Коментари - Кулинарните предпочитания на световните лидери | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой от тия не обича филия с мас. Просто не знаят какво пропускат

Димчо Дебелянов,най-добрия приятел на Георги Гешев "Да се завърнеш в бащината къща когато вечерта смирено гасне..." "Аз умирам и светло се раждам през деня неуморно изграждам през ноща без пощада руша..."

Странно "кулинарно предпочитание" на Путин.......... Един не яде цвекло, друг миди ,а Путин..................................

Това с отровната храна, според мен, е партенка. То на този принцип щяха да тровят, който и да е държавен глава. А и вероятно за всички тях има някакъв контрол върху храната.

Ако Путин действително има човек , който опитва храната , то тогава не разбирам дали наистина президентът е защитен. Има отрови, които се проявяват след 10-15 часа, други, които действат бавно с натрупване. Освен ако президентите не ядат храната седмица след като е била тествана. Нещо тези приказки за Путин ми се струвт по-скоро стремеж да бъде компрометиран- виждате ли , рискува нечий живот.

"Реквием за една мръсница" български игрален филм по Богомил Райнов Монолог: Здравейте! Добър ден! Честно,чистосърдечно,от все сърце. Аз съм 50 години и съм девствена.С две деца и внуци. Честно. Вие ме обиждате.

Между другото е възможно! :-) 1. Осиновяване 2. Осеменяване инвитро и след това операция :-)

ТОВА, ЧЕ ЧЕРНИЯТ РОБ НЕ ЯДЕ ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО Е ДОБРЕ!! ЦВЕКЛОТО МНОГО ПОМАГА ЗА ДЪЛГОЛЕТИЕТО-РОБЪТ ЩЕ ЖИВУРКА ПО-МАЛКО-КЕФ!! ПУТЬОФФ-ТОЙ ПЪК НАЛИ ИЛИ СТРЕЛЯ ПО "ВРЕГОВЕТЕ СИ", ИЛИ ДЕЙСТВА КАТО БОРДЖИИТЕ- С ОТРОВА-РЕКАТ ЛИ-ЩЕ ГО ОТРОВЯТ, И ДЪЛГО НЯМА И ДА РАЗБЕРЕ , ЧЕ Е ОТРОВЕН, А КОТО РАЗБЕРЕ-ЩЕ Е КЪСНО! ДА БОЖЕ!

това е човекът с антидот в устата

То Георги Гешев с средно образование е бил. За какво им са тия дипломи.

"При официалната визита на американския президент в Бъкингам през май 2011 г. антрето бе от омари, но в менюто наистина нямаше цвекло." Каква е вероятността в което и да било меню да има цвекло, питам аз :))))

Много голяма, отговарям аз. Не изхождайте от българската кухня за салата от цвекло с моркови. Вариантите за приготвяне на цвекло в гурме вид са много.

На Обама никой не му проверява храната - маа наред, с отрова, без отрова - само червено цвекло да няма. И на другите никой не им я проверява - що? Само на Путин. А на автора - да не слага отрова в матрялчето ... Да внимава редактора.

Кой е тоя човек, който се е съгласил да опитва потенциално отровни ястия?