Пийчис Гелдоф е взела 10-пъти по-голяма доза от майка си

Пийчис Гелдоф е починала от свръхдоза, десет пъти по-голяма от тази, която уби майка й Пола Йейтс.

Обратно в новината

Коментари - Пийчис Гелдоф е взела 10-пъти по-голяма доза от майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

80 спринцовки! Поне е спазила хигиенните норми и е ползвала стерилна спринцовка всеки път, но нямаше ли да е по-лесно да си влее цяла система!

Лелеееее, младо момиче, направо жалко.... Но всички американци се друсат още от невръстни и смятат другите за идиоти, ако не го правят.

Как пък всички така се нахвърлите да плюете това момиче, умряло толкова младо. Наркоманка е била, да, но я си помислете какви гадове ние ежедневно не само търпим, но дори толерираме и имитираме - мутри, чалгаджии, крадци дребни и големи, биячи, изнасилвачи, убийци...:(

Анче, говори само за себе си. В моето обкръжение няма убийци и крадци. Не ги толерирам и не ги имитирам.

Четиредесет и четворче, шегуваш ли се, че то цялата ни държава се "върти" от такива! А ти по никакъв начин не допринасяш за нетолерирането им, като дребнаво мразиш едно нещастно починало младо момиче и тези, които не са хейтъри като теб...

Повече ми е жал за дечицата й, особено за това, което е стояло 17 часа в една къща с мъртвата си майка.

просто ужас... луди хора, каква е тая безотговорност и самоунищожение...

Кофти съдба! Почти съм сигурна, че генетично е била предразположена, защото майка й се е дрогирала преди да забременее с нея, а много вероятно и докато е била бременна. И едно допълнение: съпругът й каза, че П. не е била чиста, а последните две години е вземала метадон. Това показва още веднъж, че метадоновата терапия е пълна измислица и не помага, а само замазва очите на хората. Лошото е, че децата й са заченати и родени докато майка им е вземала метадон и, каквото й да твърдят лекарите, също ще бъдат предразположени към херото. Дано поне за тях палачинката се обърне и порочният кръг се разкъса.

Горкото детенце... 17 часа с мъртва майка...

И аз това си помислих. Тя била травмирана от смърта на майка си, ама не й пука какво е причинила на детето си и не си дава сметка, че и то ще се травмира.

Наистина е ужасно, но още по-ужасно е, ако му е дала нещо упояващо, защото аз не мога да си представя едно малко дете да стои кротко 17 часа. Да речем, че е спало 8-10 часа, ами през останалото време??? Нали ако е плакало ще го чуят съседи и т.н.

А тя е коя точно?

Според мен е дъщеря на... Имаше навремето един рокаджия наркоман и алкохолик Боб Гелдоф се казваше. Какво друго да научи от него.

Да, не го биваше бащата особено като певец, но скоро проверих и прочетох, че състоянието на бащата Боб Зенон Гелдоф надхвърля 1. 4 милиарда.