Иван и Андрей правят равносметка на кариерата си

Иван Христов и Андрей Арнаудов, създателите на "Сблъсък", а днес са успешни продуценти и водещи, са наясно, че са най-успешният тандем в телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Андрей правят равносметка на кариерата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали са си направили равносметка, с какво успяха да напълнят телевизионния ефир - с плиткоумни жадни за слава профани и с продажни български девойки, които едно изречение не могат да сглобят. И това в праймтайма, когато гледат и деца . Разбира се, всеки народ си заслужава както политиците, така и продуцентите..

А Васа Ганчева влиза ли в равносметката?Връзкари, не кадърни и лъжливи.С една дума-ЛЕКЕТА.

Единия се е...е с баба си, другия хлътнал по мъженствена личност с паласки, които за да прикрива не се събличаше в къртицата. Опосуми!

Не съм гледала предаванията им, но прислужницата ми ги следи редовно и много ги харесва.

... то това не е кариера, това си е падение и оскотяване. Момчета, спрете се!

тези двамата досаждат с присаствието си ! в бг телевизята са се сабрали само малоумни отрочета на "някои си", които раздават простотии на поразя от екрана . транслитераця

Що? Да не са решили да се пенсионират?

На кой точно му пука за тия смешни пияндета скунксове?

Отдавна не ги гледам, но ето че пак ни ги пробутват, пък и какво като съм останала в България? Мисля, че и те като Слави, Венета Райкова идр.водещи се изчерпаха. За мен проблемът е в това, че не ги сменят с нови лица, които да имат нови по-интересни идеи.

Като сме останали в България ще се примирим и с това - да ни забавляват те. Никой не ни е виновен. Да не би някои от 2-милоните умни хора избягали да ги гледа. Не са и чували за тях

В България ако си успял с нещо / в нещо, цялата злоба и завист е излята върху теб! На 30 г. станах и не го разбирам това!!!!!!! Родителите им ги били уредили, били връзкари, били лигльовци, били правили тъпи предавания.......ами вие нещастници злобни, какво постигнахте вие?! Аз пък евала им правя за бачкането и упоритостта през всички тези години, защото това не се постига с лежане и мрънкане, а с много труд. Дори и да са ги уредили, какво?! Всеки има нужда от малко помощ в началото, но от самият него зависи дали ще се възползва и ще успее или ще си остане мрънкащ търтей. Да, някои от предаванията им не стават, но не стават за мен и още % хора, за други са върхът. Някои от предаванията им аз ги харесвам и ги гледам с удоволствие, но това не означава, че те са харесвани от всички. Спрете да плюете и злобеете, а се зарадвайте за успехите на другите, освен, че ще ви е по-добре на душата, може пък и да ви донесе късмет.

Ти как щеше да се изявиш тук, ако ги нямаше мрънкащо-плюещо-завиждащите? Изобщо нямаше да ти хрумне тази поли-филипика плюс възхвала на трудолюбието. Тогава? Дитирамби - в някакъв общо-форумен хор, и елей? Представи си, че ги няма мрънкащо-плюещо-завиждащите и ... Давай!

В България за успял се счита всеки, който е успял да забогатее, независимо на каква цена.Не мога да кажа, че успешни продуценти са тези, които постоянно навират евтини и пошли скандали на евтини и пошли хора в предаванията си и ги обявават като нещо сензационно.След танцовия формат, в който направиха цирка със Сашка Васева и Нешка Робева предаванията им тръгнаха надолу.Не можеш да ме убедиш за връх в кариерата да вкараш водещи като Мая Савова (???), Венета Харизанова (???) и Жени Калканджиева, които освен треторазрядни фолкпевици пък се засиняха да рекламират и другия журналистически стожер - Николета Лозанова.И ако смяташ, че това е достойно за възхищение, еми не е.

Аз съм сигурен, че ако имаха подходящи мама и тате, половината от пишещите в този форум щяха да направят по-читави предавания от Иван и Андрей. Просто защото тези двамата са под средното ниво. Но си имат правилни родители...

те нали затова ги издигнаха мама и тати, да им берат срама - понякога природата си прави шега - от читави родители се раждат малоумни деца - жив пример са тези двамцата

не ги защитаваи, пълни олигофрени са - тъпи, грозни, необразовани, без капка култура и нулев професионалиъм - за какво да им се хване човек - за пиянските или креватните им изцепки - такива като тях нямат място в телевизията и ако са там, то е защото като цяло медиите ни преливат от такива "способни и знаещи " лаи...и и не на последно място - стара семеина слава и незнаино как много бързо забогатяване

Гледа ли ги някой още тия тъпи парчета?

Иван и Андрей са нищо без хората, които гледат предаванията им. Т.е. нивото на предаванията се определя от публиката.

Те самите в едно интервю казаха, че ръсят простотии, защото на публиката това се харусва.

Добре, че бяха родителите ви, за да се намърдате в телевизията - бастуни!

Тея двамата са забавни, но много станаха досадни с личния си живот и с прекалено многото присъствие в ефира - то не си бутаха жените, децата ... малко циганска история. Малко да се разкарат от ефир за да запазят поне малко от добрите спомени зрителите.

Харесва ми да чета коментари, ама не трябва да сме толкова крайни. И Венетка оплюхме, Слави е редовен и т.н. Верно повечето предавания са тъпи и чалгаджийски, но не може само Тарковски и Виенската филхармония. Проблема си е единствено и винаги в родителите. На времето четяхме и извличахме информация. Сега всичко е сдъвкано за по лесно възприемане, но и от най-голямата лигня може да се направи някакъв извод. Просто говорете и коментирайте повече с децата си.

Направиха всичко и дадоха своя дял за развитието на повсеместната чалга-култура в България. С две думи: чалга-продуценти.

Лиготии и инфантили на 35 години. Липсва умствена зрялост.

Успешни в страната на простотията и пошлостта. И както Радой Ралин пише: По е лоша простотията и от лошотията.

Успешни? Забогатели да, но за мене не са успешни, изкарвайки по ТВ-то всички чалгаджийски кифли и мутрафонеси.

Ходиха да се напиват в Благоевград, далеч от очите на сталичани...Ако не сте виждали Андрейчо да лази на четири крака, гледката си струва!

Пишете завистливи коментари, защото ви е яд, че никога няма да постигнете и една стотна от това, което са направили Иван и Андрей! Вие сте жалки нищожества, а те са просто богове!

Хахахахаха...Разсмя ме искрено с този коментар :)))) Отдруга страна, толко сърдечно звучиш, че чак е тъжно!!!!

Tова Васа Ганчева ли ти го каза ?

"Боговете" преди доста годинки лично ги видях много пияни на къмпинг "Градина".Не ми излъчваха никаква божественост тогава

Всеки може да се напие, но малцина могат да постигнат блестящата кариера на Иван и Андрей!

Ние просто виждаме реално и отстрани нещата.

И те няма да постигнат нощо от това, което съм постигнал аз. Разликата е, че аз не се натискам да се показвам по телевизора.

хаиде де, да не си правила троика с "боговете" -много си навътре в нещата, чак си вярваш

Започнаха като лигльовци и завършиха като чалгаджии. Хигиена нулева - тези двамката са мъжката Албена Вулева !

Едни от стожерите в процеса на изпростяване на бг народа!

Що правят равносметка на кариерата си, бе, и те ли оставка ще подават? А бакалъм!

Нямам познат, или колега, който да не превключи канала, когато се появят тези досадници.. Казвате най-успешни продуценти? Ако наистина е така, не виждам защо да се сърдите на политиците, защото простотията явно се генерира от вас и нас.

G&R

No more tears - Ozzy

Тези двамката наложиха тотално простотията, но има Господ.

В една нормална държава тия щяха да са известни и да печелят толкова на куково лято. На шега станаха известни... Изключително глупави същества, но хитри... В Бълхария това се харесва и толерира.... Колкото по-прост, толкова по-успешен. Тук всичко е сбъркано....

тея двамата да хванат да спрат това предаване с валя и моро че само излагат България

везче не гледам тази телевизя от тази простотя сам отвратен.!!!!тези " велики лизчности" да се махат и то веднага.!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези двамата и опера от Верди да продуцират, пак чалга ще излезе.

от години. Ако случайно ми се случи, подобни предавания не мога да изтърпя и 10 минути. Има един въпрос, на който всички заслужаваме да знаем правилния отговор: Как се назначават кадрите в телевизиите? За много журналисти ми е попадала информация, че са назначени на 20 години, примерно. Как са успели да завършат образование на тази възраст? Сигурна съм, че без връзки, няма да назначат и Ралица Василева.

Буенос утрос! Тази практика в БГ идва на мода май след Втората Световна Война и за жалост е станала част от манталитета на българина - все далаверка, връзки, а кой колко може не е особено важно - важно е да е от "нашите"!

дя-до

Бе кво да ти кажа дете - права си. Само за едно ще те поправя. Раличка, го докарва(ше) само на физиономия и на английски. Иначе е проста като гъбено семе. Преди доста години й направиха едано пространно интервю докато беше за малко в Блъгария. Три фрази на кръст не може д акаже - мън, мън, мън, и накрая и тя не разбира за какво говори. А и що й трябва да мисли? Тя всъщност не е журналист, а обикновен говорител - чете си от аутокуюто и тва е.

Нищо не им гледам. Да се разберат с Денис, да направят едно свястно по-рок предаване.

До модераторите: Защо ми скрихте коментара а ? нещо лъжа ли написах или на миризливите опусоми не им хареса ?

Не ги харесвам!

"Чистите им намерения" са като извадени от помийна яма...

Бялото прахче не прощава никому... Виждал съм ги как се забавляват, в дните на мюзик айдъл, с Дони, много проститутки и изобилие от магистралки на масата...да са живи и здрави...

Хъм защо ми изтриха коментара не е ясно но ще го кажа по друг начин. Това с което ще ги запомнят хората ако въобще някой ги запомни е простотията и истеричното им врякане като женички!

дя-до

Е как що са ти скрили коментара - щото пиклите от дира смятат че "халтура" е цинизъм. Споменах веднъж пред една колежка, че имам три паламарки. Умря да се хили, а като й ги показах, очите й щяха да паднат - не била виждала такова нещо и си мислела за нещо, дето го била виждала доста често.

Не винаги спечелените пари са положителния баланс в една равносметка. За това в историята /в частност на медиите също/ остават имена и авторитети от една страна и печалбари от друга.

дя-до

Беше то каквото беше. И те като многообещаващия навремето Део потънаха в блатото на некадърността и забравата.

Цялата им кариера се характеризира със силна подкрепа на родните производители на бира и чуждестранните производители на по-силни спиртни напитки. А иначе, една година след като спрат да ги показват по телевизора, никой няма да се сеща за тях. Защото простаците в телевизионния ефир са под път и над път.

На мен не са ми симпатични.Особено с това предаване Валя и Моро,оше повече ми паднаха в очите. За да бъдат гледани какво ли не измислят,но този път направо прекалиха с тези двама роми/ да не кажа мангала,които само излагат българите по света. Да те е срам вече наистина да кажеш,че си от България.Да, ама за Иван и Андрей лапачката е голяма и е най-важната,нали??

Прикрити "китки", плуващи на левия бряг.