Григор Димитров пробива и в света на модата

Освен че жъне успех след успех по световните кортове, Григор Димитров е на път да се превърне и в модна звезда.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров пробива и в света на модата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е раничко му още...ама...щом е решил...

ти си нашата гордост. бади гив и здрав ...

каква се изевява,да прави и забележка ха ха много си е готино момчето.даваи гришо!точно за неподправената му красота са го харесали в вогуе! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каква се изевява,да прави и забележка ха ха много си е готино момчето.даваи гришо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, красив си е! Няма две мнения по въпроса.

какво ли няма да му прикачат от завист на красивя успял гришо?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нямаш грешка гришо!жив и здрав! четете по-внимателно,популярното модно списание "вогуе" му побликува фотосесята това е точно западно модно списание... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Още не е пробил истински в тениса, но вече го раздава манекенче. Утре Джокера като го мачка, да не се чуди.

Джокера вече ще тръгва надолу, нали официално стана второ качество - бракува се!

Да си здрав и с много победи, Гришо! За такава реклама на България и българите само можеше да мечтаем! Награди и поздравления и за родителите му - тях правете почетни граждани също. Нека такива родители получават уважението на всички!

.

А така, само хубави неща да се пишат. Да е живо и здраво момчето и да му се случи това за което си мечтае! Амин!

Айде,потекоха им лигите на кифлетата.Ама като беше в Хасково що не го забелязахте бе кифлета :).

ех, завист човешка...

ъх? щото не живее в Хасково от дете... мисля че на 12 години вече живееше в Париж...

Ми ще потекат лигите, готин младеж.Ти да не искаш по тебе да точат лиги.Всъщност, като ти гледам писанията и да искаш няма да стане.

Григор нека играе тенис и да мисли за него.За мода ще мисли след като спре да играе.Стига сте го спрягали ........

От всички мъже, с които съм правила секс, Гришо е абсолютния ми шампион! Обичам те!!!

А като се събуди двата пръста бяха ли още в контакта?

Това С. - Сирената ли трябва да е?!!

развитие на нещата в живота на един красив,млад,талантлив и позитивен човек! винаги ме радвал с успехите си бог да те пази гришка! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

само успехи му желая. само една забележка, направи нещо с тази прическа, че ако ти сложя един калпак и едни цървули си само за едно хоро. изглеждайки като българче от село няма да се появиш в модно спписание на запад.

Младо момче, облечено в черно и сиво!?, снимано на черен фон, за да изчезне съвсем. Който го е снимал, да си изяде дипломата.

Крайно време беше! То красота, чар, излъчване - от всичко по много! Скоро ще говорят не за Григор, който е с Мария Шарапова, а за Мария Шарапова, която е с Григор Димитров :) Успех, слънчево момче!

Така е, млад човек който има таланти и умения, и не лош външен вид мястото му е извън българия, защото тука няма никой да му оцени качествата и да го погледне а като отиде извън бг го позлатяват. Много примери има за това.

Собствените имена винаги се пишат с главна буква, независимо в коя част на изречението се намират в случая България-задължително се пише с главна буква. Чудесно е, че си млад/а, но трябва да се удоучиш....

Tемата е за Григор, а не правопис. Oсвен това не мога да пренебрегна невежеството ви, че не знаете как се пише с транслитерация в дир.бг и как не са включени главни букви- обърнете се към тях!

Е така е. На известните спортисти, повечето от парите им са от рекламите.

Ха хаааааааааа хаааааааааааааа

има и прилики с АЛЕН ДЕЛОН

Представям се ти колко си красив/а :))))))))))))))))

Уф Стелче ,колко си интелигентна , благодаря ти , че ме светна какво точно съм имала в предвид в МОЕТО изречение ,ами че и отговаряш вместо други хора....!!!!!??????Браво!!!!

Тежък ПМС?

Прекаляваш!!!!

аз съм фен на Гришо обаче да не стане българската Aна Курникова...само външен вид (и известен приятел) и никакъв тенис...да следва надал и джокович..там е истината

Гришо може да пробие навсякъде , където си поиска : ))) Много успехи и късмет ! Браво , Българско юначе : )) Със здраве !

Един от малкото българи, които са успели със собствени сили и не са ревали, че някой им е длъжен. Успех на Гришо и в личния живот, и на корта или където иска да се подвизава. Заслужил си е всички аплодисменти, които е получил! Браво!

Ама, че новина - снимал се за списание, много го харесали, ама не е ясно дали и в кой брой ще излезе...

е, ти нали знаеш в кое списание ще пуснат снимките ти! смешник

Ще ми ги пуснат в същия брой като на Гришо ;-) Чакай и купувай всяко издание!

Баи якото пиче е това Гришо!

Снимката с любовните катинари /LOVELOCK/ на моста на Сена е много романтична. Продължавай все така,Гришо!

Браво на нашето момче...Талантлив, красив, успешен. Истински Българин...

Най-успелият българин за последната петилетка, който прославя България навсякъде по света! Прекрасен е, и като спортист, и като човек! Безспорно Григор Димитров и Нина Добрев са най-успелите българи в чужбина, всеки в своята професионална сфера.

Валери Божинов ти е сложил минус хаха

TIREX

не е най успелия цецко василев е в пъти по успял. а хасковския не демонстрира много че е българин, няма знамена няма аплаузи.

Положителна новина............ Зарежда с емоции............ Българин във Вог... БРАВО!!! Лъчезарен, симпаничен, успешен и известен! Гришо, дерзай и прославяй България!!!

Jeni

Готин!

Гледай тениса там е живота не се раэсевай,атакувай върха в тениса ,по трудно е но по сладко от маникена

СУПЕР СИ ГРИШКА, УСПЕХ!!!!!!

СТРАШЕН СИМПАТЯГА , МНОГО ЧАРОВЕН И СЕКСИ И НАЙ ВАЖНОТО ВИНАГИ СУПЕР ЛЪЧЕЗАРЕН ,А КАТО ПРИБАВИМ АМБИЦИЯТА И СПОРТА -НАПРАВО МЪЖ МЕЧТА ЗА МЕН !!!

еее вдигни малко летвата де! Сигурна ли си, че е достатъчно добър за ТЕБ или да търсим по добър кандидат?

Я пак ...................? Не разбрах какво точно ме питаш?!?!!!

Мила ми Мила.. просто така си го написала, че изглежда малко смешно. Човека явно се е пошегувал с теб. Просто след "мъж мечта" е трябвало да спреш. Ако и да не си имала предвид това, последната част "за мен" придава различен и леко забавен смисъл на изречението. ТОВА разбра ли го или да ти чертая схема? xD

Еее, кефа е максимален.

Влюбена съм. Много успехи на хубавото момче!

На всичкото отгоре е и красив. Само щастие и късмет!