот ли е с тези заучени статуси?

Мика,много съжалявам за неприятностите ви. Учудва ме и ракцията на публиката тук. Не мога да си обясня злобата и нескритото злорадство на мнозина тук. Дали, мисля си , нещастието на другия наистина ги прави щастливи?! Ако е така, то нацията е почти тотално дегенерирала. Жалко, ако е така! А бихме могли да бъдем по-цивилизовани, по-човечни. Така със сигурност бихме живяли много по-добре. Разбирам, че мнозина имат много проблеми, но едва ли това младо момиче и приятелят й са виновни за тях. Не е ли по-добре да насочите гнева си към онези, които са истинските виновници за мизерията ви?!

Не можеш да виниш хората ,че се дразнят от вечното присъствие на разлни "велики "личносит , нямам нищо против Мика ,Но тя е просто стоичковата щерка.. Разбра ли ?

Наистина ли си мислиш, че всеки, който го сърби нещо трябва да го прави на всеослушание? За каква злоба говориш? Тая Мика опищя ортаклъка с креватните си драми. Ни срам ни Очи... На кой му пука с кой си ляга? А знаеш ли какво работи? Нищо. Не е необходимо. Прави се на хайлайф и сериозно простее. Аман от такива позьори. Ама ти сериозно ли ги пишеш тия неща?

Има интелигентен вид, пък какви ги говори...

миков се е пошегувал, бе :)., стига стя минуси :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хмм, па тва дет ни убива , напра'о ни прай мъртви...те на! И аз ги разбирам...

Не се изказвай за неща , за които нямаш нито стойката, нито капацитета. Така само издаваш материалчето си...

Това е стара пиянска поговорка и не е подходящо да се използва от едно младо момиче! Срамота е!

Стара пиянска поговорка? Я помисли пак! :)

а това, дет' ни бие, к'во ни прай, ма Мико?

Истинска интелектуална наследница на доктор хонорис кауза.Цу цвайн-ДРЪН!

какво значи да се чувстваш отимист, когато някои е пребит :))? тая мика сусвсем отимистично е за психятур :)). *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо ни занимавате с глупости,коя е тж за да ни ж натрапватеежедневно.има много стоъностни млаи хора на коъто прпсто не им обращате внимание,може би защото не ви плаащат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Язък ти за Испанията и САЩ и където там си живяла ... Не си на ниво и няма как да станеш. Никога. Само претенции. Поне да имаше професия а то ... Народа го е казал - на гол тумбак чифте пищови. С нищо не си по различна от николетки, златки, венетки т.е. местната утайка.

До кога ще ни занимавате с това просто момиченце? С единствена заслуга-дъщеря на известният си баща. Нищо , нищо друго...

Маце, това що ми звучи като закана към някого?

Па умна и убавка като баща си .....

Бе това тъпото кога ще спре да плямпа???

това вече като го прочета или чуя , знам че или е реплика от футболерче или неква манекенка...баси толкова ли няма какво да кажеш ,че копирайдваш като папагал..ама нали тати е велик , как да останеш по-назад в кухи слова...

По един космат в трите дупки едновременно няма да те убие, ама дали ще те направи по-силна?

естествено, че ще я направи по силна... в занаята! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.